"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

evt hemn soralım cnm neler denedin bitki yada hap?özel bişi denedinmi belirtilerin bide:)çok soru oldu ama Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinn

acım ama benim huyum bu yallnız yiyemiyorum bide canım istemiyo ..
oohh iyi yaptınız aburcuburmu aldınız yoksa?? bizdede bişey kalmamış olsaydı atıştırırdım gelirken bişeyler alır bana ..

evt hemn soralım cnm neler denedin bitki yada hap?özel bişi denedinmi belirtilerin bide:)çok soru oldu ama Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinn

yok denemedim sadece bi yöntem denedim oldu bilmem tesadüfmü..belirtilerim aşırı iştah artışı kokulara duyarlılık dalgınlık göğüslerde dolgunluk uykuya düşkünlük ilişkiden 3-5 gün sonra kasıkta batma ..bu arada kızımı çok şükür kucağıma aldım 3 aylık şimdi..

yöntemide söylücemde utanıyorum biraz garip :asigim:

bahar hamilemisin yoksa bebeğin doğdumu hayırlı olsunn.
zor ne istiyorum biliyonmu bende HAMıLEYıM topiğine başlık açmak ALLAHIM nasip et...

ama önemli ola o bem baharcım nasıl bir yöntem denediğin çok sorun olursa yazma tabi sen bilirsin
ah nur ah bende istiyorum bağırmak yazmak şöle koca kocaa harflerle

he kıss bende hatta her topiğe yazmak istiyorum..
derdim var, makyaj,yemek,güzel evim hatta estetik topiklerine bile başlık atmak istiyorum sositososito

o zaman söylüyorum bende bi arkadaşımdan duymustum denedim oldu..siz eşinizden sonra boşalıcaksınızki içeri giden spermler rahim kaslarının kasılmasıyla hızla yol alıcaklar..yani yöntem bu önce spermleri alıcaksınız sonra kasılmalarla içeri göndericeksiniz..

hımm ilginç bişimiş denemek lazım aman artık manyadık zaten buneki amuda kalkanı duydum ben burdaakaydirigubbakcemile3

yo utanma bende bu kadar derin bi konu olacağını anlamamıştım neyse sayfa çabuk ilerler çok okuyan olmaz utanma..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…