"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

iyiyim ben sevalim sağol canım ama şimdi çıkmak zorundayım daha kahvaltı yapmadım gelirim sonra yine öpüyorum seni

Yeni yılda herşeyin gönlünüzce olmasını diler,
Tüm beklentilerinizin gerçekleşmesini temenni ederim.

Mutlu Yıllar...

günaydın ve herkese mutlu huzurlu sağlıklı bol paralı ve bol bebişlikaydirigubbakcemile3 bir sene diliyorum kızlarrr umarım bu sene çok çok mutlu oluruzzz inşallahhhhhhhhhhhh

kizlar mutlu yillar, yeni yil yeni guzel baslangiclara vesile olsun Insallah.
hepinizi cok seviyorum.
2009un bitmesine en cok sevinen ben olabilirim kotu anilarla dolu olan 2009u unutmak istiyorum:))

selam güzeller ..
yeni yıl hepimize sağlık ,mutluluk ,huzur ve minişlerimizi getirsin inşallah .
2009 benim için sıkıntılı oldu inşallah 2010 daha güzel gelir .
HERYENı YIL YENı BıR UMUT ...
herşey güzel gönlünüze olsun canım arkadaşlarım .2009 un engüzel getirisi sizi tanımam oldu dilerim nice güzel günlere hep beraber ulaşırız ..
GÖKCEM ,DERıNıM,MAKBUŞUM,GÜNÜM,RıCHıM,BERSUM,SEVALıM,SEMAM,SENAM,CEYLANIM,YELLOWUM,NURUM,AYŞENıM,ZEYNOM,PASıFıĞıM,KADıŞıM, ZORCUM,PRENSESıM,SWETıM,TÜLıNıM,SEMPATıĞıM,MASALCIM,GÜLDECıM,EYLÜLCÜM HEPıNıZE MUTLU SENELER HEPıNıZı SEVıYORUM CANIM ARKADAŞLARIM..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Son düzenleme:
ebroşum canım bende seniç ok sevioym canım
sanda iiy yılar
bitoş ablam yeni yılar mutlu senelr öpüldün

hepiciğinize iyi yıllarrrrr
ayyy yeni yıl diyince sadece bebiş düşünebiliyorum doğal olarakkaydirigubbakcemile3

hepiciğinizi seviyorummmmmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

hepiciğinize iyi yıllarrrrr
ayyy yeni yıl diyince sadece bebiş düşünebiliyorum doğal olarakkaydirigubbakcemile3

hepiciğinizi seviyorummmmmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canım iyi yıllar .bende aynı düşünüyorum bebiş diye diye sıyırdık yaa .
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

delümmm alemsin yaa .yapda doya doya bak çift çizgiye .ama ben inanıyorumki 14. günde o çift çizgi çıkıcak.:lepi:

tam sıyırdık canım
kızlar test yaptım sabah baktım bişi çıkmadı yattım uyudum kalkınca baktım çizgiler birbirine karışmış
ikinci çizgi silik ama ortada olan çizgide hepsi birbiirine girmiş
kırmızılarda gelmedi
yaaa acaba kist felan mı oldu bende
kasıklarımda 3 gündür sızlıyo
normalde olmadan 1 saat önce ağrırdı şimdi arar ara oluyo
üffffff artık 4 gün daha gelmezse kan vericem sonrada doktora gidicem bakalım ne olmuş :1ninca:

ay canım yaa sende var bişeyler .allahım inşallah 2010 sana bebişle gelicek .hayırlısı olur inşallah .ya gidip bitest daha alsana çok heyecan yaptım şimdi..

ya hemen kist filan düşünme .biz böyleyiz işte konduramıyoruz bitürlü ..inşallah bebiştendir tatlım.

ebroşum kız kaçma yakalyamadım iy ebroşum işeler canım hamd olsun rabibm herkese bol kazançlar versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…