"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

yellov canım üzülme seninkiler nede olsa yabancı derler benimki dayımın kızıyla karısı yaaaaa neden saklıyonki söyle bilsinler benim annemler falan bilmiyolarda ailesi biliyo söyledim ben olsa idim mezarda yatanları bile duymuştu gerçi rabbimin işi ne yapsak boş üzülme canım ya sen daha yeni evlisin..

sağol yelovcum ya bu insanlara analm veremiyom neden insanların kişsel görüşlerine saygı duymuoylar anlmadım ya alaalalh ya sende iiy dayanıoyn yani beno lsam terslerim yaaaaaaaaaa

ah kızlar ahhhhhh sıyırdım kafayı sonunda iş ayrı onlar ayrı
Allah herkese herşeyin hayırlsını versin valla,nurcum söyle diyorsunda eşim zaten üzülüyo çok ısrar ederlerse zaten kendi söyler hem kimseye söylemeyelim diye ben teklif ettim adamın zaten stres sıkıntı yakasını bırakmıyo kıyamam ben onaaopuyorumnanaktan
sevalcim napıcan idare edicen hee benmde patlamam yakındır ama dün telefonda payladım biraz sonra tlf kapandı birden neden acabaaaa-tatlicadiarzu-

akşamda gelince knt bittide kapandı dedi kötükedihüso

Son düzenleme:
yrlovcum sen yine bildiğini yap valhi çileden çıkarıyolar nsanı neyse inşlalh tez zmandaa sende çifter çifter doğurursun inşlaalh

valla yellovum ne desm boş bendede aynı sorun var biliyon ben ilk zaman zannettimki benden yana bebek olmuyo o zaman dedimki eltime ilaç içiyom o yuzden şimdi bebek istemiyoz..
sonra iş iddiye bindi dr onuçlarını görümcemle dr götürdük dr gelinde bi şey yok kardeşinizde ayı düşük dedi ...
bende ilk zaman ilaç içiyom demiştim ama eşimde biliyordu içmediğimi soranlara istemiyoz demek için öyle demiştik..
eşim bile bunu kayganama dediği halde ağzımı arıyo sen hiç ilaç içtinmi ...
bende..
hayıır öyle dedik ama ilaç içmiş olsa idim dr şu kadar şu ilacı içmiştim derdim dedim..
işte böyle eşin açıklamak isterese engel olma yinede sen bilirsin ama ailene dersen eşin o zaman çok üzülür ben bu yüzden demedim..

eveeet bizi üzenlere kıranlara inat ikizler doğuracağız inşallah hemde çok cici çok güzel sağlıklı hayıırlı bebeler :ecrin_bebek:

anaa kızlar gitiler sevalcim bende kaçayım sabah erken kalktım az uzanacam kendine iyi bak aeo..

sevalım tek senmı kaldın bacısı nasılsın annenle nasıl gecıyo gıderdın hasretlıgını

yellowum takma cnm kafana öyle cokkı densız ve cahıl olan hayatımızı onlara göre yasamayalım bosver bızım ıcın esımız ve bız önemlıyız kım ne düşünürse düşünsün esımız üzüldüğünde bızde üzülüyoruz bız üzüldüğümde esımız üzülüyo kım ne bılıyokı takma cnm sakın üzme kendını bırazda onlar yüzünden gecıkıyo hersey stres yapıyolar bızı allahım mükafatlandırıcak elbet bızı cnm ınsallah

haklısın cnm Allah herşeyin hayyırlısını nasip etsin hepimizee:1hug:

herkes kacmıs yıne
bende kacar kızlar kendınıze ıyı bakına.s.

evet yellovcugum güzel allahım hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasıp etsın daha büyük dertlerle karsılastırmasın ınsallah:Saruboceq:

makbusum hıc msnde göremıyorum senı kız yoksa yınemı adresını degıstırdın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…