"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

prenses Insallah melegin seninledir. catlatma ignesi bende de ilk gun bas agrisi yaptir betahcg var ya icerde vucut aniden gelince sasiriyor bir bu ne lan ben daha yumurtayi bile catlatmadimki die kaydirigubbakcemile3 Insallah bu ay kirmizilar dokuz ay kadar gecikir.

oh oh bebis kocaman oldu Masallah bir de su agrilarin gecse kendine iyi bak makbercim acaba bir uroliga mi gitsen, belki daha kolay cozumu vardir, Insallah en kisa zamanda tastan kurtulursun.
derincim cok sevindim hayrili olsun sira bebiste demek
kizlar kaynanamdayim daha d asilama topigine bakmam lazim cok duramayacagim.
rich ebrar nurun kizmilar gelmemis kizlar ucunuzde hamile olsaniz surda bir cossak bir cossak opuyorumnanaktan
ben iyiyim kizlar cuma test yaptiracagim asil gunum pazar ama burda haftasonu test yaptirmak icin uzaga gitmem lazim, cuma hayirli gunde halledeyim dedim :hulya:
regle belirtilerim cok muhtemelen olmadi ama asilamaya devam edecegiz bebek kacicak biz kovalayacagiz.
haber vermeye gelirim guzeller. hepinizi optum.
nurunnnnnnnnnnnnn kiz test yap beni deli etmeeeeeeeeeeeee izmire gelirim bak zorla teste gonderirim aman degilsen de degilsin canim buyutmek yok ama test yaptir yuh artik bu kadar da gecikir mi makber kilikli inat ettin, gerci nuruncum bu inatlar iyi oluyor ardindan genelde sipalar gelior Insallahhhhhhhhhh

kızla r günaydın
amkbercim gözün aydın çok şkür canım inşşaalh 9 ay boyunca rahat sağlıklı geçer gebeliğin canım diidkat et kendine oyrma kendini sadece beişin ve sen eşin yapsın her şeyi ok öptüm
loçkam seninide göüzn aydın sizin için en hayırlsııs en güzwelü oslun her şey gönlünce olsun işaalh beişin kucağına alırsın eşinde sonra gider öptüm
ebroşum canım nişaaşaşlh hayırdırgecikmen canm ben inanıyom bir ün sana süpriz yapıpa gwelcek
riçhim nişaşşaaşlh gelmeyecek seni kırmızıılar kar yağıoy ne güze ldikkat ek kandine
nurcum sen nasılsın daha tahilil yapamdınmı
günm hoşgeldin canım sen ne zaam test yaptıracan
kızlar bu ay herkesin regili geçikmiş hayırdır inşlalh içimden bir ses topluca hamişsiniz diıye bir his geçiyo inşaalh öğledir

gün seval sormayın dün benimki gece gelirken12 oldu olacak saat test almış yap diye dedimki yapmayacağım vır vır etti kalktım yaptım ama ben anlamadım ilk çizgi çıktı ya ikinci kıpkırmızı kaldı ama öteki gibi değil bayağı orası kıpkırmızı çizgi desem değil ama tam o ikinci çizginin olacağı yer leke gibi kırmızı benimki hopluyo zıplıyo ama dedimki bu bozuk galiba böyle test olmaz ye iki belirgin çizgi olur yada sadece tek çizgi olur ötekiler öyle olmuştu hiç böyle olmamıştı..
beni zorla aldığı eczaneye götürdü orada adamlar vardı onlara utandım oradaki kıza sordum kız dediki bu burda tk çizgi var
dedimki o zaman bu bozuk şuradaki kırmızılık ne dedim aptal ben görmüyorum dedi ama vaaarrr tamam hamile olmayabilirim ama neden oradaki kırmızılığı görmezlikten geliyo bi burun kıvırarak konuşuyo ben çıktım hava soğuk arabaya yürüdüm o hala orda kalmış başka test istiyo yolda çok kızıdım biliyom hamile olmayacağımı neden bana zorla yaptırıyon dedim evde yine yakamı bırakmadı bu sefer tek çizgi çıktı testleri başına attım dedim beni bir daha zorlama ...
işte böyle çok uzun oldu değilmi kusura bakmayın bu sabahte kan vermeye gidelim dedi ama istemiyom kandada çıkmayacak o beklemeye heyecana değecekmi zaten test ler yıpratıyo beni adet olmayı beklicem olmassam dr gidecem muayene olmaya..

nurcum kız git kimnde idrarda çıkmıyo knda çıkıyo ilki iye öğle kırmız çıktı caın m sen en iyys idotroa git kurtul neç ıkacaksa çıksın

