"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

merhaba canım .yeni eski hiç farketmez bölmezsin canım .tanışalım seninlede .hoşgeldin aramıza .sende bebiş isteyenlerdensin galiba?

evet, ben de istiyorum bakalim kismet, ne zaman olur ama. Bu 3.ayimiz.. artik bol bol okuyorum, ne yapilir ne alinir vs diye.. heyecanli ve sabirsizim:)

aaa zeyno kızıyorum sana o ne demek öyle sorun falan yok RABBİM dilememiş şimdilik..
ona kalırsa bende kocamımı boşayayım tövbe töbe allah huzurunuzu daim etsin..

iyiyim canlarım ebrarım nurum...yani şükür halimize diyelim..bugün iyiydim ama eve gelmeden karnım agrıdı çok halada agrım oluyo midem çok bulanıyo.afedersiniz wc mi tutamıyorum((

ya canım insan zorda kalınca aklına birsürü deli fikirler geliyo .ama sonra geçiyo tabi .rabbim kimsenin yuvasını bozmasın.
demek kaptırdı behlülü vah yazıkkk kıyamam ona keşke her dert bihterinki gibi olsa kaydirigubbakcemile3

canım yanlış düşünüyosun rabbim sizi biraraya getirmiş bundan sonraki kaderiniz beraber çizilmiş sorun eşinde olsaydı sen neyapardın?hem bunu senmi istedin .rabbim bir yoluna koymuştur sakın yanlış düşünme..

çok geçmiş olsun tatlım dikkat et kendine ayaklarına sıcak su torbası koy varsa yoksada sıcak tutmaya çalış bitanem ev konusundada umarım senin gibi cici bir ev bulursun tez amanda..

ebrar, okudugum kadariyla, bilmiyorum tabi ne kadardir deniyorsunuz veya neler yasadiniz vs.. ama esin seni seviyor baksana kiyamaz insan esi aglayinca karsisinda..
sakin ama sakin stres yapmayin, biliyorum zor ama evliliginizi yipratmamaya calisin.
umarim cani gonulden yuvaniza guzel bir melek gelir, ve mutlulugunuz tamamlanir.
baskalarina kulaklarinizi tikayin, yeter ki esinle ayni goruste olun ve birbirinizi anlayin, destek olun, 3. kisilere baska sey yapmak duser.

he kıss behlül nihalin oldu senağlama bihterde sonunun geldiğinden habersiz:))
çocuk evin bereketi neşesi sesi nefesi ama napalım nasipde ne varsa o gelecek önümüze çok dular ediyorum çok bizimde göbüşümüz dolsun kucağımız boş kalmasın..

evet, ben de istiyorum bakalim kismet, ne zaman olur ama. Bu 3.ayimiz.. artik bol bol okuyorum, ne yapilir ne alinir vs diye.. heyecanli ve sabirsizim:)
canım inşallah fazla beklemeden gelir minişin .peki doktora gittinmi kontrol amaçlı?
iyiyim canlarım ebrarım nurum...yani şükür halimize diyelim..bugün iyiydim ama eve gelmeden karnım agrıdı çok halada agrım oluyo midem çok bulanıyo.afedersiniz wc mi tutamıyorum((
canım kıyamam sana niye ağrıyoki geçen sefer bukadar olmamıştı galiba .bi arasaydın doktorunu tatlım..
aman ebrarımm inanlarla ugraşmak zor..çenelerine hakişm olamıyo kimse.takmıcan kimseyi kuşum benim.

ah kuzum ahhhh bu insanlar varya insanı zıvanadan çıkarıyolar .bide sessiz oldunmu tamam .cano biliyosun ben biraz hassasım takıyorum işte .kocişte çok kızıyo ama elimden gelmiyo napıyım..

aaa zeyno kızıyorum sana o ne demek öyle sorun falan yok RABBİM dilememiş şimdilik..
ona kalırsa bende kocamımı boşayayım tövbe töbe allah huzurunuzu daim etsin..

