"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

ay canım inşallah vesile olur yaa .yazık adamlarda iyce paranoyak oluyo sayemizde .aman onlar iyi olsunda gerisi sorun değil..

canım sürekli kalkmak durumunda kalıyorum.gazları,emme saatleri alt değişimi derken vakit geçiyoooorrr.ama geridende olsa yazdıklarınızı okuyorum

hemde nasıl birde ikizlerimiz var kızlar serviste.kiloları 2kilo ama doymak bilmiyorlar minişler.canlarım hepinizin yerine öpüyorum onları koklayarakŞeniz

hemde nasıl birde ikizlerimiz var kızlar serviste.kiloları 2kilo ama doymak bilmiyorlar minişler.canlarım hepinizin yerine öpüyorum onları koklayarakŞeniz

:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:
oy yerim ben tatlı minişleri allahım bütün kötülüklerden korusun onları.

kızlar benim uykum geldi kaçıyorum .hepinize iyi geceler görüşmek üzere .umarım 2010 size hayırlı,sağlıklı,minişler getirir .opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
EBRAR KAÇAR

oh iyi kaynatmissiniz ebrar sen asil yeni geyik konuma bak, hani catlatma ignesinde betachg varmis ya 12 gunde kandan gitmezmis, ulen ucuz testlerden alip yapicam sen hep tek hep tek yazmissin ya ordan aklima geldi:))) :smiley-cool: :jeyyar:
6 euro degil mi alicam ulennnnnnnnnnnn cift cift goreyim de gozum gonlum acilsin:))))))))))))))))))

günaydın cicişler bebeklerimize kavuşmaya bir gün daha eksildi:sm_cool: benim nöbet bitti.size günaydınlar bana iyi geceler

GÜNAYDIN KIZLAR
KOSKOCA BIR YILI GERIDE BIRAKTIKmafoldumbenNE GÜNLER GECIRDIK
HEP BERABER ÜZÜLDÜK HEP BERABER SEVINDIK DERTLERIMIZ PAYLASTIKCA AZALDI
HAMıŞ HABERLERIYLE SEVINDIK ZAMAN NE CABUK GECIYO BI YIL DAHA YASLANDIK 2009 U
GERIDE BIRAKTIK VE ÖNÜMÜZDE TERTEMIZ BI SAYFA VE YASANMAMISLARLA DOLU BIR
YIL ACILDI...UMARIM BU YILA MUTLULUKLARI SEVINCLERI DOLDURURUZ
UMARIM BU YIL HEPIMIZE BÜTÜN DILEDIKLERINI VERIR... BEBıŞı OLMAYANLARA BEBıŞ
HATTA BEBıŞLER HAMIS OLAN ARKADASLARIMIZADA BEBıŞLERINI SAGLICAKLA HAYIRLISIYLA KUCAKLARINA ALMAYI NASIP EDER HEPINIZ HERSEYIN EN GÜZELINE LAYIKSINIZopuyorumnanaktan
KIZLAR 2010 BIZIM YILIMIZ OLACAK INSALLAH TÜM KALBIMLE INANIYORUM VE DILIYORUM
MELEKLERIMIZ GELICEK INSALLAH BIZI YALNIZ BIRAKMICAK:çok üzgünüm:
SIZLERI COK SEVIYORUM HERSEY GÖNLÜNÜZCE OLSUN AıLENIZLE SEVDIKLERINIZLE SAGLIKLA HUZURLA NICE YILLARAa.s.

Son düzenleyen: Moderatör:

richberry, ne güzel yazmışsın öyle yaa umarım herşey aynen senin dediğin gibi oLur,
Herkese GÜNAYDIN bu aradasositososito

merhaba kızlar benım regl 1 ocaktı ısmımı yazdırmıstım lısteye ama malesef yıne olmadı regl oldum bıle ben hayırlısı artık ısmımı sılersınız lısteden üzgünüm ama yapacak bişide yok yenı yıla böyle baslangıç yapmak hiçde hos olmadı bana ama elımden de hiç bişi gelmıyor neyse sımdıden yenı yılınızı kutlarım hepınızın yenı yılın herkese saglık mutluluk para ve bebiş getırmesını dılıyorum hoscakalın ıyı yıllar

günaydın güzeller hepinize harika bir gün gçirmenizi diliyorum..
bugünden sonra yepyeni bir yıla giriyoruz..aslında kendim için bebeğimin sağlıkla gelmesinden başka bir isteğim yok..Rabbim bugün gönlünüzden geçen herşeyin gerçekleşmesini nasip etsin..dertlilere derman,umutsuzlara umut versin..tüm bebiş isteyenlerin kucakları bebişlerle dolsun..özellikle sizler canım arkadaşlarım bugünden sonra istediğiniz herşey sizlerle olsun inşallah..hepinize sağlık mutluluk ve huzur dolu bir yıl diliyorum.sizleri çokkkkk seviyorum...

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

akşam baya kaynatmışınız ben katılamadım malaesef çok uykum vardı yatıp uyudum :))) nasılsınız bakalım sevalim riçim

kızlar hepinizegünaydın
koskoca bir yılı geride bıraktık ben 2009 un bana aşns ve uğur getrimedi
çok kötü geçti aam iiyi günlerimde oldu az da olsa siznle tanıştığım en güzel en mutlu gnm oldu
sayenizde yaaşmın hayatın güzeliğinin farkına vardım her eşymmizi paylaştık detleştik yri geldi tartıştık aam hepsi çok güzeld iumarım bu yılın hepimzie şana uğur sağlık getirmesini dilerim
hamiş olan bebekleriyle yeni ıla gieren ananeelrin sağlıkla beişlerin kucağına alamalrını anne olmak siteyen bizim gibi beeieilerini dört gözle bekeleyen anane adylaırnın yeni yıın ilk ayında beişlerini yola raabim sen büyüksün senden başka ilah yoktur sen her şeyin güzelin eylersin
canım arakdaşalrım hepinize iy mutlu mesut yılar:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::enbuyukkk:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…