"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

herkese teşekkürler.bende bebiş isteyenlerdenim kaydirigubbakcemile3,1.5yıllık evliyim ve 2aydır korunmuyoruz.maalesef akşam tekrar regly oldum.hemşireyim hemde kadın doğum katındayerimseniben

canım hoşgeldin yaa .nasılsın varmı değişik bişey?
benim tiroit düştüde günüm şimdide adet gelmedi sıkıldım artık gelsede başlasam tedavime .herşeyin zamanı var biliyorumda işte yinede gerginim yaa.
valla leylada nasıl bir bünye var adamı kaç kez gördükü pıt hemen hamile çıldırıyo yaa insan..kaydirigubbakcemile3

yaa ben o yontemi okudum da bir kadin erkekte sonra nasil onu yapar kafam almadi tuhaf bir yontemmis daha acik yazsam ne geyik yapardim bu konu ustune ama neyse hadi lülülülülülü

günüm geyik bölümüne açsan bu konuyu valla bence süper olurdu .kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:lepi:

canım benim 3 aydır 25 günde bi oluyodum sekmiyodu herhalde çok stres sıkıntı yaşadık ondan diyorum her an beklemekteyim kırmıız kartımı sürekli bi sızı var ama gelen giden yok defalrca wc ye gidiyorum bu yüzden
çarpıntım yok canım sadece iştahsızlık oldu 1 haftada 4 kilo vermişim hem sıkıntı hemde oruç tuttum borçlarımı bide tiroid böle yaptı herhalkafamçokkarıştı ama iyi oldu doktor zamanla kendiliğinden verirsin demişti tsh normal sınırlara inince
canım doktorumuz arı sütü kullan dedi zaten onu aldık içiyo keçiboynuzu kürünede başladık bi haftadır ve pekemezini yiyo bide gün aşırı havuş suyu yapıyorum inşlhh şifa olur vesile olur iyileşmesine
inşlhh canım ama nerdeeeeeeeeee 16 aydır gelmeyen belki bu ay mı gelir senağlamasenağlama

herkese teşekkürler.bende bebiş isteyenlerdenim kaydirigubbakcemile3,1.5yıllık evliyim ve 2aydır korunmuyoruz.maalesef akşam tekrar regly oldum.hemşireyim hemde kadın doğum katındayerimseniben

canım daha yeni başlamışsın umarım çok beklemeden gelir bebişin .negüzel yaa sen tam yerindesin mesleğinde çok güzel..

hoşbulduk ebuşşşşşşşşşşşşşŞeniz
naber kıslar.unutulmaza bakıyorum da..geç lmadan sizede bakayım dedim.

masalcımm aramıza hoşgeldin tatlımŞenizuzun zamandır okuyomuşsun topici beni de hatırladın mı kıs:)))

abowwww harınla edayı görcek anası şimdi öpüşürkeneeee:gitme:

makbuşum ugramamış yaaaa(nasıl acaba..akşam üstü iyiydi gerçi aradı beni ama..neyse inş yarın görüşrüz kuşum

evet ama onları görünce hemen olsun istiyorum.aslında heray şimdiden yumurtlama takibine başladık doktorumla.ayrıca bu ay progesteronada bakılacak bakalım allahım hepimizin yüzünü güldürür,kucağını doldurur inşallah

derinim hoşgeldin naber yaf ben o diziye bi türlü ısınamadım iki kızkardeşle oynuyo uyuz heriff neyse sen nasılsın
ebroşum kız seninde adet gecikti hamiş olmayasın
ayşencim seninde adet gecikmiş kız inş hamişsindir

allah kabul etsin canım bende birhafta tuttum bitti çok şükür .negüzel oruç tutunca zayıflıyabiliyosun..
ohh canım inşallah şifa olur eşine .belkide olmuturda haberin yoktur.bak senin düzenliymiş neduruyosun bitest yapsana .ay şarkı gibi oldu kaydirigubbakcemile3

rüfeyda hoşgeldin naber
derinim delülerün delüsüüü gittim yaa bugün ksır yedik iyice topaç olucam bu gidişle yaa

ya gökçem ben kapıldım bi kere işte sefiyom diziyi napiim:))
iyiyim cano ya nolsun..

ebrarımmm kociş izin gününe bıraktı tecili...sormuşsun da bugün cnm geç oldu biraz ama:)

derinim iyidir datlum sende nevar neyok ?neoldu tecil işi ?
gökcem nerdeeee hamişlik kim ben kim :umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…