"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

ya aysen koyabillsem test çubuğunu hani ilk yaptım ya o zaman tek çizgi çıkıyo zaten normalde ama ötekinin yanı tek çizgi gibi değil bayağı kırmızı leke kaldı öyle öteki gibi çizgi değil mutlaka test bozuktu eczacı kız o kıpkırmızı lekeyi görmedi diyoki burda tek çizgi var ..
bende biliyom zaten ona bu kırmızılık neden var bozuk olabilirmi dedim hala çubuk öyle duruyo atmadım eşim saklıyo ne yapacaksa
ama başka bi tan daha zorladı yaptım çünkü yapmadan çenesinden kurtlamam onda tek çizgi vardı ilk yaptığım test gibi bu zamana kadar hiç olmadı olsa idim iki testte düzgün çıkardı değilmi??

ya ben anlamadım takmıyorumda belim ağrıyo nedense ben kaçtım sonra görüşürüz kızlar..

riçhim canım vlalhi anneml güzel geçiyoda dükakn var evde bırakıym geliyom pek zoruam gidiyo sonrada arakadman geliyo anacığım sen ne yapıyno sılar kesik kız iş yapılırmı keyfine bka canım kolay gelsin
loçkma gitinim bugün izinlisn sende ev iin temizlersin bacım kolay geslni
bersucum caınm iyi olamn çok sevnidim canım yerin çok belli oluyo canım

nurcum güle güleeeeeeeeeeee

günüm ohh seni burda görmek çok güzel nasılsın bitanem?az kaldı test gününe inşallah pozitifi görüceksin .
buarada bende aynıyım hala gelen giden yok olsa testte çıkardı diyorum ama bakalım.benim herzamanki durumum yaa..
sevalim nasılsın datlum?annenle vakit geçiriyosun negüzel .
inşallah hislerin gerçek olur canım .topluca hamiş oluruz .rabbim duyar bizim sesimizide..

nurcum seni ümitlendirmek istememde vargibi geliyo yaa .bide ikinci testi birikmiş idrarla yapmadığın için çıkmamış olabilir inşallah vardır tatlım.mücizen seninledir..öptümm
bide şu yengeni filan takma allah nasip ederde sende karnını gere gere gezersin inşallah

canım yaa üzülme lütfen bu insanlar böyle işte insan enyakınlarından böyle şeyler duyunca daha fena oluyo inşallah rabbim biran önce sanada verirde eltinin doğumuna karnında bebişinle gidersin.ah canım bende neler yaşadım anlatsam masal olur .rabbim yüzümüzü güldürcek inşallah..
canımm ay sevindim seni görnce özledim yaa .iyi olmana sevindim inşallah çok daha iyi olucaksın bitanem..
yok canım hala gelmedi benim kırmıızlar perşembe gidicem bakalım nerde kalmışlar
bende çok üşeniyorum ama mecbur
artık yumurta takibine başlar herhalde regl olduğum zamanda

ayşenim hadi hayırlısı yaa inşallah süprizle karşılaşırsın tatlım.öpüyorum senide..

selam hanımlar bugece hç uyuyamadım sabahda geç kalktım haliyle ama başım çok ağrıyo .
hepiniz iyisinizdir inşallah .herkesler gitmiş galiba..
gökcem uğramamış hayırdır oda benim gibi uyuyakaldı galiba ..
makbuşum daha iyisin inşallah canom..
derinim gece geç gelmişsin cano keşke uykum kaçtığında açsaydım.neyse izinlisin bugün görüşürüz inşallah..

canım amin inşallah.sende inşallah minişine kavuşursun .aslında anlattıkların hamişlik belirtisi inşallah yanılmıyoruzdur.öpüyorum tatlım herşey gönlünce olsun..

ebuşum naber kuşum nasılsın bacıma.s.

canım inşlhh perşembe iyi haberlerle dönerim yaa çok merak ediyorum ne dicek ne önericek
dua edin banada kıslar :1hug:

ayşenim saol datlum iyiyim sen nasılsın?konuşamadık ikigündür..
inşallah hayırlı haberler alırsın tatlım.endişelenme bismillah deyip tedaviye start vericen inşallah

kızlar ben kaçıyorum yaa .işler beni bekliyo geç kalkınca iş bitmiyo .yemeğimde yok .neyse öpüyorum sizi görüşmek üzere..

sevalcim sen kalmışsın bi bende bakamadan duramıyom pcnin olduğu oda soğuk spbayıda getirmek istemiyom ağır çünkü kalın kalın giydim geldim burada güneş var ama hava çok soğuk bi yerlerde kar var galiba sen ne yaptın devretme işi kaldı dağilmi

ebrarcım canım ya inş hepimiz karnınmızı gere geregezecez hp beraber güzel hamile kıyafetleri giyecez ama inanınki hepimizin bi anda hamile kalmasını istiyorum ..
valla gece kaynatıyonuz ben bazen bakıyorum katılamıyorum aranıza ( ama uyku düzeninizi bozmayın bebe ağlamalarıyla kalkacağınız günler yakındır...

nurum giitim ananme bakmamaya yemek ypıyomuş deim gel nerd kladın
canım kız yok ortalarda gidiş o gidiş kladı

selam kıslar..
nurum yaa seninle konusurken çaya falan bakayım dedim sonra bi baktım net gitmiş.açılmadı bi süre..sonra bende kahvaltıyı hazırlamaya koyuldum cicim..kusura bakma cnm benim.bak bekle belkide çıkar bi dahakine cnm...hem su içip içip yapılmazzz su yogunlugunu alır idrarın olmaz geçerli degil o yani:))
kıslarr öptüm hepinizi çıkıyorum acilen ..kardeşime gidicez temizlikyapıyom .

kızlar mrb
nuruncum bence testini sabah tekrarla ama dedigin gibi test bozukta olabilr bulanık olunca olmuyo yani çizgi olan yere çıkıcak neyse inş hamişsindir canım
günüm sende cumaya yapıcakmışsın hadi hayırlısı bebegin senle inş
bersum daha iyimişsin canım napalım bizimde kısmetimiz bu zorla elde edicez sen üzme dedigin gibi bizde inatçıyız...
ebroşum naber datluş uyuya kaldım 11 de kalktım sonra komşular geldi kahve yaptım 12 de gittiler ondan sorna kociş geldi yemege o gitti sonra yemegimi yaptım vee geldim
geldim ama kimseler yokk neyse bende gidem barim kib öptm akşam görüşürüz

derinim temizlige gidiyon datluş kolay gelsin öptm
makbuşum datlu hamiş sen napıyon yaa uyumaya mı gittin fıstık
sevoşum senden naber cano annenle napıyon gezdiniz mi beraber ohh vakit nasıl geçiyo bilmiyosundur bile:)
richim sen napıyon yaa hala kar yagıyomu yaa

deri ne kusuru canım aşk olsun.. cicim ya belkide gece gece testmi yapılırmış hiç :)) ben beklemeye devam ediyorum em çok zor haaa valla peçete ile baka baka yara etiim :kedi: sana iyi gezmeler canım..
seval bacım ananımı kaybettin kız anlamadım evdenmi gelmedi yoksa dışardamıydı ??
gökçecim inş bakacaz iyi günler canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…