delümmm yoksam mucizemi kaydirigubbakcemile3ay ebrarım midem bulanıyo hep yaaa...bi görsen birsürü gebelik belirtim varkaydirigubbakcemile3 ama biliyosun çalışma falan yok ortada:)))imkansız yani.yarada dondurdum üstelik adetim biteli 1 haftayı geçti.
memnun oldum tanistigimiza, ben de kaciyorumm. iyi bakin kendinize
delümmm yoksam mucizemi kaydirigubbakcemile3
kuşum niye bulanıyoki miden ?üşüttnmü acaba ?nane limon iç biraz iyi gelir belkim..
buarada benimde kasıklarım ve belim ağrıyo belkide erken adet olucam..
canım bende memnun oldum .görüşmek üzere .iyi akşamlar..
amiiiin canım kaç yıllık evlisin yaşın kaç bu kadar karamsar olma diyene bak :) banada estilermi durduramazlar koyveririm çığlık çığlığa ağlarım( elbet bizde bir gün güleriz..
canım yaa üzme kendini .olucak inanki bak kalmışsın yaa hiç olma ihtimalin olmasaydı .çok insan var doğuştan rahimi veya yumurtalığı olmuyan .inşallah bu konuştuklarımıza gülücez çok yakında...
zynocum seni çok iyi anlıyorum..o insanlar daha çok strese sokmaktan başka bişey yapmazlar zaten...
ben bunu rabbimin sınaması olarak görüyorum ve bu sınamayı atlatacagıma inanıyorum..çünkü ne zaman olursa olsun rabbimin beni de anne yapacagına ninanıyorum.ve de hepimizi..inanın bigün burada evlatlarımızdan bahsdicez.
Dedigim gibi herhangi bir saglik sorunu yoksa ve dogru zamanlarda deniyorsaniz ve biraz da sans neden olmasin.
Insallah en kisa zamanda olursun.
Biliyorsundur beyin aslinda herseyi, hormonlari ve dolayisiyla ureme sistemini yonetiyor, pozitif dusun pozitif olsun.. Stres yok!!
ayy zeynom sen buradasın dimi pardon cnm ben bi tek nurla sabırsız burada gibi düşündüm.onlar gidince öyle dedim...
zeynom stressiz hayat yokki .bebeği düşünüp stres yapmasak başka stres etkenleri var .napalım dua etmekten başka yapıcak bişey yok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?