prenses Insallah melegin seninledir. catlatma ignesi bende de ilk gun bas agrisi yaptir betahcg var ya icerde vucut aniden gelince sasiriyor bir bu ne lan ben daha yumurtayi bile catlatmadimki die kaydirigubbakcemile3 Insallah bu ay kirmizilar dokuz ay kadar gecikir.slm kızlar nasılsınız makbuşum çok sevindim meleğinin iyi olmasına işallah taşınıda düşürürsün bebeşe zarar vermeden derinim çok sevindim tatlım demekki hayırlı olan buymuş rich canım işallah gelmeyecek kırmızılar bebiş gelecek canım gökçem ebrarım bersum günüm senam rabbim hepimizin yüzünü güldürür işallah bu ay ben iğneyi vurulalı 13gün oluyo aşırı baş ağrısı bel ağrısı çekiyorum ya bide uykusuzluk çekiyorum delirecem ama uyuyamıyorum kasıklarımda arada ağrı oluyo ama çok değil bide iştahım çok açılmış sürakli bişeyler yemek istiyorum ama benim hiç umudum yokkkkkkkk yaaaaaa geçen sefer iğnenin 17.günü adet olmuştum bakalım4gün kaldı işallah olmamda bebiş gelir artık
oh oh bebis kocaman oldu Masallahselam güzeller ben geldim nihayet yemek falan derken ancak geldim bulaşıklarıda kocişe bıraktım o yıkıyor artık kaydirigubbakcemile3her neyse gelelim sadete..doktora gittim önce ultrasonda bebişe baktı maşallah kocaman olmuş hatta hareket ettiğini bile gösterdi :)) bir problem yokmuş çok şükür..böbrek ağrım için idrar testi yaptırdı yeniden idrar yollarındaki kanama bitmiş ama taşım hala düşmemiş iltahaplanmamda hala devam ediyormuş malesef..ağrın şiddetlenirse bekleme gel dedi..ayrıca birde kabızlık için müsil gibi bir ilaç verdi geceleri içicekmişim sabaha bişeyin kalmaz dedi :))) benden bu kadar güzeller..birazdan görümceme gidicez akşam kaçta gelirim bilmiyorum girebilirsem girerim öpüyorum sizleri çok
derincim cok sevindim hayrili olsun sira bebiste demeknurummm gelmemiş seninkiler dahaaa ohhh süperr.ama inşallah bebiştendir cnm benim...
riçim inşallah seninde gelmez kuşum yaaa..bu defa inşallah seviniriz fıstıkım:Saruboceq:
kızlarrr sizden müjdemi istemeye geldimmmm:lepi:
kociş sonunda askerligi tecil ettirdiiiiiiiiiii:sm_cool:
Allahımdan hep hayırlısı nasılsa öyle olmasını diledim..tecil ettirmesi şuan için hayırlıysa ettirsin,hayırlı degilse bian önce gitsin dedim hep...demekki böylesi hayırlıymış kızlarr..içimden büyük bir yük kalktı...hee eninde sonunda yapacak askerligini ama bu yıl hazır degildik..hayırlısıyla zamanı geldiginde inşallah aslanlar gibi yapıp gelecek benim bitanem...kızlar çok mutluyum yaa..Allahım büyük..dualarım kabul oldu...
dayımın kızı bende bu gece..ezeli izliyoruz..size haber edemeden duramadım..hepinizi çok öptümm canlarımmmmmmŞeniz
nuruncum tamam tatlim bende zorluyorum seni test icin, esinde acaba mi diyor bizim gb. kizma utanacak bir sey de yok. bak sen sanki esimde sperm az demistin boyle yaparsan adam ustune alinir, benim yzumden der uzulur. yapma tatlim.
yaa yoksa da yok, senden daha mi kiymetli sagligimiz yerinde cok sukur. olucak nuruncum oyle yada boyle yeterki Allah yuzumeuze bakicak diye inanalim sen cok iyi bilirsin Rabbim icten dualari geri cevirmez ancak hayirli degilse.
yipraniyoruz hepimiz cok da normal yasadiklarimiz bazen cok agir geliyor, Allah sabir versin hepimize oyle gunlerde.
sen simdi sakinles. o silik cizgi bir kez bendede cikmisti kizlara gostermistim internetten hatta, ama benimki on dakika sonra cikmisti ve testi bes dakikadan sonra sinuca bakmayin diyordu, idrar kuruyunca galiba bazi testlerde ikinci de soluk beliriyor daha sonradan.
ama sende basta cikmis. olsun bak simdi iki test daha yaptin ya nasil gelir regle cunku bilincaltimiz rahatliyor. uzme kendini esinin de gonlunu al, yazik adamlar anlamiyor bizim gb.
simdi cikmam sart kendi evimde degilim. Insallah daha iyi hissedersin bugun.
Rabbim buyuk bizimde bekledigimiz bir gun var gelicektir Insallah.
yellov sen nasılsın görüşemedik???
bahar nerlerdeydin kızzzz hiç girmedin hoş geldiiin bebeğin nasıl??
yelovcu hoşgledin nasılsın canım
bahrmı gledi görmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?