"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

kızlar bende kaçıyorum inanın gözbebeklerim bile ağrıyo .daha fazla bakmıyım pcye .öpüyorum sizi görüşürüz..

selam kizlar ikinci agri kesiyi de aldim bu gece yumurtam catlar artik daha icemem. keske bunu da icmeseydim ama duramadim kizlar. bugun iki agri kesici icmis oldum ama minoset gb prasetomol grubundan.
derincim msnd sen dustun galiba. yazdiklarimi sonradan aldin mi, cikiyiyorum falan yazmistim.
ebrarcim cok gecmis olsun. gecmise uzun uzun bakamadim kizlar kusura bakmayin kendi derdime dusmus oldum biraz.
nurun senin lekelenme kesilmis Insallah yarin gelmez.hala umutluyum senden bu kadar uyku anormal. eger bebis henuz gelmediyse hemen bir kan analizi yaptir kansizim demissin ya. ama Insallah bebektir canim.

bende size yazmıştım eylül ayında hamile olduğumu öğrendim.şuan 20 haftalık hamileyim.yanlız benim ufaklık çok hareketli beş dakka durmuyo sizce hiperaktif olurmu.daha şimdidden böyle olunca gözüm korktu.ve birde şu çatlak meselesi kesin tavsiyesi olan varmı..çok korkuyorum çatlamaktan.şu ana kadar 4 kilo almışım bile ve kaşıntılarım başladı..ne olur bir yardım..bu arada bebişim erkekmiş doktorum öyle söyledi..bide ne var biliyomusunuz benim eşim ailenin tek oğlu ve onun babasıda ailesinin tek oğlu yani soy devamı bana muhtaç.oğlum olacağı içinde hepimiz çok mutluyuz...

slm kızlarrr kimse yok kaçırdım hepinizii offf
mukolik allah saglıkla kucaklamanı nasip etsin çatlaklara badem yagı ile kayısı yagının iyi geldigini duymuştum
derinim kocişin tecil yaptırıcakmış canım inş herşey yolunda gider kocişin erteletir canım
ebroşum gitmişsin canım uyuyon galiba kib öp bol bol dinlen datluş
bersummm senide özledim datluşumm yaa
günüm geçmiş olsun canım başın agrıyomuş fazla ilaç alma belki stres yaptın ondan agrıyodur
makbuşum sende gezmişsin canım iyi yapmışsın aman dikkat et kendine agır felan kaldırma hızlı yürüme datluş

saol bitoş abla sanada ii geceler kib
herkeseee iyi gecelerrrrrrrr tatlı rüyalarropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ay canım benim yaaa( olsun minoset grubundan içtiysen sorun yok..yani degilimdir diyosun ama herşey olabilir canım.geçen seferden tutmuş olmaz mı?geç döllenme olur herşey olur tatlım...ama bencede dedigin gibi igne yapıyodur çünkü bende hatırladım canım çatlama ignesi iki defa oldum ikisinde de baş agrım ve bel bacak agrım oldu çok.geçmiş olsun cnm benim...ya son yazdıkların gelmedi bitanem olsun önemli degil cnm sen iyi ol yeter.Şeniz
canım selam...ay çok güzel yaa Allahım analı babalı büyütsün cnm..çok hareketli demek zıpır:)))Allahım mutlulugunuzu daim etsin ,sag salim kucaklayıp koklamayı nasip etsin:Saruboceq:çatlaklar için de bende gökçemin dedigi gibi badem yagını önericem..hee birde ben kardeşime kullandırmıştım..BEBAK ACIBADEM SÜTÜ veya BEBAK ACIBADEM KREMİ al eczaneden canım..ayrıyetten saf badem yagı sür hergün..
canım yaa inşallah çok saogl hayatımŞenizsen naptın aşkum geçtimi yorgunlugun?
iyi geceler kizlar hayirli sabahlar opuyorumnanaktan
ablammmmmŞeniz iyi geceler cnm benim tatlı rüyalar...

kıslarr kimsecikler yok yaff.yarın izinliyim az takılam dedim ama yok kimse..ebroşum ugrarsın belkim kıss Şeniz
kızlar örgücü oldum çıktım yaf:hulya: durmadan şal örüyorum herkese:)))
bugünde degişik bi örnek ögrendim harika yaa bildiginiz file örnegi arttırarak yuvarlak örülüyooo panço gibi giyiliyo harikaduruyo çok basit bişey ama çok şık yaaa.onu da örücem :)))

saol ebrarcım her şey yolunda çok şükür bi sorun yok çok fazla uyuduğum için fazla giremiyorum nete inşallah burdan da hep güzel haberler alıcam listedeki isimler daha da azalıp hamişler çoğalıyokaydirigubbakcemile3 kendine iyi bak canım öptüm

günaydın kızlar.kimseler yok herhalde.makbuş merhaba.karar senın kararın.hayırlısı olsun.bence bebişin sağlıklıdır.merak etme.derin senden ne haber?aglama dan haber yok.hiç girmiyor herhalde.kızlar görüşürüz.bye

günaydın güzeller herkese sürprizlerle dolu harika bir hafta diliyorum..
integralcim sağol canım benim dediğin gibi hayırlısı olsun...

günaydın kızlar makbuşum sevalim nasılsınız bakımmm ben biraz rahatsızım idrar yollarımda enfeksiyon varmış ilaç verdi drr

sana da geçmiş olsun canım bende yoktu geçen ay test yapmıştı dr bu ay olmuşş
senden naber hamişlik nasıl gidiyooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…