"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

yo utanma bende bu kadar derin bi konu olacağını anlamamıştım neyse sayfa çabuk ilerler çok okuyan olmaz utanma..

aslında herkeste okusun istiyorum ya bende işe yaradı ya sanki herkeste olucak gibi..isteyen herkes bebeğine kavuşsun istiyorum..ben azıcık utancam ama belki bi çok kişi bebeğine kavuşcak..dimi ama..

işte ben onu yapama eşimde sperm sayısı düşük işte o yuzden yumurtlama günlerine saklıyorum (pek değerliide) kaydirigubbakcemile5

tabii sağol belki bizler için bir vesile olacak sen kaç yıllık evlisin bebeğin hemen oldumu yoksa beklettimi sizi...

ya nur arı sütü cnm duydunmu acaip iimiş sperm için bende alıcam keçiboynuzu var ama oda süpermiş

canm eşim bi karışım yaptırdı arı sütü polen keçiboynuzu vs daha çok şey var karışımda onu yiyor biraz faydası oldu bize ya aslında bi damla bize lazım olan aaayyyy o günler bi gelse Şeniz

canımm hoşgeldin aramıza Rabbim bebişine uzun sağlıklı huzurlu ve mutlu ömürler versin...
canım sende hoşgeldin

tabiki eklerim canım ama sürekli buraya gelmenide beklerim yanlış anlama çoğu kişi adını listeye ekletip bir daha uğramıyor bizde merakta kalıyoruzyerimseniben

tabiki eklerim canım ama sürekli buraya gelmenide beklerim yanlış anlama çoğu kişi adını listeye ekletip bir daha uğramıyor bizde merakta kalıyoruzyerimseniben

canım tabiki gelirim ama ben 5 gün sonra memlekete gidiyorum canım şubat ayına kadar ordayım ama daha sonra tabiki sohbet etmeye gelirim :1hug:

tamam canım her zaman bekleriz..kendinden biraz bahsedermisin ne zamandır bebiş istiyorsun bir sorun varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…