kizlar komsunun inernet aktif bugun gordugunuz uzere interneti bulursam tum gun karisindan kalkmiyorum:)))))))
oysaki internetsiz ders calisiyorum disari cikiyorum aman ne olcam ben boole :smiley-cool:
dirim sistlik hamileleige engel degil ama hamilelerde istenmeyen bir durum once tedavi ol gerci kroniklesebiliyor oyleyse de hamileyken daha cok su iceceksin. bildigim bu kadar en guzelini dotorun soyler tabii.
canım çok saol yaa zaten birbirimizi anlıyoruzki burdayız.iyki varsınız canlarım.bende herşeyi düşünüyorum ama nedendir bilmem buara kafam durdu .regl gecikti tedaviye başlıyamadım .şimdi gidicem yine kist var söktürücü alıp gelicem sıkıldım anlıycağınız..kizlar nasiliniz? ebrosum canim oyle anliyorumki test yaptirmaya bile halim yok.
canim Allah beterinden saklisin Rabbim kucagimiza alacagaimiz saglikli bebeklere vaktinde hamile kalmamizi nasip etsin Insallah.
kizlar biliyorsunuz internetim yok artik boyle daha iyi olduguna karar verdim ya kacaktan ya kaynanadan gelicem sizleri gormeye ama kkdan uzak durmak iki gunde bile acayip iyi geldi enterasan bir sey iyi gelior ama sizleri ozluyorum iste.
yine de tavsiye ederim en azindan ben cok memnun kaldim esimin interneti iptal ettirmesinden, hep aklimda ve dularimdasiniz guzeller.
richim saol bitanem imtihandayız evet rabbim kolay bişekilde vermeyi nasip etsin .buaralar yorgunum geçer ama .siz varsınız iyki başka kimse anlamıyo halden.öptümmsenacıgım dualarımız senınle cnm benım morelın yüksek tut ınsallah bebişin senınledır:Saruboceq:
ebrarım yapma bıtanem ya bazen hepımıze gelıyolar cnm ama güçlü olmak zorundayız esımız kendımız ıcın evet ımtıhandayız allahın ıznıyle basarıcaz gecıcez bu sınavı koyverme sakın cnm neolur allahım mukafatlandırıcak bızı bıgün buna ınan cnm yetrkı asamıcagımız engeller dertler vermesına.s.
günüm gelmıs hosgelmıs cnm demek ıyı gelıyo kkdan uzak kalmakaklinialirimsmilebendemı denesem acaba cnm ya cumayada az kaldı umarım sonuc güzel olucak buarada haberı kacırdın sanırım nazar hamıleymıs gecmıse gıdemedın sanırım kendıne ıyı bak günüm özletme kendını
oyy canım kıyamam yaa .inşallah minişin seninledir .ben kendimi geçtim inşallah sizlerden güzel haberler alırım.ebrar bende aynı ruh halindeyim kendimi o kadar berbat hissediyorumki anlatamam kimseye bişey diyemiyorum bana bi yol gösterin diyemiyorum çünkü bu öyle bir şeyki RABBİM kaderimize yazmış ise ancak gerçekleşir inş yazmıştır ve biz dualarımız ile alnımıza yazılan bebelere kavuşacağız şu an iman sağlık huzur ve bebekten başka bir şey istemiyorum RABBİMİN hazinesi bol inş bizede o hazineden bi melek lutfedecektir... dua edelim başka elimizden ne gelir ..
lütfen ümitsiz olma..
kızlar mrb
senacım geldim topiginede rastlaşamadık neyse sen şuan olumlu düşün herşey rabbimin takdirinde senin günün ve burdaki herkesin bi an evvel melegine kavuşmasını diliyorum rabbim çok bekletmez inş ve sende ummarım hayırlı bi sonuç alırsın kib dualarım seninle ve günümle....
ebroşum canım yaa seni anlıyorum desem ne kadar anlarım yılların hasreti üzüntüsü stresi var sende ne desem boş kalır teselli edemez biliyorum ama rabbim büüyük daha üzücü dertlerle sınamasın bizler saglıklıyız kocişlerimiz yanımızda onların olmadıgını düşünmek ne kadar acı demi? o yüzdenhemen toparlan ve bi an evvel dr git ben inanıyorum ki rabbim senin yüzünü güldürücek haırlı evlatlar nasip edecek inş sana ve isteyen herkese...
