"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

düşüğe yada erken doğuma neden oluyormuş sanırım canım
ilaçla kurtuluyorum ama daha sonra tekrar başlıyor senağlama

kıslar doktordan geldim regl gecikmesini pek dikkate almadı doktor yani öndeden çok düzensizdi şimdi bir hafta geçmiş kafana takma stres yaşamışsın bu ay ondan olmuştur dedi
yarın şeker yüklemesi yapacaklar ondan sonra ilaç verecek yumurta büyütmek için
ama eşinin bu test sonuçlarına göre şansımız az dedi
aşılam olacak herhalde ama bakalım önümüzde daha ne engeller var
vardır bi hayır demekten başka bişe glemiyo elimizden
moralmen diplerdeyim kendimi toplamay çalışıyorum:gitme:

canım çok saol yaa zaten birbirimizi anlıyoruzki burdayız.iyki varsınız canlarım.bende herşeyi düşünüyorum ama nedendir bilmem buara kafam durdu .regl gecikti tedaviye başlıyamadım .şimdi gidicem yine kist var söktürücü alıp gelicem sıkıldım anlıycağınız..
umarım sen testte pozitifi görürsünde coşturursun bizi .öpüyorum bitanem..
richim saol bitanem imtihandayız evet rabbim kolay bişekilde vermeyi nasip etsin .buaralar yorgunum geçer ama .siz varsınız iyki başka kimse anlamıyo halden.öptümm
oyy canım kıyamam yaa .inşallah minişin seninledir .ben kendimi geçtim inşallah sizlerden güzel haberler alırım.

olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
cano diycek çok şey var ama biliyosun işte yoruldum yaa .kocişlerimiz yanımızda çok şükür ,sağlığımızda yerinde bunlar için herzaman şükrediyorum ama bazen tıkanıyo herşey .hepimiz yaşamışızdır butür duyguları.allahım hepimizin yardımcısı olsun.saol datlum..

slm aysencıgım esını sonucları nasıl cıktıkı cnm doktor öyle dedı hem canını sıkma
ebrarım gelmıs hosgeldın fıstgım daha ıyısındır umarım

slm kızlar nbr?bende bugün tsh baktırdım 3.82 çıktı hap verdi tshı olan varmıydı aranızda kızlarr bide bu çıktı ya offffffffffffffffffffff
canım geçmiş olsun bendede var tiroit sorunu ama seninki çok yüksek değil endişelenme .1 ayda normal sınırlara iner inşallah
canım arkadaşım öyle yaa rabbim dermansız dert vermesin bunun bilincindeyim çok şükürde buara tıkandım yaa .kalbime söz geçiremiyorum sanki .ama geçicek ben neler atlattım .3 tane meleğim var cennette mutlaka yolluycaklar kardeşlerini .
sen nasıl oldun tatlım?boynun ağrıyodu iyisin inşallah.gece gelemedim eşim rahatsız bugünde evde dün kötüydü onunla ilgilendim hep .neyse buakşam görüşürüz inşallah..
sevalim canım benim çok saol .sende inşallah güzel haberler alırsın tatlım.herşey güzel gönlünce olsun.seninlede karşılaşamaz olduk özledim..
günaydın hanımlarrr. gökçecim saol cnm cevabın için bende panik yaptım bian nolcak die ama hemen düşüyomuş sanrım rahatladım şimdi bana euthyrox die bişi verdi bakalım

canım bende aynı ilacı kullanıyorum 50 mg 2 ayda düştü benim.8 den şuan 1.63 .yani hamile kalmak için uygunmuş.

kız gün gelıyosun gelıyosun bana neden pas vermıyosun bakımzemuszemus

ayşenim hadi hayırlısı canım .şeker yüklemesini ilk defa duydum bana hiç yapımadı .ama biara şeker ilacı kullanmıştım.ya allahım büyük doktorun her ihtimali söylemek zorunda sen hayırlısıyla bi başla herşy güzel olucak inşallah .moral bozmak yok güçlü durmalısın..

slm aysencıgım esını sonucları nasıl cıktıkı cnm doktor öyle dedı hem canını sıkma
ebrarım gelmıs hosgeldın fıstgım daha ıyısındır umarım

canım hoşbuldum bugün daha iyiyim çok şükür .dün çıktım evden gezdim tozdum kafamı dağıttım.sen nasılsın?gelmemiş senin kırmızılar ohh hadi hayırlısı bitanem yaa..buara kırmızılardan hepimiz mahsun kaldık..kaydirigubbakcemile2

cnm ıyı yapmıssın vallah hava kötü olmasa bende atıcam kendımı dısarı ebrarım gelmedı ama stresten oldugunu bılıyorum emınım yanı hıc belıtı yok cnm sadece gelsede rahatlasam havalar düzelsın bakalım bı doktora gıdıcem hayırlısı

kızlar altta gözüküyosunuz niye yazmıyosunuz yaa .ben birazdan kaçıcam eşim rahatsız evde .

