günüm ohh seni burda görmek çok güzel nasılsın bitanem?az kaldı test gününe inşallah pozitifi görüceksin .prenses Insallah melegin seninledir. catlatma ignesi bende de ilk gun bas agrisi yaptir betahcg var ya icerde vucut aniden gelince sasiriyor bir bu ne lan ben daha yumurtayi bile catlatmadimki die kaydirigubbakcemile3 Insallah bu ay kirmizilar dokuz ay kadar gecikir.
oh oh bebis kocaman oldu Masallahbir de su agrilarin gecse kendine iyi bak makbercim acaba bir uroliga mi gitsen, belki daha kolay cozumu vardir, Insallah en kisa zamanda tastan kurtulursun.
derincim cok sevindim hayrili olsun sira bebiste demek
kizlar kaynanamdayim daha d asilama topigine bakmam lazim cok duramayacagim.
rich ebrar nurun kizmilar gelmemis kizlar ucunuzde hamile olsaniz surda bir cossak bir cossak opuyorumnanaktan
ben iyiyim kizlar cuma test yaptiracagim asil gunum pazar ama burda haftasonu test yaptirmak icin uzaga gitmem lazim, cuma hayirli gunde halledeyim dedim :hulya:
regle belirtilerim cok muhtemelen olmadi ama asilamaya devam edecegiz bebek kacicak biz kovalayacagiz.
haber vermeye gelirim guzeller. hepinizi optum.
nurunnnnnnnnnnnnn kiz test yap beni deli etmeeeeeeeeeeeee izmire gelirim bak zorla teste gonderirim aman degilsen de degilsin canim buyutmek yok ama test yaptir yuh artik bu kadar da gecikir mi makber kilikli inat ettin, gerci nuruncum bu inatlar iyi oluyor ardindan genelde sipalar gelior Insallahhhhhhhhhh
sevalim nasılsın datlum?annenle vakit geçiriyosun negüzel .kızla r günaydın
amkbercim gözün aydın çok şkür canım inşşaalh 9 ay boyunca rahat sağlıklı geçer gebeliğin canım diidkat et kendine oyrma kendini sadece beişin ve sen eşin yapsın her şeyi ok öptüm
loçkam seninide göüzn aydın sizin için en hayırlsııs en güzwelü oslun her şey gönlünce olsun işaalh beişin kucağına alırsın eşinde sonra gider öptüm
ebroşum canım nişaaşaşlh hayırdırgecikmen canm ben inanıyom bir ün sana süpriz yapıpa gwelcek
riçhim nişaşşaaşlh gelmeyecek seni kırmızıılar kar yağıoy ne güze ldikkat ek kandine
nurcum sen nasılsın daha tahilil yapamdınmı
günm hoşgeldin canım sen ne zaam test yaptıracan
kızlar bu ay herkesin regili geçikmiş hayırdır inşlalh içimden bir ses topluca hamişsiniz diıye bir his geçiyo inşaalh öğledir
gün seval sormayın dün benimki gece gelirken12 oldu olacak saat test almış yap diye dedimki yapmayacağım vır vır etti kalktım yaptım ama ben anlamadım ilk çizgi çıktı ya ikinci kıpkırmızı kaldı ama öteki gibi değil bayağı orası kıpkırmızı çizgi desem değil ama tam o ikinci çizginin olacağı yer leke gibi kırmızı benimki hopluyo zıplıyo ama dedimki bu bozuk galiba böyle test olmaz ye iki belirgin çizgi olur yada sadece tek çizgi olur ötekiler öyle olmuştu hiç böyle olmamıştı..
