günüm çok uykum var ateşimde var halsizimde açım ama kalkıp yemek yiyesim yapasım yok bide sıksık idrara çıkyıom (af edersin) koyu renkli bide akıntım var hani diyolarki yumurtlama gününde uzayan yumurta akı gibi çok sıklaştı bu aralar bacım bide sol göüsün altında kaburga kemiği varya oramın aktı ağrıyo acaba böbreklerimimi üşüttüm diyom ama çok can yakıcı değil..
işte bu kadar dr hanım hamilemiyim?
günüm çok uykum var ateşimde var halsizimde açım ama kalkıp yemek yiyesim yapasım yok bide sıksık idrara çıkyıom (af edersin) koyu renkli bide akıntım var hani diyolarki yumurtlama gününde uzayan yumurta akı gibi çok sıklaştı bu aralar bacım bide sol göüsün altında kaburga kemiği varya oramın aktı ağrıyo acaba böbreklerimimi üşüttüm diyom ama çok can yakıcı değil..
işte bu kadar dr hanım hamilemiyim?
kızlar geçmiş okumadan yazıyom doktora gitim çok şükür bir şey yok adetle brlikte 12 günün gel dedi uymurtlam gününü yalkalyacak bakcak ulrasyondan o gün ilşki önercek ay kızlar kusura bakmayın açık yazdım
sevalim inş bu ay tutacak iyi yapmışsın yumurta takibi yaptır tatlım
rufayda 3 aydır 28inde oluyorum canım günün geçmediki daha o yüzden test yapmıyorum..
gün güle güle canım seval bu bile bir adımdır bak 2010 da gelecek beben
rufeyda seninde inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?