richberry canım eşime 20 gün önce yaptırdığımız sonuçta 21 milyon sperm canlılık %8 hareketlilik%1 çıkmıştı varikosele saptanmadı muayene ve ultrasyonda ama gizli dediler amlyt dendi bizde kararsız kaldık

ya insanın elinde değil kendimi bitmiş tükenmiş bi vaziyette hissediyorum nerdeyse doktorun yanında ağlıycaktım doktorda farketti gözlerimin dolduğunu
yazık kadında bana moral vermeye çalıştı bak işte geçen bi yeni evli çift geldi sadece 1 tane sperm çıkmış sonucunda dedi
ama yinede tüp bebek diyince kötü oldum yani maddi olarakda şu ana imkansız bi durum bizim için

bakalım yarın tekrar vericek eşim ona göre ameliyata karar vericez artık

ebuşum canım naber datlum
canım eee 20 kilo aldım bi sene içinde doktorda şekere bakacak normalde şeker yoktu ama bu durumda nasıl çıkar bilmiyorum...şekerli suyu içicekmişim ondan sonra saat başı kan alacaklarmış 4 defa
doktor dedi bu sonucu görelim ona göre bana ilaç verecek yumurta için
şeker yumurtalıkları çok etkiliyomuş
ve bi hap daha verecekmiş kilo verdircekmiş bana
bakalım hayırlsı diyorum
evden çıkmadan öncede kapıyı kitlerken allahım hakkımzda hayırlı olanı nasip et hayırlı haberler duyayım dedim
demek var bundada bi hayır :Saruboceq:

richim stresten bukadar gecikirmi yaa .gerçi benim adet gecikmelerimede hiç bi sebep bulamıyolar .vücudumuz dalga geçiyo bizimle galiba kaydirigubbakcemile3

ayşenim yaa çok iyi anlıyorum seni ben doktora her gittiğimde gözlerim dolu dolu oluyorum .çaresizlik çok kötü bişey .allahım kimseyi çaresiz koymasın.
buarada o dediği ilacı kullandım fena bulantı yapıyo ve yemek yiyemiyosun .ama sadece 1 ay dayanabildim .4 kilo verdim .neyse bebişler için katlanmalıyız .inşallah hiçbirşeye gerek kalmadan rabbim katından yollar bize .

aaa canım mide bulantısı yapıyo demek neyse vesile olur belkide bilmiyorumkismile
zati denemdeğimiz bitki kürü denemediğimiz pozisyan denemediğimiz ilaç kalmıycak bu gidişle kaydirigubbakcemile3

aaa canım mide bulantısı yapıyo demek neyse vesile olur belkide bilmiyorumkismile
zati denemdeğimiz bitki kürü denemediğimiz pozisyan denemediğimiz ilaç kalmıycak bu gidişle kaydirigubbakcemile3

canım eğer benim kullandığım ilaçsa bulantı yapıyo .öyle yaa yapmadığımız şey kalmadı .hele ben neler içtim birbilseniz.şifalı ot adı altında lmaz:

ayşenim canım eşim evde yaa çıkıcam diye açmadım msn .dur açıyım biraz dertleşelim..

aysenım allahım ol dıyınce yoktan vareder canını hıc sıkma cnm benım allah daha büyük dertler vermesın
ebrosum haklısın vücudumuzun oyuncagı olduk hayırlısı be cnm neyapalım yılda ıkı kez normalmıs dıyıp avutuyorum kendımı
kızlar ben kacr kendınıze ıyı bakın

richim ben seni gormeden cikmisim ondan.
kizlar esim kacak internet kullandigimi bilmemeli:)) o yuzden gece giremem/
11.gun kan testim negatif. pozitif olsa sasardim, yalanciktan supheye birakcak catlatma ignesinden kaynaklancak supheli bir sonuc bile yok eyvahedigeldismile
neyse dedigim gb pozitif olsa sasmak lazimdi, dunden beri bir heveslenmistim son gunler heyacanni basmisti anam ben asilamanin basindan heveslensem demekki gecmezdi buay son bir gun stresi bile mahvetti beni.
hayirlisi degilmis diyecegiz onumuze bakacagiz.
doktor yine hormonsuz denerse onumuzdeki ay yine denerim ama gecen sordum ikincisinde ilac veririm dedi oyleyse istemiyorum diyecegim. progesteron kullanmak bile beni mahvetti kac gundur basim donuyor ondan heveslenmisti zati!!! gerci doktoru arayinca fitildendir demisti de gonul iste.
oyle cok yikilmadim kadin negatif deyince bir afalladim ama:)) cabuk gecti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…