canım sen ikisindede kürtajmı oldun?çok zor ya benim ikisi kendi düştü ilkinde kürtaj oldum o karnımda ölmüştü..
sanmıyorum tüplerin filan tıkandığını şimdi eskisi gibi kazıma yiöntemide yok vakumla alıyolar .endişelenme bence inşallah enkısa zamanda gelir ?senin değerin neydi ?
ben hem homozigot hemde heterozigitum..
yok üzülmem bende şükür bir sorun yok filmde çekildim tüplerde açık ama eşimin soykalarında sorun var :))
aslında sperm sayısı sınırda hareketlilikte çok yavaş değil drler olur dedi ilaçta vermedi ama olmuyo önümüzdeki hafta iyi bi dr bulacam gidecez ilaç isteyecem niye vermiyolar sanki ilaç hiç olmazmı ya gerçi doğal şeyler çok yiyor ama henüz gelen giden yok ..
nurcum alemsin yaa soyka haaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
zorrr hoşgeldin canım .nasılsın?demek geldi senin kırmızılar .hayırlısı inşallah .belki diğer ay gelir miniş..
yellow naber tatlım ?hoşgeldin..
yok ebrar sana demedim zeynoma dedim hani kürtaj olmuş ya o zaman tüpler kapanmış olur diye dedim.
bilirim olafı çokda gülerim her duyduğumda .evet bacım deme aman sonra naparsınız allah korusun kaydirigubbakcemile3he kıs sen anlamını bilirmisin ben bilmem ama babaannem derdi kızınca SOYKASI BATASICA diye :))
ama benim soykalar batmasın ne yaparım(
canım saol bende iyiyim bideğişiklik yok .beklemedeyiz .sen neler yapıyosun işler yoğunmu?hoşbulduk canım sağolasın,nasılsın var mı gelişme pek takip edemiyorum topiği
ebrarcım saol cnm sen nasılsın aman üzülmüyorum artık alıştım sanırım olumsuzluklara artık üzmüyo beni.
nurcum olabilir cnm sende bişiler zemuszemus ama gelirsede üzülmücez yapıcak bişey yok çünkü bende bişi yok cnm ameliyat olmuştum mart ayında neyse filmde çekildik bişi yok yok yok yani
anladım zeynocum haklısın takmakda .aslında hepimizde var takıntı .ben o dönemleri geçtim galiba çünkü çok zaman oldu insan ilk başlarda daha çok takıyor her lafa alınıyor topluluğa girmek istemiyo vs.ama ben şimdi çok relaksım galiba artık bu duruma alıştım .hala içim yanıyo ama eskisi kadar değil .inşallah sizler çok beklemeden kavuşursunuz minişlerinize..
nurcum,zor kızlar sziler nasılsınızzz
bilirim olafı çokda gülerim her duyduğumda .evet bacım deme aman sonra naparsınız allah korusun kaydirigubbakcemile3
canım saol bende iyiyim bideğişiklik yok .beklemedeyiz .sen neler yapıyosun işler yoğunmu?
saol tatlım bende iyiyim çok şükür .aynı devam işte.insan zamanla herşeye alışıyo yaaa .yukardada yazdımya zaman herşeyin ilacı .umarım diğer ay minişin süpriz yapar size..
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3canım benim bi dr.um var hiç bişiyi luzüm görmüyo sadece bi ultrasonla bakıyo herşey yolunda diyip yolluyoooo mayyyyyyyyyyynaaaaaakkkkkkkkk:mymeka:en sonunda dayanadım dedim bekle bekle neraya kadarrr bişiler yapın dedim yada yollayın neyse dedi bi hap verdi herhangi bir enfeksiyona karşı 3 ay sonra tüm tetkikleri isticem dedi şu 2 ayın geçmesini bekliyorum bendeeee
zor eşin dr gittimi canım..
üzülmüyoruz yola devam ediyoruz amma en sıkıcısıda bel altına yastık koymak birde bacakları dikmek ben çok yoruluyorum 2 yastık koyuorum ama yine nanik(
iyilik canım sna sordum ama görmedin galiba dr gittinmi ne dedi film için..
zeyno öyle deme banada bakıyorlardı simir istedim yapsınlar diye yapmadılar sonunda ben yaptıracam dedim iltihap çıktı rahim ağzında ebrar bilir ne kadar sitres yapmıştım ama fitil kullandım geçti çok şükür sende simir iste o zararlı değil her kadının yaptırması lazım onu..
birde filmde iste için rahat etsin canım benim rahatladı çok şükür..
yellow saol cnm iyiyim işte sayılırım yani:) herzamanki bebek ve kırmızı muhabbetleri
ebrarcım hepimize sürpriz yapar minişler inşallah cnm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?