rüfeyda hoşgeldin naber
derinim delülerün delüsüüü gittim yaa bugün ksır yedik iyice topaç olucam bu gidişle yaa
evet ama onları görünce hemen olsun istiyorum.aslında heray şimdiden yumurtlama takibine başladık doktorumla.ayrıca bu ay progesteronada bakılacak bakalım allahım hepimizin yüzünü güldürür,kucağını doldurur inşallah
:roflol: topaç heee.anacımm çok yemee bebişin gelince iyice topaç olcan..topaçı geç pinpon topu olcan:roflol:
yaf delü acaip aldım hiçbi kıyafetime giremiyom delü oldum delüüüüüüüüüüü
rüfeydacım sagol ya iyiyim işte bu ara gezmelere takıldım acaip yiyom ve bunun sonu olarak koca bi göbek kaldı banakaydirigubbakcemile3 senin adet geldimi?
rüfeyda hoşgeldin canım sen oldunmu buarada kaçırmış olabilirimde ..
derinim hadi hayırlısı canım inşallah beklediğiniz sonuç olur .
buarada napıyım be cano eldemiki 9 yıl olumlu düşünmek için çok uzun birzaman bide sorunlar olunca .ama rabbim ol derse olucak onada inanıyorum..
test seferberliği başlıycak yine
kıslar bi yerde okumuştum bu yılın en çok hamilesi aralık ayından çıkmış çıkıyomuş kim sölemişti unuttum
herkes bu kervana katılır inşlhhhhhhhhhhhhhhhhh:teytey::teytey:
canım birazda beni zayıflata iyi olucak yaa .bende aksine buara çok yiyorum..canım hadi hayırlısı inşallh gelmezde minişin gelir..canım oruçtan değil kıss ben 9 gün tuttum bi seferde bu üzüntüden oldu diyorum yanii şu an da öleyim oruç tutmadğım halde bişi yiyemiyom bu tiroid beni altüst ettiklava:
canım düzenli değildim bende işte tiroid ilacını kullnmaya başladım düzeldi ondan öncede adet düzenleyici hap kullnıyodum ama 32 31 günde bi oluydum şiimdi bi hafta öne geldi
2 gün daha gelmezse yapacam testi bakalım
kıslarr bahse girerim benim adet de en az 15 gün gecikecek:))herzamanki gibi..bende umutlanıcam yine off offf.
:)))sende az delü degilsin haaakaydirigubbakcemile3git kır kafasını karının rahatla:)))kıs niye öle diyon bizde onlara yetişirz inşlhhhh canımcımm onlar onlar eylül başı doğurur bizde eylül sonu
bi de kız olursa adlarınıda eylül koyarız tam olur kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
canım evet gün geçtikçe herkesin umudu tükeniyo
bende şubatta gideicem doktora dicem ulennn kadın hemen bana aşılama yap yeter artıkkk dicem hiçbişeyle uğraşmak istemiyom artık dicem -tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?