"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

sağol bitanemm evet o tatmış o duyguları en değerlileri yanında ben umrunda değilmişim madem öyle hakettiğini bulucak Allah duyuyor sesimi yalvarışlarımı inşallah bana bu yaşattıklarını kızları tarafından onada yaşatır inşallahhhhhhh...
hadi kaçtım ben:gitme:

yok sevalcim uyanalı çok oldu ama eşim kk yı çok kıskanıyo açtırmadı bana şimdide ters ters bakıyo ben kocişi kızdırmayayım kaçayım en iyisi akşama gelirim çok öptüm sevalcim

tama canım eşini yanınan git ne yapsın oda seni göremioy naca hafta sonları görüyao ben eşmde aynı vlalh tamam canım görüşürz öptüm

selam hanımlar hepinize teşekkürler .bugün birazdaha iyiyim .boğazlarım hala ağrıyor .dün gece çok kötüydüm şimdi akşam olmasını istemiyorum gece hastalıklar daha çok artıyor .neyse görüşmek üzere hepinizi öpüyorum.byyy

sanada bitoş ablam
ebroşum ay canım benim biraz daha iymişsin canım sevindim inşlaalh bunuda atlatacaksın

kız sevoş naber datlum kıyamam sana ben bugün üzülmüşsün napalım kısmet olmayınca zorla olmuyor sen yeterki üzülme bak en azından adet oluyosun düzenli olarak her ay deneme sansın var hiç yumurtas olamayan yada eşinde sperm olmayanlar napıyor? ben bu çalışmadım desem yeridir çünkü içimden gelmiyo bebeksanki gelmiyecek gibi düşünüyorum ama üzülmüyorum artık beklemek ve sabır etmek gerek sadece sabır... sabırr

ya bugün sabahtan beri evde ziv ziv dolandım hiç oturmadım gene çokkk yorgunummmm ..... çamaşırlar bulaşıklar yemek vs derken dünde akşam yemegine eşimle arkadaşı geldi ard arda zor oldu benim için bide evi temizlemek mahvetti diyebilirim bugünde koltukların yastıklarını attım yıkandı makinada sonra kocişin kıyafetlerini akşam da yatmadan ütü yaparım offf offfffffff
derinim kız hamiş sanmışsın ya benide hamiş san belkim hamiş olurum kolay gelsin datluşum kib öp
makbuşum hep böyle ol canım sen bizim için herşeyden önemlisin canım benim
ebroşum geçmiş olsun datluşum kib bi an evvel geçer inş bogazın
bersum bebik mi sevdin ay öle tatlı oluncada insan bizimmde olsun istiyo demi ...
richim nirdesin senide özledim kşummmm
günüm seninde hayırlı olsun yarın inş herşey güzel geçer minigin seninle olur
senam canım seninde hayırlı olsun inş sendee bebegine kavuşursun inşş

gökçoşummmmmmmmmmmmm kız gek müşterilerim var çok yoğunum ay canım sağolasın beminmde hiç umudum klamıoy sonra yine umutlanıym ah gökçoşum ah sen içok iiy anıyom
göçkoşum gitmedin nişlalh canım çk yoruldun aah bitanme yakın ol saydık ütün yapardım tütü yapmaıy sevioym canım kendini yorma bacım yvaş yavavş ya nişlah bir gün o beişelrimiz gelecek

iyi akşamlar kızlar nasılsınız ya benim dün akıntım geldi ayıptır söylemesi kahverengi ama şimdi birşey yok ama asıl günüm yarın ben günleride karıştırır oldum artık ( bu arada kendimden şüphe deder oldum benimki sabah işi vardı evden çıktı ben uzanayım dedim beni bi aradı kahvaltıyı hazırla diye saat 11 yine asıl beni düşündüren okadar uyumama rağmen bütün gün sarhoş gibi geziniyorum başımı koysam uyurum şu anda aslında hiç huyum değil amma niye böyleyim kansızlık vardı acaba dahadamı arttı hamile kalmak için kan ve demir oranıda önemli ilaç içiyorum gerçi şimdi buna takarım ben(

seval iyiyim canım napayım pazarya eşim öğlen evdeydi o evdeyken kendi bakıyo nete hayrola sen pazar günü dükkanı açarmıydın ?? ayrıca raglin gelmiş hayırlısı canım üzülme ...

nurum yani hastalanamdınmı canım inşlalh gelmez senni kırmızılar eeğr yanlış anlmadıysan hasta olmedın ve üşüoysun canım hayırlıs olsun

evet yılbaşı varya buralalr maşaaşalh cıcıl cıvvıl iiy ciro oluyo yılbaşına yakıncanım evet ya bacım hiç sorma ya mlaaese yine kırmızılandım

evet olmadım hiç bi belirtide yok ama yarın olurum..
üşümem var bi ara üşüyorum ve bazen ateş basıyo ellerim yanıyo mesela yüzüm soğukya ellerimi başıma koyuyorum elim ateş gibi birde 1 haftadır uykusuzum uyuyoruma ama halsim anlatamıyorumki hamile değilim o belli ama niye böyleyim kansızlık bende ileri derecede idi acaba dahada çoğaldımı ben bundan korkuyorum..

deme ya izmirdede süslemeler yapılmış ben noeli tasvip etmiyorum ama yılbaşına yani seneyi devriyeye seviniyorum bir yandanda üzülüyorum bu yılda geçti yaşlanıyorum bebeğm yok ALLAH sağlık versin..

az önce siteyi açtım ama açılmadı geçici bir sorundan dolayı kapalı diye bir yazı çıktı korktum kapalı diye ama sonra düzeldi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…