"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

aminnnn inşallahhh....
siteye girebilseydi keşke yaa((
olsun yarın kan testini de haber verir bana bende yazarım size:sm_cool:
ya silik çizgi falan dese kaptırmam bende böyle kesinleşsin deriz de,iki çizgi hemen net bi şekilde belirdi diyo..hiç beklemeden...sanırım beklediginden de büyük..ben öyle tahmin ediyorum..çünkü o teyzesinde ne zamandır.gitmeden kaldıysa en az iki aylıktır:))

riçim cnm benim..ben şimdi çıkıyorum bitanem.belim çok agrıyor bide boynum((pc de oturunca boynum daha kötü oluyo..kas gevşetici içiyom ama bu defa pek fayda etmedi ya...fıtık varda
neyse uzanayım biraz öptüm seni cnm benim..ayyy kızz nasıl unuturum senin de gelmemişti adetinn.hadi inşallahhhhh bu defa olmuştur riçim..

Bayanlar herkese merhabalar. Ben 2 senedir evliyim. Çocuk istiyoruz. Daha yeni çalışmalara başladık :) Jinekolog yumurtalıklarımın çok iyi çalıştığını ve hemen gebe kalabileceğimi söylemişti. Son adet tarihim 11 aralık, 20 aralıkta ilişki oldu ama sadece 1 kez. Daha sonra eşim iş için yurtdışına çıktığı bu yüzden bir kere ilişkiye girebildik. Tam yumurtlama günümdü. Adet günüm hiç şaşmaz. Bugün yarın bekliyordum ancak karnımda adet sancısından çok batma gibi bir ağrı oluyor. Arada baş dönmeleri oluyor. Belim ve bacaklarım çok ağrıyor. Acaba hemen ilk denemede gebe kalmış olabilir miyim? Bu kadar erken yaşıyanınız varmı?Cevaplarınızı merakla bekliyorum. Yarın teste gidicez ama dayanamadığımdan yazdım görüşlerinizi almak için.... opuyorumnanaktan

rahım fılmı cekrıpte gebe kalanlar varmı acııııılllll bilgiye ihtıyacım var hanımlar

kızlar buarada yeni smıleler eklenmiş bayıldım doğrusu..
eyvahedigeldismileboshayallersmilebilmiyorumkismilebayanssulusmilealsanaalsanasmileaklinialirimsmileohaoldumsmileguclubacismile

eyvahedigeldismileaklinialirimsmileolumunekankayizsmileguclubacismile
çok sekerlermıs ya

bu tam benlıkmıs bayanssulusmile
bayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmilekaydirigubbakcemile3

iyi yapmışsın bitanem .belli olmaz sular donar filan .fena olur yaa ..susuz hayat çok zor ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…