"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

evet loçkam çok güzel geçti.kardeşlerim geldi:))tuanam geldii balım benim yaaa Allahım inşallah hepimize tatlı mı tatlı evlatlar nasip eder.teyze olmak bile bu kadar güzelse anneligi düşnemiyorum:CüvCüv:
ben adet olursam 13.günü ilk takibe gidicem canım..adet tarihim 9 ocak ama sanmıyom gelecegini gecikir yine
canım yaa olsun sen arada böyle iyi oldugunu yazda o bize yeter...eşin kızıyosa girme tabii ranı bozmaya deger mi dimi ama...zemuszemusçok öptüm yellowcumŞeniz
yaa demek yaptın test..olsun be canımm...bak yinede bi umut var yaaa..geç döllenme olur herşey olur..hem senin böyle gecikmezdi sanırım?hayırlısı inşallah canım.Şeniz
çok mutluyum hemde canım...dayımın kızı kardeşim gibidir..bitanem benim o ..elimizde büyüdü koca kız oldu.şimdi oturup dertleşiyoruz düşün..
bu arada sabah geç kaldımmmm:roflol:
tatlım yaa hemen sıkma canını..her yeni gün yeni bi umut bizim için...yinede doktora git cnm baktır bi...öptüm hayırlısı Allahtan üzülme.:teselli:

canım ohhhh mis gibi ne güzel gezmişsin havada çok iyiydi kız bugün dimi:)güneşliydi bayaaa.şimdide anacıgının dizinin dibindesin ohh cnm yaaa..Allah hep böyle birlikte güzel günler nasip etsin.:Saruboceq:Şeniz

aaaa derincim gelmiş ya kaçırdım yaprak döükümüne bakıyorum şimdi ali rıza amcaya çok üzüldüm yaa yazık oldu ağlıcam valla..

kızlar selam nasılsınız?
nurcum beni sormuşsun iyiyim tatlım bide şu öksürük geçse çok daha iyi olucam..
gökcem bugünde karşılaşamadık gelirsin inşallah .yine gezmelere gittin değilmi?valla bende bugün gezdim keyifli birgündü..
derinim seninde kuzenin varmış gece çok konuştunuz sabahda geç kaldın değilmi?olsun cano yaa arada bir olur.buarada tecil işi neoldu bugün belli olmuycakmıydı.inşallah hayırlısı olur..
makbuşum sen nasılsın?canımı sıktılar demişsin hayırdır tatlım .sıkılmak yok herşey yoluna girecek inşallah..
yellowcum sen nasılsın fıstığım .arada okuyosan oda yeter enazından kopmamış olursun.buarada uğrayıp yaz haber alalım senden..
bersum,günüm,richim,semoşum,sevalim,nurum zeynom,ayşencim,senam hepiniz iyisinizdir inşallah kızlar .öpüyorum sizleride..

selam ebrar cım nasılsınn bakalım bugün sessiz buralar
ayy ben sabah kadar buralardayım eşim nöbette ee bende tek başıma uyuyamıyom bende evde nöbet tutuyomkaydirigubbakcemile3
ohh gezmişsin bugün aman gezelim yaa kafa dağıtalım
bende bugün gezdim biraz sonra alışveriş yaptım yeni temizlik malzemeleri aldım(bunları alınca zaten çok mutlu oluyorum eşim canımın sıkın olduğunu görünce beni markete götürüyo deterjan bölümüne bırakıyo ):roflol::roflol:

ohh maşallah bu gidişle senin alamadığın kiloları veliler sana aldırıcak canım .yarasın inşallah.
ailenin yanına gidiyosun negüzel yeni yıla birlikte gireceksiniz .allah bir ömür ayırmasın sizi .öpüyorum canım..

selam canım ben iyiyim sen nasılsın?
demek sende öylesin bende detarjan hastasıyım herçeşitten alırım banyo dolabıma sığmıyolar artık..
valla bugün alışveriş merkezleri baya kalabalıktı yılbaşı sebebiyle biraz yoruldum ama yinede keyifliydi .
sende adet olmamışsın hayır olur inşallah bende aynı durumdayım..

ebrar çok teşekkür ederim.uzun süredir okuyordum ama kayıtlı değildim.hepinizi az çok tanıyor gibiyim yerimseniben

ayşencim benim tsh düşmüş .1.63 gerçi doktora gösteremedim ama hamile kalmak için 1,5 2 arası olması gerekiyomuş değilmi?
senin ne alem ?yaptırdınmı tahlil filan.

ebrar çok teşekkür ederim.uzun süredir okuyordum ama kayıtlı değildim.hepinizi az çok tanıyor gibiyim yerimseniben

rica ederim canım tekrardan hoşgeldin .sendemi bebiş istiyosun ?aslında mantıksız bir soru öyle olmasa burda ne işin var kaydirigubbakcemile3
sende tanıtsana biraz kendini canım..

canım senin kasım ayında kalmış listen kısss günün ne zamandı
canım bende öleyim yaa bayılıyorum temizlik malzemelerine banyo dolabım tıka basa çmşr maknm üstü ve banyo kapısının arkası ardiye gibi oldu hihoyyyt
temizliği yapınca ev şöleeeeeee miss gibi kokuyo bende salına salına temizledikten sonra evi gezmeye bayılıyorum kendimi temziliğe ve yemek yapmaya adadım bu aralr iyice sırnaşık şey
canım benimkiler gelmedi ama dediğim gibi eşimde sorun çıktı artık onu düşünüyoruz acaba hamilemiyim diye bile düşenemiyorum herşeyin hayırlısı tabiki
ben kasım sonu yaptırmıştım 2 40 çıkmıştı dktr normale dönmüş ama tabi ilaca devam ediyorum bi dahaki kontrolüm şubat sonu 3 ay sonra demişti
ama bu ara hiç bişi yiyemiyorum heralde çok düştü diyorum yaa bi gidim yaptırim diyorum üşeniyorum tabiki
seninki iyi canım normal değerler desin sositososito
ayyyyyy çokkkk uzun yazdım yahuu kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

masal bu arada sende hoşgeldin aramıza vereliniortak

selam kizlar nuruncum o zaman filmden gecikti bu secenegi de yazmistim
canin sagolsun gelicek Insallah yakinda.
ebrarcim oh dusmus eger bir kez dustuyse korkma Insallah sasmaz bir daha. hadi sen de katil asilama kervanina:))
anam bu leyla yine hamile kazayla kac kez hamile kaldi hatun, yaa su senaristlere bizim gblerinde oldugunu hatirlatsak adamin inadina yapar gb kac kez kazayla hamile birakiyorlar :bbo:
yine uykusuz kaldim kizlar cok uykum var benden bu kadar bu gece.

yaa ben o yontemi okudum da bir kadin erkekte sonra nasil onu yapar kafam almadi tuhaf bir yontemmis daha acik yazsam ne geyik yapardim bu konu ustune ama neyse hadi lülülülülülü

ayşencim ben 28 de olmam gerekiyodu yani aralığın .iki gün geçmiş oldu ama ben hep böyleyim gecikir yani bende oyüzden hamileyim diyemem olsa 9 yıldır olurdu.neyse iştahsızlık varsa bi ölçtür istersen düşmeside iyi değil çarpıntı filan yapıyomuş varmı öyle bişey .
canım eşin için bitkisellere başlamadınızmı ?inşallah sorun hallolur tatlım.bellide olmaz belkim tuttu senin miniş.inşallah yeniyıla onunla girersin canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…