"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

ne olsun canım bildiğin gibi annemde kalıyorum bikaç gündür bu gidişler geri dönücem buraya zaten :))

olurmu hiç canım ben kimim kii onların gözünde eğer değerim olsaydı azcıkta olsa düşünür el kaldırmazdı bana..neyse boşver değersiz bi insan yüzünden canımızı sıkmayalım sabah sabah

günaydın kızlar
semoşum gelmiş bacım nasısın tatlım geçmişi okuyodum bitanem geçmiş olsun geçer enfeksiyon bitanem özlet,yon kendini

makberim bitname sen nssıslın caınm yeğnmiz ansıl alalhın iizniyle ikikinzede hiç bir şey olmayacak yerim ben onu
loçkam küpeler san kurban olsun burda ols aydın verierdim adresini ver göndereyim canım ne olacak inşalalh eşinde teceli eder haakaknızda heyırısı olsun sende başlıyom çalışmlaara nişlaalh güzel haberiini alırız
ebroşum canım geçmiş olsun inişlah geçeeçck hadi iyleşte gel bacım

makbuş iyice düşünüp kararını verdin mi?yine sen bilirsin.ama sana kaba davranmış.cezasını çekmeli.sen kendini üzme.yemene içmene dikkat et.

verdim canım inşallah hayırlısı bu olur..merak etme zaten kendime iyi bakıyorum kimse umrumda değil

loçkammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm kız sen bugün evdemisin ay seni sabah sabah görmek ne güzel ya
hoşgeldin canım

çok sagol canım iyiyim ne olsun.izindeyim bugün:)
sen nasılsın?

hoşbulduk bitanemŞenizŞeniz

canımmmm şaka ediyom kıss tatlım benim aşkolsun:))almış kadar oldum hediyeniŞeniznapıyon loçkam şükür kavuşturanaŞeniz

bugün aşılama günüüüüüüüüüüüü ay çok heyecanlıyımm.
günümm senamm inşallah hayırlısıyla tutacak canlarımmm dularımdasınızz Allahım yüzünüzü güldürsün inişallah:Saruboceqpuyorumnanaktan

taamam amkberim afiyet olsun
loçkam düdkkandaım vlalah yeni yıldan dolayı işler açıldı herkes dediğni gibi hediyeleşiyo kız
ne olcak canım arakdaş değilmiyi z yeni yıl hediyesi olur canım
sende evdesin bugün

evet ya bugün aşıalam günleri ikissininde içim debir heycan var ay ben bie heycanlandım işnlalh bu sefer tutar ya loçakm çok dua edlim onlara ya ben regl olmasam namz kılıp onlara bir tane dua vardı onları okurdum

canım ben bugün evde olamıcam bandırmadan dayımın kızı geldi de.birazdan gidicem anneme kahvaltıya.
evet hediyeleşmeyi bende çok severim loçkam.

ayy inşallah kızz inşallah iki hamiş çıkar bi anda topicten.

loçkam Allah daha çok etsin işlerinizi..devir işi kaldı heralde.aman boşver be cnm devretmeyin bence..sonra dükkanı da ararsın ben olsam ararım..hemde bijuteri dükkanı off offf.

loçkam ya kızmasan ben merdiveni yıkıcam şimdi.benim sıram da(yıkamak zorundayım.sonrada anneme çıkıcam tozları alıp.dün süpürmüştüm sabahtan.görüşürüz bitanem ööptüm seni hayırlı işler.
AMA EKRAN AÇIK BURALARDAYIM.ÇIKMADAN YAZARIM SANA.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…