"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

canım inşallah busefer yüzün güler minişlerin seninle olur .herşey gönlünce olsun .dua edicem senin için canım...

kızlar mrbbbb naber bakim
günüm hayırlı olsun aşılamaya karar vermişsiniz
senacımm canım seninde hayırlı olsun
makbuş naptı yaa geldimi inş herşey yolundadır
canımm hoşgeldinnn napıyosunnnŞeniz

anladım canım benim..farkındayım zaten hevesinin olmadıgının söylediklerinden..karamsar olma bitanem herşey yolunda gidecek inşallah.tiroidinde düşmüştür inşllahcanım.hadi hayırlısı..tam olarak tedaviye başlamadıgın için hevesin kaçmıştır canım.bende şuanda öyleyim biraz..adetim gecikince falan heeveslenemiyom bile iki aydır..

canım inşallah busefer yüzün güler minişlerin seninle olur .herşey gönlünce olsun .dua edicem senin için canım...

CANIM çok teşekkür ederim...
hepimizin herşey gönlümüzce olsun..
buradan tek tek hamilelik haberlerimizi verelim inşallah

canım benim herzaman ediyorum inanki hepimize inşallah olacak bu defa..kazenin ogluşu ugur getirmiştir inşallah sana:))

günümm nerdesin canım benim.
sedacım hoşgeldin..ya ne diicem seda sen hamile miydin yaa kusuruma bakma tatlım sürekli geliyosun ama aklımda tutamıyom ben bazen.

derinicm canım çok saol hayatım...
biliyorum dua ettiğini..
en iyi anlıyacaklardanız hepimizde

hoşbulduk kızlar yaa bugün memlekete gittim gezdik acaip yoruldum ayaklarım agrıyo artık:) bi tahlil sonucum çıktı protein c ile s normla miş diger genetikler çıksın onlara bakalım dedi dr um:) bakalım inş bi sorun çıkmaz
derinim yaranı dondurmuşsun hadi geçmiş olsun canım inş bi daha tekrarlamaz sonrada gelsin bebeişşşşş
makbuşum bebegini duymuş çok şükür yaa okudum geçmişi makbuşum hayırlı olsun datlum:)
özlemcim canım seninde tedavin hayırlı olsun rabbim çok bekletmesin melegini göndersin bu sefer inş
ebroşum güle güle datluş kib öpüyorum seni

derinicm canım çok saol hayatım...
biliyorum dua ettiğini..
en iyi anlıyacaklardanız hepimizde

evet canım hepimiz birbirimizi çok iyi anlıyoruz.şuanda senin ne denli heyecanlı oldugunu tahmin edebiliyorum..ufacık bi idrar testini bile yaparken kalbimiz çarpıyor kii tüp bebek olayı kimbilir nasıldır..Allahım yardımcımız olsun hepimizin.

canım genetigin bi kısmını mı aldın şimdi sen anlamadım?iyi çıkmasına senidim.inşallah digerleride iyi çıkar:Saruboceq:
sagol canım inşallah dedigin gibi olur.bakalım iyice geçmiş neredeyse zaten.yakında çalışmalara başlıcaz:))çörekotu falanda yicem kısmetse.

çok teşekkürler canım.. amin....
evet dimi....
hemde nasıl bir heyecen ve umut...
AMA ALLAHIM İNŞALLAH SİZE YAŞATMASIN,YANİ
tüp bebeğe gerek kalmadan yaşatsın bu heyecanı....

rüfeydacım belki idrarda çıkmamış olabilir bi kaç gün daha bekle tekrar yaptır inş vardır bebegin
derinim üç tüp kan aldılar bi genetik bi kan pıh bide protein ikisi kayseriye gitti araştırma için digeri protein olan gittigim hastanede yapılmıştı çıktı normalmiş onu almıştım cano sende inş başlarsın diger ay çalışmalara devamm

çok teşekkürler canım.. amin....

evet dimi....
hemde nasıl bir heyecen ve umut...
AMA ALLAHIM İNŞALLAH SİZE YAŞATMASIN,YANİ
tüp bebeğe gerek kalmadan yaşatsın bu heyecanı....

canım nasipte ne varsa yaşıcaz artık.inşallah seninde son denemen olur bitanem:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…