"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

makbuşum hoşgeldin canım .dikkat et artık minişin var .hareketler ister istemez kısıtlanıyo canom..
nurum saol canım daha iyiyim işte ama sersem gibiyim..
derinim çok şükür tatlışkom biraz daha iyiyim ama kafam kazan gibi..demek kardeşine gitceksin git tabi yaa önceden sık görüşüyodunuz özlüyosundur cano.kuzenin gelmiş gözünaydın kuşum.gidinde kaynatın bol bol...

iyiyim nurum sağol sağol bebiş hesaba göre 9 haftalık..seninde baya belirtin varmış hakkında hayırlısı olsın canım

sagol ebrarım yaaçok özledim kuzanimi..o da bi kardeşim sayılır elimizde büyüdü..aşırı seviyorum..zeynoyla ben için geliyo zaten hiçkimse yok gözünde:))bi bende bi onda kalıyo..

makbuşum ebrarcım dogru söylüyo cnm dikkatli ol..hamilesin artık hızlı yürüme çok.kaldırım inip çıkarken falan dikkat et bide.

zeyno hadi bakalımm bu ay iyi çalışın 2010da çalışmanızın karşılığını alın inşşş

zeynom buarada sanada geçmiş olsun telin için bigelişme varmı canım?bende çaldırmıştım iyi bilirim tadını insan acayip üzülüyo yaa.neyse cana gelmesinde..
buarada dünden beri ateşimi ölçüyorum içten yanıyorum ama ateşim 37 yi geçmedi çok şükür.bide korktum gripmi oldum acaba diye .ama değil bademciklerim fena yani..

zeynocum yara dondurmadan başka bişey olmadı şimdilik..adet oldugumda 13.günü ovulasyon takibine başlıcaz kısmetse...ondan sonrası da büyük ihtimalle çatlama ignesi klomen olur..bi kere daha deniyim klomenle de sonra farklı tedavilere geçmek istiyorum.

derinim sahlep yok evde olsa içerdim saol tatlım.ıhlamur içiyorum bide habire mandalin yedim 3 kilo kaydirigubbakcemile3:bbo:
makbuşum maşallah miniş büyüdü yaa zaman çabuk geçiyo birbakıcazki makbuşun sancılarını bekliyo olucaz :Saruboceq:

ohhh ye canom ye şifa olsun inşallah.Şeniz

makbuşum daha iyiyim canom saol .sıra bana geldi biara herkes hastaydı şimdi bende sıra.
senin keyfinde yerinde çok şükür .takma kafaya tamam herşey güzel olucak bitanem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…