bu arada sana da çok geçmiş olsun gökçecim hoşbuldum canım iyiiyim sen nasılsın bu arada geçmişi okurken mızmız diye bahsediyodunuz ya o kim eğer söylemenizde sakınca yoksa
ayy günüm inşş kızz sonuç belli olmadan bebegim gelse nolur sanki dedigin gibi bizde anca dualar işe yarıyo rabbim öyle gönderir kahve işe yaramaz gibi:)
sonbahar çok geçmiş olsun yaa rabbim sana bagışlasın bebegini
evet canım öyleymiş o zamanlar öyle duymuştuk:))bende şimdi içtim ama çalışma yapamıyozzkaydirigubbakcemile3iyi geceler bitoş abla sanadaaa
derinim bende yazımm kııı yalnız degilsin ... demek kahve iyi geliyo ilişki öncesi deneyem bakem yumurtlama dönemine girdim bende:)
evet yaaa ne günlerdi dimi:)))olsun bakarsın işler kıss öyle deme...biz yinede kahveyi göz ardı etmeyelim günüm:)derinim oyle diorduk di mi:)) evet kahve harekete iyiymis ilsiki oncesinde birkac saat once.
gerci bize hcibir sey islemiyor:))
duadan baska tabii.
gokcem ya ben de heyacan yapmitim cok icini temiz tut, temiz cikicak sonucun, sonucun gelmeden bebisin gelir hem belki:))
yaa geçmiş olsun valla çok dikkatli ol..progestan vermesi iyi olmuş.yok hemen kötü düşünme inşallah bir sorun yoktur içini rahat tut.derincim 9 olması geekiyor. ben geçen hfta bazı problemler yaşadım. kanamam oldu. eşimde yurt dışındaydı. yani zor günler geçirdim ama şimdi bitti sayılır. doktor progestan die ilaç verdi sürekli yat dedi . ilaç zaten biraz uyku yapıyor. ondan pek giremiyorum ben. önümüzdeki hafta gidicem doktora. dedim ya 9 haftalık olması lazım diye. geçen hafta sıkıntı oldu bebiş gelişmiyor olabilir. ama dr un verdiği tarihten önce gitmeyede çekiniyorum en sonunda diyecek her hafta neden geliyorsun diye.
yaa ben aslinda halimize cok guluyorum kizlar, yumurtladim, kahve icirdim, findik verdim, calistim, deli gbyiz kolay hamile kalan biri duysa bunlari kesin siyirmislar ondan olmuyor der:))
bebisler kollarimiza gelsin cok gulucegiz bu gunlere.:))
canım hoşgeldin..daha 1 gün geçmiş dur bakalım bikaç gün daha bekle kan testi yaptırırsın..bazılarında hemen çıkmayabiliyo canım.hemen ümitsizlige kapılma..herzaman geçiyo mu peki ilk mi?
rüfeydacım belki idrarda çıkmamış olabilir bi kaç gün daha bekle tekrar yaptır inş vardır bebegin
derinim üç tüp kan aldılar bi genetik bi kan pıh bide protein ikisi kayseriye gitti araştırma için digeri protein olan gittigim hastanede yapılmıştı çıktı normalmiş onu almıştım cano sende inş başlarsın diger ay çalışmalara devamm
benim adet geciktikten 1 hafta sonra çift çizgi çıktı. sabret arkadaşım . umarım vardır bebişin.
benim adet geciktikten 1 hafta sonra çift çizgi çıktı. sabret arkadaşım . umarım vardır bebişin.
canım inşallahh öyledir..mutlaka haber et bize.testi attınmı bu arada.ne kadar bekledin damlattıktan sonra?bazı testlerde çok bekleyince çıkıyo silikde olsa.ama yarım saati aşmayacak bekleme süresi.inşallah vardır arkadaşlar nolur dua edin 22 aydır deniyoruz tedavi de gördüm ama gelmedi melegim
son 3 aydır 28 günde oluyodum arada bi düzensizlik vardı önceden ama şimdi neden böle oldu anllamadım
inşallah hamileyimdir inşallahhhhhhhhh
derin ben artik yumurtlama gunlerinde esime gidip "git gitgidak yumurtam sicak inanmazsan gel de bak" diorum anlamiyor delinin turkcesi az ya:)) git gidagi bile anlamiyor burda tavuklar nasil gidikliyorsa:))))))))
rufeyda hic merak etme ve telas olma bu yirmili aylarda bir hikmet var sanirim. ben 21. ayda hamile kalmistim burda bir arkadas 25. ayda hamile kaldi, baska bir arkadas 18 ya da 19. ayda. yani yirmili aylar da gelesileri geliyor bu bebislerin.
formda da dikkat et cok kisi vardir 20 ve 25. ay arasi hamile kalan.
zaten fransada doktorlar kadinin yasi gencse ilk iki yilda hamile kalmak normal diyorlar turkiyedeki gb bir yil demiyorlar. ve bence cok haklilar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?