"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

aminn bitanemmm..yaa aslında çok acımıyor erken farkettim uzun mesafede tutmadım zaten.
canım bana kızmazsan kaçıyım artık pcde delirdi kapanıyo kendi kendine yarın görüşürüz nasipse kendine iyi bak Allaha emanet ol canım öpüyoruz seni kocamann iyi gecelerr

canım niye kızayım yat tabi senin ve minişin uykuya ihtiyacı var .bende öpüyorum iyi geceler bitanem..

gökçe kısss RABBİM dualarını kabul etsin ama o dularının içinde tüm bebek isteyenler olsun canım ya çok iyisiniz...
canım inş hepimiz bigün anne oluruz yaa sende iyisin canımm sagol:)
ayyy canım çok sevindim yegenimiz maşallah büyümüş oy yirim ben darısıda bize olsun inş ayrıca geçmiş olsun cano ilaçlar işe yarar inş sende agrın olunca ihmal etme olurmu geçer diyerek bekleme git dr adatlum hadi gözün aydın tekrardan:)
uyyy datluşum bugün geüzel haberler geldi yaa senin adınada sevindim kuşum inş bu yıl herşey gönlünce olur rabbim hepimizin dualarını kabul etsin güzel günler göstersin canım
gökcemmm hoşgeldin datlum naber?

hoşbulduk cano nolsun işte kocişten anca kaptım pc yi yaa bu ara bırakmıyo bana zorla kalkıyo pc den sen nasılsın adet olmadın demi canım inş hamişsindir sende:)
richim sagol datlum bende iyiyim seni özledik yaa görüşmez olduk elektirik gidiyomuş canım off oralarda hayat zorlaştı desene ayy bide adetin gecikmiş hadi hayırlısı cano inş gelmiştir minigin

cano benim kaçmam gerek kociş çagırıyo gene hadi kib öptüm görüşürüz canom
herkeesee ii geceler tatlı rüyalar ve hayırlı sabahlarrrrrrrrr........ :)

kizlar selam alinti yapmadan yazmak istedim makbercim doktora gitmissin bebegin büyümüs masallah hep güzel haberlerini bekliyoruz derincim seninde gözün aydin esin icin insallah artik hazirliklari hizlandir irsiniz ebrarcim gökcecim sizler nasilsiniz karsilasamadik birtürlü insallah hersey yolundadir tanimadigim diger arkadaslarda rabbim hepinizin gönlüne göre versin hepinizi öpüyorum görüsürüzopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanŞenizŞeniz:1hug:

slm kızlar nasılsınız makbuşum çok sevindim meleğinin iyi olmasına işallah taşınıda düşürürsün bebeşe zarar vermeden derinim çok sevindim tatlım demekki hayırlı olan buymuş rich canım işallah gelmeyecek kırmızılar bebiş gelecek canım gökçem ebrarım bersum günüm senam rabbim hepimizin yüzünü güldürür işallah bu ay ben iğneyi vurulalı 13gün oluyo aşırı baş ağrısı bel ağrısı çekiyorum ya bide uykusuzluk çekiyorum delirecem ama uyuyamıyorum kasıklarımda arada ağrı oluyo ama çok değil bide iştahım çok açılmış sürakli bişeyler yemek istiyorum ama benim hiç umudum yokkkkkkkk yaaaaaa geçen sefer iğnenin 17.günü adet olmuştum bakalım4gün kaldı işallah olmamda bebiş gelir artık

teşekkür ederim canlarımmmmmmmmmŞenizŞenizŞeniz
Allaahım gönlüme göre verdi gerçekten.inşallah sonumuz hayır olur..dediginiz gibi bide miinişim gelirse Allahın iziniyle ohhh:sm_cool:
hepinizi kaçırdım yaffff...film taktık bizde..ben yarısında uyudumsırnaşık şeyhiç yapmadıgım şey aslında ama güzel bi film olmasına ragmen dayanamadım.şimdide kalktım cin kesildim:roflol:

caanımmmm selam prensesim buradayım canım...nasılsın?
ayy 4 gün kaldı hee inşallahhhhh bebiş geliyodur cnm yaaaa:Saruboceq:

evet canım 4gün kaldı işallah gelir ya bende çok istiyorum

insallah canım...yatmadan dua edicem senin için..gerçi her gece hepimize ediyorum.
Allahım hayırlısını versin...içini rahat tut..bak sende evine çıktın rahata erdin.inşallah bebişin taçlandırır yuvanızı.

gökçem,derinim,prensesim,zeyncim sağolun canlarım benimmm darısı hepinizin başına...

günaydın güzeller dilerim hepiniz sürprizlerle dolu mutlu huzurlu bir gün geçirirsiniz...

Son düzenleme:
günaydın kızlaarr..
ta siz gece uyumuyormusunuz maşallah size bebek olunca bakalım uykusuz kalabilecekmisiniz???
gün nasılsın testi ne zaman yaptıracaksın ??
seval sanada hayırlı işler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…