"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

ebrarımmm yinemi olumsuzlukk bakkkk kafamı kızdırma leyyynnnnn:mymeka:
ne diyodukk olumlu düşünücez evrene olumlu mesajlar yollayacazzz sonradaaaa:CüvCüv:

canım hadi hayırlısı ama senin işin kolay allahın izniyle .doktor tanıdık sende hemşire ohh inşallah bebişinde inat etmez biran önce gelir minişin..

:roflol: topaç heee.anacımm çok yemee bebişin gelince iyice topaç olcan..topaçı geç pinpon topu olcan:roflol:

yaf delü acaip aldım hiçbi kıyafetime giremiyom delü oldum delüüüüüüüüüüü
rüfeydacım sagol ya iyiyim işte bu ara gezmelere takıldım acaip yiyom ve bunun sonu olarak koca bi göbek kaldı banakaydirigubbakcemile3 senin adet geldimi?

masalcım mrb tedaviye başlamışsın hayırlı olsun inş fazla bekletmeden geli minigin canım inş bizlerde fazla beklemden gelir pıtırcıklarımız inşşşşşşşşş

ye bebişim yeee:))afiyet olsun..ama giysin kalmıcak bu gidişleeekaydirigubbakcemile3

canım oruçtan değil kıss ben 9 gün tuttum bi seferde bu üzüntüden oldu diyorum yanii şu an da öleyim oruç tutmadğım halde bişi yiyemiyom bu tiroid beni altüst etti klava:
canım düzenli değildim bende işte tiroid ilacını kullnmaya başladım düzeldi ondan öncede adet düzenleyici hap kullnıyodum ama 32 31 günde bi oluydum şiimdi bi hafta öne geldi
2 gün daha gelmezse yapacam testi bakalım

rüfeyda hoşgeldin canım sen oldunmu buarada kaçırmış olabilirimde ..
derinim hadi hayırlısı canım inşallah beklediğiniz sonuç olur .
buarada napıyım be cano eldemiki 9 yıl olumlu düşünmek için çok uzun birzaman bide sorunlar olunca .ama rabbim ol derse olucak onada inanıyorum..

kızlar valla habire netten düşüyorum bi sorun var ama anlamadım yaa .oyüzden size yetişemiyorum kusura bakmayın..

öyle tabi bitanem yaa.rabbim ol derse olacak..rahat olalım canom..Allah büyük..bakarsın 2010 annesi olurus kısssssssss...bu lafın arkasından omuza vuran simile yapmak isterdimmmmm:roflol:

test seferberliği başlıycak yine

kıslar bi yerde okumuştum bu yılın en çok hamilesi aralık ayından çıkmış çıkıyomuş kim sölemişti unuttum
herkes bu kervana katılır inşlhhhhhhhhhhhhhhhhh:teytey::teytey:

valla haklısın derinim bu gidişe bi dur demek girekkkk ama nirdeeee yeyip duruyom neyse ama zayıflayacam bebegim gelmeden :)
ebroşum yaa kısmet hiç bilemeyiz 9 yıl tabiki uzun ama işte hep umut ederek bekliyicez ve inş gelicek bebikler

aaa benim o şansım gitti desene:çok üzgünüm: bu ay boş geçti de cnm (

kıslarr beeen kaçarrr kociş gel diyooo..kızdırmıyım adamı:))hem uykum geldi geç yatmıştım dün bide..
hepinizi çok öptüm.ALLAHA emanet olun..
masalcım başlarda hoşgeldin demiştim benim messajı görmedin sanırım..sonra bişey demedim diye düşünme de:))
hoşçakalınnnnn:hulya:

kızlar ben kaçıcam malesef kociş beni bekliyo geç oldu yarında erken kalkıcam heppinizi öpüyorum tatlı rüyalar inş bebikleri görürüz rüyada sonrada gerçegini inşş
gökcedoşş kaçarrrropuyorumnanaktanzemuszemusopuyorumnanaktan

kıs niye öle diyon bizde onlara yetişirz inşlhhhh canımcımm onlar onlar eylül başı doğurur bizde eylül sonu
bi de kız olursa adlarınıda eylül koyarız tam olur kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

canım evet gün geçtikçe herkesin umudu tükeniyo
bende şubatta gideicem doktora dicem ulennn kadın hemen bana aşılama yap yeter artıkkk dicem hiçbişeyle uğraşmak istemiyom artık dicem -tatlicadiarzu-

canım birazda beni zayıflata iyi olucak yaa .bende aksine buara çok yiyorum..canım hadi hayırlısı inşallh gelmezde minişin gelir..
kıslarr bahse girerim benim adet de en az 15 gün gecikecek:))herzamanki gibi..bende umutlanıcam yine off offf.

kuzu belkide geçmez yaa .geçersede heyecanla bekleriz olsun .test yaparsın .derinim ben buara test yapmıyorum yaa eşimde diyo sana neoldu test yapmıyosun kaydirigubbakcemile3
napıyım sıkıldım artık hep tek hep tek..

kız derin aynı yazmışık yaa senlen kalp kalbe hesabı hadi kaçtım
ayşencim inş seneye anne olmak hepimize nasip olur
ebroşum seni de öpüyorum fındıgım fıstıgım benim byss
makbuşum inş sende daha iyisindir canım kib öp

:)))sende az delü degilsin haaakaydirigubbakcemile3git kır kafasını karının rahatla:)))

bu arada eylül koyarız diye bana dediysen biz bi ara eylül ismine takmıştık:)ben takmıştım daha dogrusu..sonra derin e taktım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…