"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

merhaba fıstıklar sevalimmm üzülme canım inşallah bu sondur önümüzdeki ay meleğin sana gelir..
günüm kıyamam sana geçmiş olsun canım valla doktora danışmadan ilaç alma derim belki kötü yönden etkiler..

neden kise duymaz feryadımı neden sesiz sesiz feryat ederim neden yüreğim hep acır neden kalbim hep acır keşke kalpyerine taş olsaymışşta o zaman ne feryadı tadardım nede acıyı nede yüreğimin olduğunu
canlarım bu benim içimdekileri duygularımı böyle yazarak faide ediyo facde her zamaamn içimden geleni yazarım bunlarda şu an içimden gledi sayfayı işgla edttiğm için özür dilerim

günüm canım benim inşaalh çatlamıştır meelelğin yoldadır sana geliyodur günüm bitanme doktoradanış canım bence
makberim sapol bitanem sen ansılsın yeğenimiz nasıl

canım benim ben hep facde duvara yazarım çok böyle duygulu olduğum zamaamn tek anlayan beni kalem defetero lur hemen elime alırım defeteri kalemi yazarım umutsuzluktan değil amam amkbuşum gwerçekten sen için rahat tut bitanme

nasıl olıyımki sevalim dengesizleştim iyice sabaha kadar bir sürü salakça rüyalar gördüm içim bunlaıyor hiçbişeyin çözümü yok deliriyorum düşüne düşüne ((

makberim ah canım rabim büyük saand inşlalh haıyrlı bir kap açaçr canım
ya günmümün aşılaam topiçinini bulmadım

sevalcim okumamistim regle olmsusun canin sagolsun ne olur uzulme bak bu uzgun aylarin sonunda cok mutlu gunler gelicek. sakin yilma, ilk regle olunca hepimiz gerci ayni senin gb cokuyoruz o gun sonra yeni umutlar yeni denemeler geliyor.
en onemlisi sagligimiz kendine iyi bak stres iyi degil tatlim.
makbercim unut o kotu ruyalari tabii yasadiklarin nedeniyle normal oyle ruyalar tek nedeni olanlar baska bir nedeni yok o ruyalarin.
yegenim uslandi mi azcik yoksa hala cok mu bulantin?

günüm canım benim inşaalh çatlamıştır meelelğin yoldadır sana geliyodur günüm bitanme doktoradanış canım bence
makberim sapol bitanem sen ansılsın yeğenimiz nasıl

yok tatlim catlamadi bebekle ilgisi yok agrilarin simdi herkesin aklinda oyle kalicak ondan yaziyorum igneden agriyor.
dogal bas agrisi icin cozum bilen varsa ondan yazdim kizlar agrim varken iliski bile olmadi yumurta yarina catlayacak kisacasi net olsun bebekle ilgisi yok simdi her okuyan yine hamile kaldim sanicak. dert anlat dur sonra:))

amin sevalim inşallah dediğin gibi olur..
günüm haklısın tek sebebi yaşananlar ama hazmedemiyorum işte bunu bana ve bebeğime nasıl yaptı aklım almıyor hadi kendimi geçtim alıştım bu duruma artık ooofffffffff (( yiğeninde iyi ama hissediyor heralde günüm bazen canımı acıtıyor bulantıda ara ara yoğunlaşıyor

günüm evet ne kadr alıştık desekte yine yok yine yarm ız aknıoy rabim beterindenk orusun inşlalh seninde tuutacak gümün rabim szinde yardımcınız olsun ilçaalardano lur canım analdım bitanem heycanlıısn demi
makberim ah canım valalhi bende inanmıym ya inşlalh bunlarınhepsi geride kalcak ne diyeyim yavalalhi dün hep aklımdaydınız

makberim sen guclu durursan kimse sana bir sey yapamaz sen bekle intikam soguk yenen bir yemektir. kapinda agladigi gunleri gorecegiz Insallah.
sen kesinlikle kendini uzme yeter.
bak yegenimi uzme bozusuruz sonra.
sakin unutma biz hamile kalacagimiz gunleri bekledik kimsenin senin uzmesine izin verme.

sagol sevalcim.
walla ne heycani basim gecsin yeter. hicbir heyacan yok hatta doktorun yapacagi islem asilama acaba agrir mi die korkuyorum cok, o acidan heyacan var.
zaten dun de igneden kaciyordum az kaldi, esime kalk gidelim kendisi catlar nasil olsa die israr ettim:)) neyseki igne hic ama hic acimadi.
sagolun kizlr dulariniz icin yarina heyacan olur herhalde.
ben izninizi isteyeyim yazdikca klavye sesi bile bas agrisini arttiriyor.

evet makberm gnmüe katılyım yeğenimizi kmiseni üzmesine izin verme nasıl olsa o baalık duyguusunu tadmış sende aalhın iziniyle aanane olacaksın kesinilikle sters ypamam sen miniğe kavuşana kadar neleelr çektin onların umrundamı bitnem biizm içn sen ve yiğenmiz önmeli gerisii boş

zaten canımı sıkanda o ya günüm bu günleri o kadar bekledim o da biliyor ne acılar çektim neden yaptı işte nedenn ben bunun cevabını istiyorum sadece ((ama dediğiniz gibi güçlü durucam bundan sonra herşeye evet diyen kız gitti tercih yapmak zorunda..herneyse başınızı şişirdim yine ben şimdilik çıkıyorum bi duş alıyımda rahatlıyım gelirim sonra yine öpüldünüz kocaman

günüm canım geçeçcek bebeğin göbişne inşlalh konacak acılar hep mazide kalcak canımdinlen yorma kendini günümcüm ne demke hepiin z dularımdasınız he zaman

ne demek kız başımız şişirdin makberim olurmu öyle şey sana desteko ulyosak ne mutlu bize canım benim görüşürz kb alalha eemantol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…