inşlahh öledirrr nurunayncım ama canım okadar yanıyo ki ne yapacağımı ne diyeceğimi doğruyu yanlışı ayıramaz oldum biliyorum kafama cok takıyorum ama napimm yapım böle tek eksiğim biricik bebeğim onun dışındaa hiç bir eksiğim yok ve yokluğu beni artık derinden yaralamaya başladııı inşlahhh buda geçerrrr

bende çok ağladım drnin yanında bi kere ben anne olamıcam diye oda ağlama gençsin dedi bende ..
dr ahanım annemisiniz dedim oda evet dedi..
bende ona tekrar ANNE ıSENıZ BENıM ÜZÜNTÜMÜ BıLEMZSıNıZ dedim..
hastane çıkışlarında yollarda göz yaşım çok aktı..

neyse canım boş verin cok doluyum inanın çevremde okdar hamile tada bebeği olan varki kafama takıyorum ister istemezzz bu stresten ben bi halt yiyemiyorum ya zaten nasıl yeneceğimide bilimiyorum gördünüz durumumu işteee delünün tekiyimmmm

amiiiin canım kaç yıllık evlisin yaşın kaç bu kadar karamsar olma diyene bak :) banada estilermi durduramazlar koyveririm çığlık çığlığa ağlarım ( elbet bizde bir gün güleriz..

doktora gideli oldu, mayista gitmistim, smear testi icin, bu ekimde de kan tahlini vs yaptirdim. demir eksikligi oldugu icin hap aliyorum onun disinda normal gozukuyrdu hersey. Sadece yurtdisinda biraz daha itinasiz bu isler, doktorlar pek takmiyorlar, hamile olsaniz da 9 aylik surecte sadece 3 defa ultrasona sokmuyorlar. ondan turkiye daha guzel o acidan.

saol canım yaa eşimle aramız çok iyi şükürler olsun .ben 9 yıldır uğraşıyorum.enbüyük desteğim eşim zaten .rabbim bizi ayırmasın tabi bütün sevenleri..dediğin çok doğru 3. kişilere halt yemek düşerde insan etkileniyo ister istemez.

kocişler hep aynı di mi derinimmmmkaydirigubbakcemile3
evet bitanem yaaa:))))
evet canım benim yaaa..çok sagol güzel duaların için ebrarım bakalım koray hallederse askerlik tcilini o zaman bakıcam rahatla..
canım ya ugramamışsın naptın merak ettim kuşum..inşallah ben buradayken gelirsin yorgunsundur gerçi şimdi.
canım çok çok sagol tatlım...
inşallah dedigin gibi olur..Allah herkesin rızkını arttırsın. güzel güzel evler versin..bunada şükür tabiii.
amin loçkammmm inşallah canım:)
kızz ne güzel ye yee şişşş delü karı..kilo almak istiyodun hem ohhhh:)))
çok geçmiş olsun tatlım dikkat et kendine ayaklarına sıcak su torbası koy varsa yoksada sıcak tutmaya çalış bitanem ev konusundada umarım senin gibi cici bir ev bulursun tez amanda..

canım torba yokda su şişesi ayarlarım artık..ayaklar önemli valla haklısın..sıcak tutmaya çalışıyorum.

sabırsız bendede kan demir eksikliği var o önemli değil hani kara üzüm var ya ondan ye bolbol kan yapıyor o..

arkadaslar siz kac yasindasiniz ki bu kadar sorun ettiniz, veya bir sorunuz yoksa, bence uzulmeyin bu kadar.
burdaki benim 3 arkadasim, yas ortalamalari 33, hepsi hamile..
ondan saglikla ilgili bir sorunuzu yoksa merak etmeyin.

derinim geçmişimi okuyosun tatlım.?sesin çıkmıyo
kızlar buarada vaktin farkında değilim ben daha akşam yemeği yemedim...karnımdan sesler gelmeye başladı kaydirigubbakcemile3

ebrar bende çok acıktım ama eşimi bekliyorum gelemedi gitti..
sabırsız ben temuuzda 24 olacağım eylüldede 4 yıllık evli olacağım hep genç anne olmak isterdim ama bak yaşlanıyom üzüntüden bebeğime enerjim kalmayacak diye korkuyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…