günüm sende gelmişsin görüşemedik umarım seninde sonucun hayırlı olru sende üzme kendini negatifi alsak bile bi şekilde devam etmemiz gerekiyo ama inş pozitif sonuç alırsınız
kızzz BONCUKKK naptın testi kana gittinmi canım yazmamışsın inş minigin seninledir canım hayırlı olsun tekrardan
zeyncim sen nasılsın geçen gelmişsin karşılaşamadık sen neler yapıyon tekrar tüp yaptırıcan mı?
canım geçmiş olsun bendede var tiroit sorunu ama seninki çok yüksek değil endişelenme .1 ayda normal sınırlara iner inşallahslm kızlar nbr?bende bugün tsh baktırdım 3.82 çıktı hap verdi tshı olan varmıydı aranızda kızlarr bide bu çıktı ya offffffffffffffffffffff
canım arkadaşım öyle yaa rabbim dermansız dert vermesin bunun bilincindeyim çok şükürde buara tıkandım yaa .kalbime söz geçiremiyorum sanki .ama geçicek ben neler atlattım .3 tane meleğim var cennette mutlaka yolluycaklar kardeşlerini .evet bitanem yaaa tıntınıtınıtınıtınımmmmmaklinialirimsmileaklinialirimsmile
selam canım yoktun epeydir..iyisin inşallah?
evet yaa ama bugün daha iyiyim cnm benim çok sagol gökçemmopuyorumnanaktansen naptın canom iyisin?
sagol fıstıkımbayanssulusmileevet nickler süperrrrrrralsanaalsanasmile
kız riçim seninkide gelmeyecek inşallah cnm yaaa.ALLAHIM sen büyüksün boncukumdan sonra tek tek gelsin bebişler yaaa:Saruboceq:
ah bitanem yaaa canımsın..nolursun üzme kendini..Allahım başka dertler vermesin..gökçemin dedigi gibi eşlerimiz yanımızda bizi çok seviyorlarr..bu bebin için herşeyden önemliidünyanın sonu degil hiçbirşey...ama biliyorum şuanda ne desem boşşsen zaten bunların hepsini biliyorsun iyi yürekli arkadasım benim...bu sıkıntılar hepimizde oluyo..ama çabuk toparlan bitanemŞeniz
geldimm kıss pc yi anca açabildim hee sinir oldum..
nasılsın canım?gelen giden yok tabii oh ohhhh gelmesin:))
günümmm birebir konuşamaz olduk offf(neyse öyle iyisin madem sorun yok..sen iyiysen bizde iyiyiz cnm..
senam benim hepiniz dualarımdasınız inanki..herşey harika olacak inan buna..Allahım çok büyük..inşallah onun iziniyle aşılamalarınız tutmuştur:Saruboceq:
sevalim canım benim çok saol .sende inşallah güzel haberler alırsın tatlım.herşey güzel gönlünce olsun.seninlede karşılaşamaz olduk özledim..kızlza günaydım nasılsınınz
ebroşum canımın içi seni çok iiyi anlıyom canım rabim büyük elbet bizide yüzümüz güldüreck
loçakm canım sen neler yapıyon evet ya edaya bende çok üxülüyom ne zaman akavuşacakalr ya işler karıştı ya
gökçoşum sen nasılsın canım
riçhim nişaalh hamişsindir canım çok sterse girme beişim inşalalalh süpriz olacak sana
nurcum sen nasılsın
mskberim senled karşıalaşmadık bebiş nasıl iyidir umarım kb
nazarcım canım güzel haberlerle gel bacım
kızlar bende dotora giidyom 3 45 te
günaydın hanımlarrr. gökçecim saol cnm cevabın için bende panik yaptım bian nolcak die ama hemen düşüyomuş sanrım rahatladım şimdi bana euthyrox die bişi verdi bakalım
kıslar doktordan geldim regl gecikmesini pek dikkate almadı doktor yani öndeden çok düzensizdi şimdi bir hafta geçmiş kafana takma stres yaşamışsın bu ay ondan olmuştur dedi
yarın şeker yüklemesi yapacaklar ondan sonra ilaç verecek yumurta büyütmek için
ama eşinin bu test sonuçlarına göre şansımız az dedi
aşılam olacak herhalde ama bakalım önümüzde daha ne engeller var
vardır bi hayır demekten başka bişe glemiyo elimizden
moralmen diplerdeyim kendimi toplamay çalışıyorum:gitme:
slm aysencıgım esını sonucları nasıl cıktıkı cnm doktor öyle dedı hem canını sıkma
ebrarım gelmıs hosgeldın fıstgım daha ıyısındır umarım
aaa canım mide bulantısı yapıyo demek neyse vesile olur belkide bilmiyorumkismile
zati denemdeğimiz bitki kürü denemediğimiz pozisyan denemediğimiz ilaç kalmıycak bu gidişle kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?