"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

iyi canım allah kabul etsin bilmiyorum belki yaparım belki yapmam ama hiç umudum heyecanım yok nedense sanki ömrüm boyuna hiç anne olamayacağım gibi geliyo (
hadi sana kolay gelsin..

günaydın kızlar herkese hayırlı pazarlar..
makbercim eve dönüşüne çok sevindim umarım bu yeni yıl tüm üzüntülerini sana unutturur kimsenin seni üzmesine izin verme çok çok mutlu olasın..
canım çok sağol aminn bitanem inşallah hepimiz mutlu oluruz..bu arada bende ebrara katılıyorum kesinlikle kanda baktır dilerim meleğin seninledir..

herkese iyi pazarlar kızlar yaa dün geceden beri ağrım hiç dinmedi ilaçta içiyorum ama kesmiyor korkmayada başladım :çok üzgünüm:inşallah bişey yoktur dua edin emi kızlar

makbercim neden ağrın oluyorki acaba sen bi dr git yarın canım ya inş beben sağlıklıdır merak etme bende bilemiyorum ama sanki olacakmışım gibi bi his var içimde takmıyorum artık napayım sende bel ağrısı oluyormuydu ??

canım valla yarın gidicem doktora ama korkuyorum işte ( böbrek sancısı gibi ama bu sefer kasığıma vuruyor acaba diyorum taşı düşüremedimmi de ağrıyor..
bende normalde de bel ağrısı olurdu o yüzden bilemicem canım canım ama sağlı sollu kasıklarıma kramplar giriyordu ve akıntı bende de vardı

sen dün kan testi yaptırmışsın negatif çıkmış şu an adet oldunmu bende yaptırmaya korkuyorum yaaa ama belimde ağrı var hakkımızda hayırlısı bu belirsizlik çok kötü ..

ayseeeen beni duymuyonmu kısss??
gün hoş geldin nasılsın sende durumlar nasıl bi gelişme varmı???

merhaba arkadaşlar ben 3 gün önce test yaptım negati çıktı dün adet olmam gerekiyordu olmadım karnım ve kasıklarım çok ağrıyor sizce hamile olabilirmiyim yoksa adet olabilirmiyim acaba çok mrk ediyorum
yaa bence kan testinde cikardi ama 3 gun once cikmaz diyenlerde var. kisiye gore degisiyormus gerci bu ay gec yumurtladiysan ve dollenme gec olduysa cikmaz yani derlerki doktor beyler dollenmeden 10 gun sonra kanda cikar. Insallah sende de gec dollenme olmustur.

6gun gecikme sanmiyorum sanki bende bir ya da iki gun gec gelmisti film cektirenlerin topigi varsa oraya sor bence. korkma tatlim ya yada umutsuz olma kan testiyle rahatlarsin eger yoksa da o rahatlikla gelir. sen testten korkma reglen teeeeeeeeee 6 gun gecikmis kan testi senden korksun, nuruncum ya akinti diyorsun uyku da devamsa sende hamilelik belirtisi cok ama umutlanip uzulucen die korkuyorum. bence sen bugun iyice rahatla ilik dus al, bir de turk kahvesi ic bunlar bebek yoksa reglenin gelmesine bazen yardim ediyor. hamileysen de bir kahveden zarar olmaz korkma. sen gonlunu ferah tut, testler senden korksun, cok gonulden Insallah hamilesindir diyorum cunku hatirlarsan sana film cekil diye tuturan bendim ise yarayacak gb geliyordu bu ay olmassa onumuzdeki ay, Insallah film senin nedenin olur.

ebrarcim Allah kabul etsin. kolay gelsin.

canim ya niye agridiki tas dusururkenki agriyla ayni mi? en guzeli doktoruna gorunmen, icini karartma sakin, bebisin Allah'a emanet.

Son düzenleme:
nurun hamileyken benimde belim acayip agridi doktor rahmin ters die demisti gerci bana, rahim buyudukce bele vuararmis. ama bende bazen regle oncesi de agrir.
bende degisiklikten degilde iki yumurtaligimda ara ara agriyor hic hoslanmadim.

kızlar meraba pazar gününüz güzel geçsin inşallahh
kızz gün çok tatlısın canım yaa hem kendi kendine konuşmusun hemde yorum yapmısın delü seni ama sende biraz moralli ol daha kesilmemiş karpuzsun ayol:) ortada degmişmi degmemişmisin belli deilsin hemen negatife yorumlama canım inş gelmiştir minik çekirdegin inş
ebroşum kur an okutuyomuşsunuz hayırlı olsun allah kabul etsin inş kolay gelsn canom kib öp
derinim işte misin bugünde sanada kolaygelsin
makbuşum herşey yolundaymış oh çok sevindim gerçekten umarım hepiimizin yüzü gülücek bu yıl inş
yellovum canım bende msj ını hiç görmedim inan ki yoksa neden sana yazmayalım küsme emi tatlım
sevoşşşş nirdesinnn gııııı işe gelmedin mi yoksa dükkan devir mi oldu datlum?
bersum nerede yaaa delü napıyo tatildemi yoksam.*özledim onuda:)
nuruncum kızzzz halen adet olmamışsın ay kız heyecan yaptım bende hiç gelmesin kırmızılar gelsin bebişin inş

nerse herkes kaçmış topikten bende kaçıyım barim görüşürüzz biraz evimi toparlayım bende byss

kızlar merhaba
sağol loçkam caınm benim vlalh kendime geldm namı görünce
gökçoş geldim kz annecim memleketen bir şeyle getirmişti onlar yerleştir kahvaltı yap evi topla derken bu sat oldu gökçoşum sen ne yapıym karşılaşamadıdk canım
makberim sanada geçmiş olsun inşlalh hiç bir sorun yoktur canım
kızşlar bersu nwerde ya yeri çok beleeli
ebroşumcanım bitanme sanada koaly gelsin rbim güç kuvvet versin

seval burdamısın kız pazar evde olursun sanmıştım nasılsın umarım iyisindir hadi görüşürüz..

güncüm gökçecim ne diyeyim canım çok sıkkın kendimi çok kötü hissediyorum yalnız kimsesiz gariban işte öyle neyse sağolun iyiki varsınız..

geçmişi okuyodum canım şimdi gördüm iyiyim çok şükür 7.ayımın dolmasın 10 gün kaldııı
sen nasılsın canımmm

makbuşşş sende hoşgeldin canım herşey geride kaldı inşş yeni yıl çok güzel geçer inşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…