selam kizlar nuruncum o zaman filmden gecikti bu secenegi de yazmistim
canin sagolsun gelicek Insallah yakinda.
ebrarcim oh dusmus eger bir kez dustuyse korkma Insallah sasmaz bir daha. hadi sen de katil asilama kervanina:))
anam bu leyla yine hamile kazayla kac kez hamile kaldi hatun, yaa su senaristlere bizim gblerinde oldugunu hatirlatsak adamin inadina yapar gb kac kez kazayla hamile birakiyorlar :bbo:
yine uykusuz kaldim kizlar cok uykum var benden bu kadar bu gece.
yaa ben o yontemi okudum da bir kadin erkekte sonra nasil onu yapar kafam almadi tuhaf bir yontemmis daha acik yazsam ne geyik yapardim bu konu ustune ama neyse hadi lülülülülülü
herkese teşekkürler.bende bebiş isteyenlerdenim kaydirigubbakcemile3,1.5yıllık evliyim ve 2aydır korunmuyoruz.maalesef akşam tekrar regly oldum.hemşireyim hemde kadın doğum katındayerimseniben
canım benim 3 aydır 25 günde bi oluyodum sekmiyodu herhalde çok stres sıkıntı yaşadık ondan diyorum her an beklemekteyim kırmıız kartımı sürekli bi sızı var ama gelen giden yok defalrca wc ye gidiyorum bu yüzden
çarpıntım yok canım sadece iştahsızlık oldu 1 haftada 4 kilo vermişim hem sıkıntı hemde oruç tuttum borçlarımı bide tiroid böle yaptı herhalkafamçokkarıştı ama iyi oldu doktor zamanla kendiliğinden verirsin demişti tsh normal sınırlara inince
canım doktorumuz arı sütü kullan dedi zaten onu aldık içiyo keçiboynuzu kürünede başladık bi haftadır ve pekemezini yiyo bide gün aşırı havuş suyu yapıyorum inşlhh şifa olur vesile olur iyileşmesine
inşlhh canım ama nerdeeeeeeeeee 16 aydır gelmeyen belki bu ay mı gelir senağlamasenağlama
rüfeyda hoşgeldin naber
derinim delülerün delüsüüü gittim yaa bugün ksır yedik iyice topaç olucam bu gidişle yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?