tamam bitanem git sen hatta yat uyu Allaha emanet ol canım kendine çok iyi bak iyi gecelerkızlar elektrıkler gıttı yıne zor yazıyorum karanlıkta ben kacıyorum kendınıze ıyı bkn kusurabkamyın olurmu mum ısıgında zor görüyorum tusları opuyorumnanaktan
sorma canomm asıl mükafat başka ona :jeyyar: oo onu desem seve seve daha hevesle iş yapar:roflol:ay canım yazık kız adamın elleri yara olur .aman olsun boşver çok iyi ediyosun.eh artık mükafatınıda veriyosun daha hevesli yıkar kaydirigubbakcemile3
ebrar sanrm ılk katın balkonuna kadr yetıstı güeldr ama çilesi kötüdür size yollm cnm sevıyosanız:9
mrb kızlar ben az önce test yaptım 2. çizgimde çıktı ama biraz bulanık çıktı acaba hamilemiyim?
canım doktor aceleyle baktı ama hareket ettiğini gördüm küçücük bişey çok hareketli maşallahhh Rabbim sizlerede tattırsın bu duyguyu inşallahmakbuşum anlatsana miniş nasıldı gördünmü kolunu bacağını filan..
canım 2. çizgi hemen çıktıysa silikte olsa hamilesin benimde öyle çıkmıştı..ama sen emin olmak için kanda baktırmrb kızlar ben az önce test yaptım 2. çizgimde çıktı ama biraz bulanık çıktı acaba hamilemiyim?
sorma canomm asıl mükafat başka ona :jeyyar: oo onu desem seve seve daha hevesle iş yapar:roflol:
canım doktor aceleyle baktı ama hareket ettiğini gördüm küçücük bişey çok hareketli maşallahhh Rabbim sizlerede tattırsın bu duyguyu inşallah
canım 2. çizgi hemen çıktıysa silikte olsa hamilesin benimde öyle çıkmıştı..ama sen emin olmak için kanda baktır
iyi gecelerrrrrrrrrrropuyorumnanaktan
hemen çıkmadı ama biraz geçti baktım bekledım 5 dk çıkmadı snra bi baktım bulanık bi çizgi??? hiç öyle olmazdı kaç kere test yaptım hep sadece bir çizgi kalırdı bembeyaz bi test olurdu şimdi pozitif tarafında bulanık çizgi var
hehee sorma cano hemide ne gaz olur ona kaydirigubbakcemile3gerçi doktor yasak vermedi ama ben korkuyorum nedense..kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:jeyyar::jeyyar:
delüü koptum yaa .cano haklısın valla evi bile temizler o gazla ..kaydirigubbakcemile3
aminn bitanemmm aminnn hele bi büyüsün Allahın izniyle minişin resminide koyucam buraya
oy maşallah minişime allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım.
buarada amin tümarkadaşlarımla beraber banada..
sanada iyi geceler ablacımmmiyi gecelerrrrrrrrrrropuyorumnanaktan
daha önce hiç olmadı diyorsun o zaman durup dururken çıkmaz heralde en kötü ihtimal test bozuktur dersin...sen kesinlikle ya sabah ilk idrarla testi tekrarla yada kanda baktır canımhemen çıkmadı ama biraz geçti baktım bekledım 5 dk çıkmadı snra bi baktım bulanık bi çizgi??? hiç öyle olmazdı kaç kere test yaptım hep sadece bir çizgi kalırdı bembeyaz bi test olurdu şimdi pozitif tarafında bulanık çizgi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?