tamam ebroşum ben verdim çayı elimide yakıverdim :)) çaydanlığın sapı kızmış tuzağa düşürdüm kendi kendimikaydirigubbakcemile3
canım inş hepimiz bigün anne oluruz yaa sende iyisin canımm sagol:)gökçe kısss RABBİM dualarını kabul etsin ama o dularının içinde tüm bebek isteyenler olsun canım ya çok iyisiniz...
ayyy canım çok sevindim yegenimiz maşallah büyümüş oy yirim ben darısıda bize olsun inş ayrıca geçmiş olsun cano ilaçlar işe yarar inş sende agrın olunca ihmal etme olurmu geçer diyerek bekleme git dr adatlum hadi gözün aydın tekrardan:)selam güzeller ben geldim nihayet yemek falan derken ancak geldim bulaşıklarıda kocişe bıraktım o yıkıyor artık kaydirigubbakcemile3her neyse gelelim sadete..doktora gittim önce ultrasonda bebişe baktı maşallah kocaman olmuş hatta hareket ettiğini bile gösterdi :)) bir problem yokmuş çok şükür..böbrek ağrım için idrar testi yaptırdı yeniden idrar yollarındaki kanama bitmiş ama taşım hala düşmemiş iltahaplanmamda hala devam ediyormuş malesef..ağrın şiddetlenirse bekleme gel dedi..ayrıca birde kabızlık için müsil gibi bir ilaç verdi geceleri içicekmişim sabaha bişeyin kalmaz dedi :))) benden bu kadar güzeller..birazdan görümceme gidicez akşam kaçta gelirim bilmiyorum girebilirsem girerim öpüyorum sizleri çok
uyyy datluşum bugün geüzel haberler geldi yaa senin adınada sevindim kuşum inş bu yıl herşey gönlünce olur rabbim hepimizin dualarını kabul etsin güzel günler göstersin canımnurummm gelmemiş seninkiler dahaaa ohhh süperr.ama inşallah bebiştendir cnm benim...
riçim inşallah seninde gelmez kuşum yaaa..bu defa inşallah seviniriz fıstıkım:Saruboceq:
kızlarrr sizden müjdemi istemeye geldimmmm:lepi:
kociş sonunda askerligi tecil ettirdiiiiiiiiiii:sm_cool:
Allahımdan hep hayırlısı nasılsa öyle olmasını diledim..tecil ettirmesi şuan için hayırlıysa ettirsin,hayırlı degilse bian önce gitsin dedim hep...demekki böylesi hayırlıymış kızlarr..içimden büyük bir yük kalktı...hee eninde sonunda yapacak askerligini ama bu yıl hazır degildik..hayırlısıyla zamanı geldiginde inşallah aslanlar gibi yapıp gelecek benim bitanem...kızlar çok mutluyum yaa..Allahım büyük..dualarım kabul oldu...
dayımın kızı bende bu gece..ezeli izliyoruz..size haber edemeden duramadım..hepinizi çok öptümm canlarımmmmmmŞeniz
gökcemmm hoşgeldin datlum naber?
:lepi::lepi::lepi::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
canım gözünaydın çok sevindim yaa .ohh şimdi bebiş gelebilir .herşey gönlünce olucak demiştim oldu işte .çok şükür bitanem ..
ohh dayının kızıda varmış bol bol kaynatırsınız artık .öptüm seni cano..
slm kızlar derıncgıım gözün aydın cnm hakkınıza hayırlısı cnm benım
ebrosum bende özledım cnm ama ben geldgımde sız olmuyosunuz bıde burda hayat durmus gıbı
tlfn cekmıyo elektrık gıdıp gelıyo ınternette öyle cok fecı kar var akannehir
aminn bitanemmmm sizler ve dualarınız oldukça çok şükür sırtımız yere gelmez:)) bak senin kırmızılarda gelmemiş hala ben gibi inat ettin yapmamakta ama inşallah diyorum yaptığında hayatının sürpriziyle karşılaşırsın canım
aşkitomm gözün aydın ay çok sevindim yaa nasıl istediğini çok iyi biliyordum Rabbim dualarını kabul etti..inşallah arkadanda bebiş gelirŞeniz
riçim fıstıkım seni çok özledim yaaa ne kadar zorluk çekiyorsun kimbilir Rabbim yardımcınız olsun korusun sizleri
canım inş hepimiz bigün anne oluruz yaa sende iyisin canımm sagol:)
ayyy canım çok sevindim yegenimiz maşallah büyümüş oy yirim ben darısıda bize olsun inş ayrıca geçmiş olsun cano ilaçlar işe yarar inş sende agrın olunca ihmal etme olurmu geçer diyerek bekleme git dr adatlum hadi gözün aydın tekrardan:)
uyyy datluşum bugün geüzel haberler geldi yaa senin adınada sevindim kuşum inş bu yıl herşey gönlünce olur rabbim hepimizin dualarını kabul etsin güzel günler göstersin canım
hoşbulduk cano nolsun işte kocişten anca kaptım pc yi yaa bu ara bırakmıyo bana zorla kalkıyo pc den sen nasılsın adet olmadın demi canım inş hamişsindir sende:)
richim sagol datlum bende iyiyim seni özledik yaa görüşmez olduk elektirik gidiyomuş canım off oralarda hayat zorlaştı desene ayy bide adetin gecikmiş hadi hayırlısı cano inş gelmiştir minigin
teşekkür ederim canlarımmmmmmmmmŞenizŞenizŞenizkizlar selam alinti yapmadan yazmak istedim makbercim doktora gitmissin bebegin büyümüs masallah hep güzel haberlerini bekliyoruz derincim seninde gözün aydin esin icin insallah artik hazirliklari hizlandir irsiniz ebrarcim gökcecim sizler nasilsiniz karsilasamadik birtürlü insallah hersey yolundadir tanimadigim diger arkadaslarda rabbim hepinizin gönlüne göre versin hepinizi öpüyorum görüsürüzopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanŞenizŞeniz:1hug:
slm kızlar nasılsınız makbuşum çok sevindim meleğinin iyi olmasına işallah taşınıda düşürürsün bebeşe zarar vermeden derinim çok sevindim tatlım demekki hayırlı olan buymuş rich canım işallah gelmeyecek kırmızılar bebiş gelecek canım gökçem ebrarım bersum günüm senam rabbim hepimizin yüzünü güldürür işallah bu ay ben iğneyi vurulalı 13gün oluyo aşırı baş ağrısı bel ağrısı çekiyorum ya bide uykusuzluk çekiyorum delirecem ama uyuyamıyorum kasıklarımda arada ağrı oluyo ama çok değil bide iştahım çok açılmış sürakli bişeyler yemek istiyorum ama benim hiç umudum yokkkkkkkk yaaaaaa geçen sefer iğnenin 17.günü adet olmuştum bakalım4gün kaldı işallah olmamda bebiş gelir artık
evet canım 4gün kaldı işallah gelir ya bende çok istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?