nuruncum tamam tatlim bende zorluyorum seni test icin, esinde acaba mi diyor bizim gb. kizma utanacak bir sey de yok. bak sen sanki esimde sperm az demistin boyle yaparsan adam ustune alinir, benim yzumden der uzulur. yapma tatlim.
yaa yoksa da yok, senden daha mi kiymetli sagligimiz yerinde cok sukur. olucak nuruncum oyle yada boyle yeterki Allah yuzumeuze bakicak diye inanalim sen cok iyi bilirsin Rabbim icten dualari geri cevirmez ancak hayirli degilse.
yipraniyoruz hepimiz cok da normal yasadiklarimiz bazen cok agir geliyor, Allah sabir versin hepimize oyle gunlerde.
sen simdi sakinles. o silik cizgi bir kez bendede cikmisti kizlara gostermistim internetten hatta, ama benimki on dakika sonra cikmisti ve testi bes dakikadan sonra sinuca bakmayin diyordu, idrar kuruyunca galiba bazi testlerde ikinci de soluk beliriyor daha sonradan.
ama sende basta cikmis. olsun bak simdi iki test daha yaptin ya nasil gelir regle cunku bilincaltimiz rahatliyor. uzme kendini esinin de gonlunu al, yazik adamlar anlamiyor bizim gb.
simdi cikmam sart kendi evimde degilim. Insallah daha iyi hissedersin bugun.
Rabbim buyuk bizimde bekledigimiz bir gun var gelicektir Insallah.

ya seval öyled bende biliyom ama valla canım çok sıkkın bu gün 8.gün 10 gün olsun öyle gideyim moralim çok bozuk dün yengem gelecek dedim ya ben kendi kendi üzmelerine izinn veriyorum kadın geldi oturdu kaldı gidene kadar sülalesinde hamile kalanları saydı anlattı torununa ceket başlamış yalandan anneme bana gösterriyo teyzesi nasıl güzelmi diyo olana bamyama oldu yok deseydim dışardan alın deseydim gelmezdi benide sinir etmezdi ama ben hain fesat kelpli değilim ALLAH herkesin gönlüne göre versin bide tst böyle çıkınca iyice kötü oldum..

ah nurum ah sen izin veriyon yok de alaalh görüyo elbet bizece hatırlı ibr kapı açmıştır canım umarım hamişsindirbir araştırsana idrarda çıkmayangebelik kimilerinde kanda çıkmış bir araştırsana caınm 10 gün çok büyük zamn zarfı kız ben bibitim 20 gün sonra regil olacam sen olmadın

güzel arkadaşım sağol biliyorum oda istiyor ama bi adım atmıyor sonra her gün geçmesinde bana bu testi yaptırıyor inan geçti ya ben hiç kendime acaba hamilemiyim demedim heveslenmedim adet olacak gözüyle bakıyorum hep ha kendim istesemde yapsam o ayrı ne oldu kendide üzüldü bende ..
hem o acaba benim sperm sayımın düşüklüğündenmi diye üzülecek bi yapıya sahip değil ben bilirim onu neyse canım inş senden o güzel haberi alırız...

günüm sana neden kızayım canım benim sakın öyle şey düşünme sen testi alıp gözümemi sokuyon bu gece gelmiş kalk lavaboya gir diyo dedim .... yok su getirmiş su iç gelir diyo dedimki bu saatte olmaz sabah aç karnına yapayım yok illa su içirdi ve yaptırdı niyeki hem ona yazık hem bana..

seval evet kendim ettim kendim buldum izmire kıranmı girmiş hayır illa bana kızının hamile olduğunu ve aşerdiğini diyecek ya bamya bahane dediğin gibi RABBıM elbet bizimde önümüzü aydınlatacak akşam kocama anlattım böyle böyle...
diyoki seni üzmelerine halen izin veriyon ..
adam haklıda ama benim huyum bu ama artık dün o konuşmalarından nispetinden sonra muhatap bile olmayacağım
eee sen anlat sende ne var ne yok

yellov sen nasılsın görüşemedik???
bahar nerlerdeydin kızzzz hiç girmedin hoş geldiiin bebeğin nasıl??

günaydııın yellov nasılsın umarım iyisindir...
bahar ne oldu kız bacım ne yaptında banlandın anlat hele??

nur neyse olan olnmuş moralnizi bozmayın
ne oslun nurcum ya anem evde ben sabah kahvaltısını verdim namaz kılp geşir birazdan evimi temizliyo işim ypaıyo benk ızıyıom diyom yapma yine yapıoy

he canım ya asıl onların yaptığı çok günah ve ayıp bilmiyolar kafaya takmaya değmez kaydirigubbakcemile5
ya anne işte inş doğumnudada bebeğe bakmaya gelirr :)

yellov sen nasılsın görüşemedik???
bahar nerlerdeydin kızzzz hiç girmedin hoş geldiiin bebeğin nasıl??

iyiyim canım sağol,napım iş güç işte çalışıyoruz maalesef:sinifsinif:
arada okuyorum çıkıyorum sen hala olmadınmı ne sabırlısın ya şimdiye kadar 100 kere yapmıştım ben
sevalcim nbr gözünaydın cnm
derinnnn seninde gözün aydın cnmcım
makbuş kızz seninde gözünaydın anam toplucaa hepinizin gözü aydınkaydirigubbakcemile2
kızlar ya kendimi çok garip hissediyorum he dün eltimin bebeğinin cinsiyetini öğrenmişler akşam hemen bana geldiler kaynanam eltim falan anlatıyorlar bana yok ilk göstermedide çikolatayla kandırdık falan diee :sinifsinif:
çok üzülüyorum yaa bide biz eşimle karar verdik herkese sorun yok dedik eşimin üzülmesini istemediğimden dolayı dün kayınvalide tutturdu kendi dr göstercekmiş tahlil sonuçlarını bende gerek yok dedim geçiştirdim giderkende unttu Allah'tan... :1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…