"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

nurum canım inşalh olmsın canım hayırlısı oslun canım hakaında canım her şey gönlünce olsun
nurum bnede pek sevmem yılbaşını ama işerimiz iiy oluy diye sevmeye başaldım canım
babamgeldide ondan geç yazdım kusur a bakma

svalcim haklısın hayırlısı eşim uzmanlık yolunda bu halinle sen hamilesin gelirken test alayımmı diyo:)) ne gerek var yapıpta heyecanlanmaya değilmi istemedim ona kalsa o hergün test yaptıracak bana amaaan sağlık olsun değilmi..

selam kıslar geçmişi okuyordum da zeynom kusura bakma.nasılsın canım?

ebrarım biraz iyiymişsin sevindim cnm benim iyi bak kendine Şeniz
gökçemmm inşallah hislere kalmadan herkes pat diye hamile kalır kıss..ben o üç ismi dedim ama cidden de görünce öyle sanıyomkaydirigubbakcemile3inş:Saruboceq:

günümm kıyamam yine baş agrın oldu hee.dedigin gibi ignede hcg oldugu içindir...ama çok yogun ve başını agrıtacak derecede midir ki?inşallah geçer hemen yaa.insanın hayatı zehir oluyo başı agrınca...dogal bi yöntem olarak ne iyi gelir inan hiç bilmiyorum,ama bana türk kahvesi çok iyi geliyo başım agrınca canım...sakın sen yinede agrı kesici alma canım benim..

sevalcim işlerin iyimiş loçkam inşallah hep öyle gider kısss..yılbaşı için herks hediyeleşiyor tabi:))oh ohhh..bende küpe isterim banane şöyleee şıngır şıngır süslü mü sülü olsun çok severim küpeyikaydirigubbakcemile3zemuszemus
makbuşum bitanem benim herşey güzel olacak canım arkadasım yeter ki böyle güçlü ol canım benim..bak bebişimiz senin gücüne güç kattı farkında mısın..inşallah Allahın iziniyle herşey bi daha bozulmamak üzere düzelir bitanem benim bütün kalbimle diliyorum bunu.:Saruboceq:

canım ebrar bogazlarım agrıyo iyi degilim demişti cnm.

nurrr hoşgeldin kızzz..yaa sen tam olarak adet olmamışın canım..hayır olsun..yerleşme falan olmaya kısss heves ettirmiyim diyorum ama aklıma da geliyo yaaa..

deriin cicim ne nasıl yerleşecek anlamadım ama asıl günüm yarın olurum bak napayım hayırlısı be canı napayım..
sen nasılsın ağrın varmış canım ya dikkat et kendine üşütme olurmu..

zeyno sen nasılsın iyimisin..
kızlar ben her an çıkabilirim eşim geliyormuş bir dahada giremem izin vermiyo benle ilgilen diyo sanki başka işim varmış gibi(

nurcum agrılarım azalıyo..bazende çok agrıyo çok da akıntı oluyo fena yani
yaa niye nasıl yerleşecek kıss bebiş varsa yerleşme kanaması olmasın diyomm ..inşallah.

derin işler nasıl iyimi canım eşin askere gidecek öylemi hadi canım ya umarım yarada geçti hamilede kalırsın gönlüne görede bir ev bulursun..

tamam anladım valla ben çok cahilim biliyonmu buraya gelmeseydim dahada cahil kalacaktım bilemiyorum derinim zaman gösterecek ne diyeyim zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…