cvp verin merak edıorum hamıleyken yumurtlama olurmu????
ay kıyamam yaaa nasıl insan bunlar aslında insanda denmez .ah ahh allahtan korkum olmasa blirim neyapacağımıda işte susuyoruz.ah canım eltim bigün oturuyoruz kalabalık baya herkesin içinde çocuk konusunu açtı sonrada dediki xxx varya onlarında olmadı çocukları adam ikinci kez evlendi naapsın ama çocuksuzda olmazki .benim halimi düşünün yani .offf deli oluyorum canım yine dertlerim depreşti .
ah canım ben 9 yıldır beceremedim gerçekten formülü olsa bende alırdım.keşke ilaç gibi satılabilseydi.içince herşey geçseydi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3takmamayı becerebilen varsa formülü bende alayım lütfenkaydirigubbakcemile3
ooff ebrar sinir oldum eltine ne yani kadının çocuğu olmuyo diye ikici getirilmezki peki erkeğin olmayımca kadınlar ikinciyi alıyorlarmı...
boşverin o lafları demek isterdim ama bende takarım fazlasıyla
selam zeyno,
canım boşverrr takma onları yaaa yaşlı insanlar zaten anlamaz kırıcı olduklarını zaten bizim gibi olmayanlarda hiç anlamazz
o yuzden onları umursamamaya çalış,he bu arada küçüğüm susayım diyorsun ya eğer gerçekten seni üzmek için söylüyorlarsa valla hiç susma sende konuşş
allahımm onlarıda bizim durumumuza düşürsün dicem ama öle dersem benim onlardan ne farkım kalırrr ben kimsenin hakkında kötü düşünmedim şimdiye kadarrr herkesin sıkıntısı için dua ettim üzüldümm öle konu açılanca bende cok kötü oluyorum ama bunu hiç bir zamn eşime belli etmedim aklımdan geçiyo ama söylemiyorummm dur bakalım biraz daha geçsinde bu acıya dayanamazsam ben kendim söylerim boşanalım derimmmmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
SABIRSIZ sende hoşgeldin neden konuşmuyosun canım?katılsana aramıza..
Merhaba, oyle forumda geziniyordum, yoksa neden konusmayayim. Sadece bu konuya yeni oldugum icin muhabbetinizi bolmeyeyim dedim:)
canım öyle düşünme ben yaptım ohatayı .pıhtılaşma testlerim çıkmıştı .kadındoğumcum dediki belki sana hamile kalmayı yasaklarlar .ben öyle kötü oldumki doktordan çıktım nasıl ağlıyorum yolda herkes bana bakıyor .neyse akşam eşime dedimki ayrılalım .aman allahım demez olaydım koca adam zırıl zırıl ağladı .ben seninle çocuk için evlenmedim nasıl dersin böyle bişy filan .sonra çok pişman oldum dediğime onuda üzdm..
bence deme tatlım onu bu düşünce üzer.senin eşinde eminimki aynı düşünüyordur herşey çocuk değilki..
bencede herşey çocuk değil tmm büyük bir eksiklik ama sevgi varsa gerisi boş rabbim nasip ederse olur aslında çocuk için söyleyenleride şöle saçından tutup dövüceksin kaydirigubbakcemile sanane dimi sanane yani çok gıcık oluyorum böylelerine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?