"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

heeey seniz çıkmıyo niye sustunuz zooor bak nalkona çıktım bağırırım sesimi belki duyarsın :))

iyide test yapsana o zaman belli olur umarım kistinde erimiştir üzülme yarın test yap canının sıkıntısını gider...

mavinur hakkında hayırlısı ben çıkyorum bize gelişmelerden haber ver umarım hamilesindir..

anaaaaam kimsecikler yok yine
canım ailemin yılbaşı kutlamalarınamı katıldınız yoksam ??? hadin gelin yaaaa:))

noldu cnm geldimi eşin konuştunuzmu?ya varya hamile olursan iş miş yatar merak etme bir taşla iki kuş olur

eee kimselerde yok derinde gelmedi bu saatte gelirdi ama ????
ay bu gün hiç geçmek bilmedi nedense 2010a az kaldı :))

eee anlat zor neler yapıyosun senin eşin geldimi ben daha yemek bile yemedim... canım istemiyo ama çok acıktım... bu saatten sonrada yemem artık (

inş nurcum ama içimde hiç öyle umut yok ya nasip zamanı gelince olcak herhalde ne diyelimm

Slm kızlar ben meleğime çok şükür kavuştum..Dilerim en kısa zamanda Allahım sizede meleklerinizi gönderir.Bu zorlu süreçte sizlerle yasadıklarımı paylasmak sormak istediklerinizi cevaplamak isterim.En azından dua ederim sizin için.hamilelik belirtileri hakkında sormak istedikleriniz varsa ben hep buralarda olucam..

oooo çoktan yedik dışarı markete giitik geldik keyif yapıyoruz şimdi geç kalmışın çok cnm ya yeseydin bişiler sendee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…