beni zorla aldığı eczaneye götürdü orada adamlar vardı onlara utandım oradaki kıza sordum kız dediki bu burda tk çizgi var
dedimki o zaman bu bozuk şuradaki kırmızılık ne dedim aptal ben görmüyorum dedi ama vaaarrr tamam hamile olmayabilirim ama neden oradaki kırmızılığı görmezlikten geliyo bi burun kıvırarak konuşuyo ben çıktım hava soğuk arabaya yürüdüm o hala orda kalmış başka test istiyo yolda çok kızıdım biliyom hamile olmayacağımı neden bana zorla yaptırıyon dedim evde yine yakamı bırakmadı bu sefer tek çizgi çıktı testleri başına attım dedim beni bir daha zorlama ...
işte böyle çok uzun oldu değilmi kusura bakmayın bu sabahte kan vermeye gidelim dedi ama istemiyom kandada çıkmayacak o beklemeye heyecana değecekmi zaten test ler yıpratıyo beni adet olmayı beklicem olmassam dr gidecem muayene olmaya..
canım yaa üzülme lütfen bu insanlar böyle işte insan enyakınlarından böyle şeyler duyunca daha fena oluyo inşallah rabbim biran önce sanada verirde eltinin doğumuna karnında bebişinle gidersin.ah canım bende neler yaşadım anlatsam masal olur .rabbim yüzümüzü güldürcek inşallah..iyiyim canım sağol,napım iş güç işte çalışıyoruz maalesef:sinifsinif:
arada okuyorum çıkıyorum sen hala olmadınmı ne sabırlısın ya şimdiye kadar 100 kere yapmıştım ben
sevalcim nbr gözünaydın cnm
derinnnn seninde gözün aydın cnmcım
makbuş kızz seninde gözünaydın anam toplucaa hepinizin gözü aydınkaydirigubbakcemile2
kızlar ya kendimi çok garip hissediyorum he dün eltimin bebeğinin cinsiyetini öğrenmişler akşam hemen bana geldiler kaynanam eltim falan anlatıyorlar bana yok ilk göstermedide çikolatayla kandırdık falan diee :sinifsinif:
çok üzülüyorum yaa bide biz eşimle karar verdik herkese sorun yok dedik eşimin üzülmesini istemediğimden dolayı dün kayınvalide tutturdu kendi dr göstercekmiş tahlil sonuçlarını bende gerek yok dedim geçiştirdim giderkende unttu Allah'tan... :1no2:
canımm ay sevindim seni görnce özledim yaa .iyi olmana sevindim inşallah çok daha iyi olucaksın bitanem..selam güzeller nasılsınız diye bi bakayım dedim ben bugün daha iyiyim toparladım kendimi sağlımız yerinde kocişim yanımda ne yapalım bebekte naz yapıyor yapsın bakalım o nazlıysa bende çok inatçıyımmm .....
derincim eşinin tecili olmuş çok sevindim tatlım ...
makbuşum miniğini görmüşsün kocaman olmuş yeğenimiz maşallah ona ve sana...
riçim sanada kolay gelsin tatlımm....
neyse ben kaçar öğle tatilim bitmek üzere
m
yok canım hala gelmedi benim kırmıızlar perşembe gidicem bakalım nerde kalmışlar
bende çok üşeniyorum ama mecbur
artık yumurta takibine başlar herhalde regl olduğum zamanda
slm kızlar nasılsınız makbuşum çok sevindim meleğinin iyi olmasına işallah taşınıda düşürürsün bebeşe zarar vermeden derinim çok sevindim tatlım demekki hayırlı olan buymuş rich canım işallah gelmeyecek kırmızılar bebiş gelecek canım gökçem ebrarım bersum günüm senam rabbim hepimizin yüzünü güldürür işallah bu ay ben iğneyi vurulalı 13gün oluyo aşırı baş ağrısı bel ağrısı çekiyorum ya bide uykusuzluk çekiyorum delirecem ama uyuyamıyorum kasıklarımda arada ağrı oluyo ama çok değil bide iştahım çok açılmış sürakli bişeyler yemek istiyorum ama benim hiç umudum yokkkkkkkk yaaaaaa geçen sefer iğnenin 17.günü adet olmuştum bakalım4gün kaldı işallah olmamda bebiş gelir artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?