"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

kızlarr ümitsiz ümitsiz konuşmayın lütfennn..
şimdi herşeyi bi kenara bırakınn..milletin dediklerini kendi umutsuzluklarınızııı...tek düşündügünüz ;"ÇOK YAKINDA BENDE ANNE OLACAGIM" olsun...iyi düşünün iyi olsun..umudumu kaybettim,hayal gibi geliyo laflarını tekrarlayarak tek zararı kendiniz görüyorsunuz...lütfen herşey çok güzel olacak.ettigimiz dualar yeter Allah büyük.

canım yaa üzme kendini .olucak inanki bak kalmışsın yaa hiç olma ihtimalin olmasaydı .çok insan var doğuştan rahimi veya yumurtalığı olmuyan .inşallah bu konuştuklarımıza gülücez çok yakında...

nurunayn, evet ben de hap alirken bir de pekmez yiyordum ama kara uzumde olur hatta daha guzel olabilir, pekez bayiyor biraz beni.

ebrar, artik o kadar yontem var ki cocuk sahibi olmak icin. neleri denediniz? bir saglik sorununuz var mi? burdan okudugum kadariyla ve yurtdisinda sitelerden o kadar yontem varki, kac yasinda da olsun, veya kac senedir denesin elbet hamile kaliyorlar. Siz nereleri denediniz?

arkadaslar siz kac yasindasiniz ki bu kadar sorun ettiniz, veya bir sorunuz yoksa, bence uzulmeyin bu kadar.
burdaki benim 3 arkadasim, yas ortalamalari 33, hepsi hamile..
ondan saglikla ilgili bir sorunuzu yoksa merak etmeyin.

canım ben 31 yaşındayım .inşallah senin arkadaşların gibi bizde hamiş oluruz..:Saruboceq:

nurunayn, daha cok gencsin, en azindan bana gore..Ve hayatin ve esinin zevkini cikar, sonra cocuk olunca hayatiniz hep cocuk oluyor, abimlerden biliyorum ve burdakilerden..
Ben 29 yasindayim, 4,5 senedir evliyim, inan evliligim suresincehep eglendim, her istedigimi yaptim ve artim cocuk olsa hayatimiz daha neseli olur diye istiyoruz, bana ilk evlenince yap deseydin istemezdim. gerci herkes farkli ama ne bileyim daha gencsin, merak etme..

zynocum seni çok iyi anlıyorum..o insanlar daha çok strese sokmaktan başka bişey yapmazlar zaten...
ben bunu rabbimin sınaması olarak görüyorum ve bu sınamayı atlatacagıma inanıyorum..çünkü ne zaman olursa olsun rabbimin beni de anne yapacagına ninanıyorum.ve de hepimizi..inanın bigün burada evlatlarımızdan bahsdicez.

bende makarnayı kavurdum yiyesim geldi ama yemedim ebuş:))kocişi beklicem.
oy afiyet olsun kuzum .acıkmışsındır sen çalışınca insan acıkıyo yaa .benimki evde değil oyüzden beklememe gerek yok..

canım benim 3 düşüğüm var .hamile kalıyorum ama düşüyo .bende pıhtılaşma sorunu var .onun tedavisini görüyorum .ben iki kere normal bikere mikroyla hamile kaldım ama sonunu getiremedik..

canım ben 31 yaşındayım .inşallah senin arkadaşların gibi bizde hamiş oluruz..:Saruboceq:

Dedigim gibi herhangi bir saglik sorunu yoksa ve dogru zamanlarda deniyorsaniz ve biraz da sans neden olmasin.
Insallah en kisa zamanda olursun.
Biliyorsundur beyin aslinda herseyi, hormonlari ve dolayisiyla ureme sistemini yonetiyor, pozitif dusun pozitif olsun.. Stres yok!!

umarım canım bende biliyorum amma olmayınca çok zor oluyo olsunda sonrası allah büyük..

nurum kavurdum dedigim süzdüm yani:))sonrada yagda kavurdum.
ama kavurma demişken bide şöyle yapıyorum o çok harika oluyo...çig makarnayı yagda kavuruyosun bi güzel sonra kaynamış suya atıyosun normal pişiriyosun iki renkli oluyo:)

bitanem benim bende inanıyorum olucak inşallah .zaten rabbimden asla ümidimi kesmedim .ogünler çok yakın inşallah..

anlamış afiyet olsun canım ben kaçıyorum geldi benimki masayı hazırlayayım öptüm hepinizi...

ay ebrarım midem bulanıyo hep yaaa...bi görsen birsürü gebelik belirtim varkaydirigubbakcemile3 ama biliyosun çalışma falan yok ortada:)))imkansız yani.yarada dondurdum üstelik adetim biteli 1 haftayı geçti.

bitanem benim bende inanıyorum olucak inşallah .zaten rabbimden asla ümidimi kesmedim .ogünler çok yakın inşallah..
evet canım...evrene iyi mesajlar yollamak gerek:)))herşeyy harika olacakkkkkkkkkkk:lepi:
anlamış afiyet olsun canım ben kaçıyorum geldi benimki masayı hazırlayayım öptüm hepinizi...

tmm tatlım hadi görüşüürz bende öptüm.Şeniz

Benim annemin de cok dusugu olmus, hatta abime hamileyken dusuk olmasin diye ilk 3 ay nerdeyse yatmis kalkmamis. Ne kadar bilimsel acidan dogrudur bilmem ama..
Umarim en kisa zamanda hamile olursun, pozitif dusun:)

saol canım inşallah diyelim .valla aslında ben çok pozitif bir insanımdır .herşeyin güzel tarafını düşünürüm ama bazen köşeye sıkışıyor insan..

kuzumm nasıl yaa ilk defa duydum ben .değişik olur heralde .gerçi benimki makarnayı sevmez pilav hastası ..oyüzden sık yapmam .bazen canım ister kendime makarna ona pilav yaparım...

sabırsız sende hoşgelmişsin canım.geçmişi iyice okuyamadım bugün senin hakkında bi bilgim yok ama derdimiz aynı nede olsa...inşallah en yakın zamanda sende anne olursun tatlım..inanın öyle çabuk gelişiyo ki herşey..nasıl kalmışız nasıl aylar geçmiş ve büyümüş anlamazsınız bile...kardeşimi baz alarak konusuyorum...sanki dün dogum yaptı sanki dün hamile kalmayı istiyodu...şimdi kızı 1 yaşında kısmetse ocakta:)Allah herşeyin hayırlısını versin herkese.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…