"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

takmıyorum tatlım artık babam aramıştı kayınpederimi bugün gelin konuşucaz diye onlarda istanbulda hacı ziyaretine gitmiş erken gelirsek geliriz demiş ama ortada ne gelen oldu ne giden..valla benim için hava hoş ben değil o kaybetti

aman insan hasta olunca çok sıkılıyo yatmak istemiyosun ama fazlada oturamıyosun .hele geceleri berbat ..

zeyno hadi bakalımm bu ay iyi çalışın 2010da çalışmanızın karşılığını alın inşşş

inşlahh canım inşalhhhh tüm bekleyenler alsınnnn

yok canımm gitti giderrr hala içim yanıyoo off offff
benide hep içten ateş basarr ebrarcımm

kızzz 4-5 gün olduysa sende hemen bal tarçın olaylarına gir..yumurtlaman çogalsın.
inşallah tutturusunuz canım yaaa:Saruboceq:

başlayayımmı ki derincimmm aklımda ama üşeniyorum işteeee
inşlahh canımmm dua et bende ediyorum tüm isteyenler içinn
ayy kılzar bu arada mideme fena halde kramp girdi daha fazla duramıcam heralde dört büklüm olduu öptüm hepinizi

valla benim kararım belli canım bana sırf çocuğu yüzünden bunu yaptı ya ona olan nefretim 10 kat daha arttı.o yüzden görmek dahi istemiyorum.salı günü doktor randevum var inşallah anormal bişey yoktur yoksa başlarına yıkarım evlerini

evet makbuşum gelirler bencede böyle konuşmadan nereye kdar gider.sen relaks ol cano .herşey iyi olucak..

ayy Allah korusun cnm yaa sacmalama bişey oyktur Allahın iziniyle

ebrarım derincimm yok geçmiyo bu canlar yaaa sol kasığımda hafif bi ağrı midemdemi karnımda nerde olduğunu bilmiyorumm kramp gibi bişi var girip cıkıyoooo ayy gene başladıı evde koçiş de yok napcam kiiiiiii offfff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…