"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

kıss sesim de güzeldir heeeeeeeeeeeeeeeeeee zemuszemus
evet canım inşlhh yaaaa rabibm hakkımızda hayırlı olanı bize nasip etsin inşlhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh:Saruboceq:

valla canım ne anlatayım bendede öyle çok güzel şeyler yok .ama bugünümüze şükür sağlıklıyız .
teşekkürler canım çok hoşuma giden bir söz..9 yıldır bu halde bekliyorum işte.

canım inşallah en kısa zamanda sabrının mükafatını alırsın rabbimden :Saruboceq::Saruboceq:

canım ebrarcım özeline atacaktım ama yeniyim diye olmadı:umursamaz: özel hastanedeyim.sonra ismini yazarım sana.sen hangi doktora yada hastaneye gidiyorsun?

canım yok ben şuan istanbuldayım ama doğma büyüme ankaralıyım .abidinpaşalıyım yani .yazmana gerek yok hastaneni .ben semt olarak sormuştum ama olsun yazma tatlım..

kıss sesim de güzeldir heeeeeeeeeeeeeeeeeee zemuszemus
evet canım inşlhh yaaaa rabibm hakkımızda hayırlı olanı bize nasip etsin inşlhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh:Saruboceq:
baksen seside yanıkmış ayşenimin .dertli dertli türküler oku ozamanda dinliyelimkaydirigubbakcemile3
inşallah nasip olcak canım inanıyorum...
canım inşallah en kısa zamanda sabrının mükafatını alırsın rabbimden :Saruboceq::Saruboceq:

saol canım inşallah hepimiz alırız mükafatımızı ..

kıss sesim yanıktır bazen iş yaparken komşum duyarmış oturur dinlermiş beni bi de sigara yakarmış kaydirigubbakcemile3
bende bazen çok sıkılınca sölerim kendi kendime dertli dertli

canım ben 24 yaşındayım

canım balgat cevizlideredeyim pardon canım yanlış anlamışım kusura bakma:1no2:

anladım canım tam olarak bilmiyorum oraları .neyse memnun oldum hemşerim seni tanıdığıma ..
önemli değil yaa aslında sormamam gerekirdi belki ama ankara görünce dayanamadım işte..sen kusura bakma tatlım..

yok aslında bende buralara alışmaya çalışıyorum.adanadan gelin geldimm.1,5senedir burdayım işteeeeee.

kız kadını nekadar efkarlandırmışsın vay bee kaydirigubbakcemile3
buarada miniciksiniz daha yani yanlış anlama sadece endişe etmeyin hayırlısıyla önünüzde güzel günler var inşallah..

uzdunuz beni yillar

Ne istiyorsunuz bende aldığınız yetmedimi

Bıkmadınız istemekten size borcum bitmedim yıllar

Çaresizlik oldunuz hep beni darda koydunuz hep

Yerden yere vurdunuz hep insafınız yokmu yıllar yıllar

Erittiniz damla damla kopardınız sayfa sayfa

Çağlattınız dalga dalga ezdiniz beni yıllar

Üzdünüz beni yıllar

Dertlerimi bilmediniz çektiğimi görmediniz

Bana fırsat vermediniz sayenizde yaşamadım yıllar

Çaresizlik oldunuz hep beni darda koydunuz hep

Yerden yere vurdunuz hep insafınız yokmu yıllar yıllar

bu da benden gelsin sizeee kuşlarımmmmm

ahhh ulennn ahhhhh efkar bastı şimcik

yok aslında bende buralara alışmaya çalışıyorum.adanadan gelin geldimm.1,5senedir burdayım işteeeeee.

anladım canım hayırlısı olsun allah mesut etsin .ankara durgun bir şehir .ben şimdi istanbula alışınca ankarada duramıyorum .sıkılıyorum çok..

ayşencim anladımki sen bugece bizi komaya sokacaksın .galiba sende benim gibi damar takılıyosun hep ..
buarada şarkı için saol.a.s.

kıs napimmm ben efkarlı kadın efkarlı aramızda sadece bi duvar sonuç bu oluyo işte kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
canım yaşımız genç kıss sende gençsin ne öle diyon
emme hareketlilik % 1 eşimde şansımız çokk azzz mafoldumbenmafoldumben

canım niye üzüyosun kendini rabbim büyük ol derse herşey olur .ne mucizeler duyduk bugüne kadar .sen arısütüne filan devam et bide keçiboynuzu ver ondan sonra bak sonuç nekadar güzel olucak ..

kısss evet
ayşene selam damara devam kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bacım bebiş gelsin oynak şarkılar sölücem ama rock hipap ne bulursam ondna sonra kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kıss sen nie yatmıyon senin eşindemi yok yoksam bu saatte burdasın

canım veriyom zaten bu seferde adamdan kaçıcak yer arıycam die korkuyom :roflol::roflol:

hiç aksatmıyom zaten eşim bende önce kıyamam iyice korktu adamda hemen içiyo yiyo hatırlatmıyom bile bazen :asigim::asigim::asigim:

inşlhh vesile olurrrrr

yokya benim eşim yanımda canım .film izliyo sevgililer günü katliamı var .çok kanlı ben bakamıyorum...

ooooooooooffffffffffffffffffffffffffffffffffffff oooooooooooooooofffffffffffffffffff:içelim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…