"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

makbuşcum sağol canım eevet allah istedikten sonra gerisi boş

sende iyisin inşlhhhhhh ohhh ohhhh gez bakalımmmm kendine dikkat et canım opuyorumnanaktan

mrb canlarım...kızlar bişi sorcam benim test günüm pazartesi....ama dayanamıyorum bi delilik yapıp yarın mı kan versem diyorum yarın 12. günüm...ne dersiniz...

canım ya öyle imkansız niye diyosun ki belli mi olur.belki de agrılarda onun belirtisidir herşey olur yani yinede olumlu düşün bitanem...bide biliyosun hamile kalınacagına yakında adetler düzensizleşirmiş inşallah yaaaa:Saruboceq:

ebrarım yaa haklısın..insan elinde olmadan üzülüyor ama naapıcan saglık olsun bitanemmm.elber birgün bizde anne olacagız:Saruboceq:bak umudun bitmsein hala adet olmadın..kırmızıyı görmedikçe korkma:))
ayşencim sende de pko mu vardı unuttum cnm?
yaa ben şeker hapı kullanıyorum bunun için glifor yada glukofen verir hap olarak eger pkoysan...ama bana yükleme hiç yapılmadıbilmiyorumkismile
aşkım sen erken yapmışsın amaaaaabilmiyorumkismilebelki de döllenme geç oluşuyodur cnm benim hemen yok deme...bence biraz daha bekle..14.gün olmuyomu normlade test 11.gün yapmışsın..sen daha iyi biliyon gerçi dee...
hayırlısı bitanemm..eger kesin olarak yoksada Allah büyük elbet olacak..öbür aya inşallah kendiliginden gelir cnm benim.

ayy zeynom yaaaaa o gün bişey oldugunu anlamıştık zaten demek apandisit offf çok gçmiş olsun yaa çok üzüldüm..şimdi iyimişsin problem yokk..çok geçmiş olsun tekrar canımŞeniz
mrb canlarım...kızlar bişi sorcam benim test günüm pazartesi....ama dayanamıyorum bi delilik yapıp yarın mı kan versem diyorum yarın 12. günüm...ne dersiniz...

senamm sen bilirsin bitanem ama ben bekle derim..test günü ne zamansa o zaman yap cnm yaa..

umudunuzu kaybetmeyin hepinizde ama üstüne düşmeyin sadece

büyük rabbim öyle yüceki

eşimin spemlerde ölü sayısı fazlaydı tedavi olacaktı sigarayı bırakacaktı olmadı yapmadı

tekrar 2ay sonra test yaptırdığında hepsi normale hatta çok iyiye dönmüştü

ama biz bebek düşünmüyorduk zaten kritik bi dönem atlatıyoruz düşünecek halde de değilken hiç

beklenmedik bi anda şuan hamile olduğumu öğrendim hala şoktayızz

canım arkadasım...zaten görüştük ama bide buradan kutlayayım seniŞeniz
Allahım tamamına erdirsin inşallah...
senin gibi güzel ve tatlı akıllı evlatlar nasip etsin Allahım...:Saruboceq:
bak üstüne düşmeyince cidden daha iyi oluyor yaa...sen iyice kapamıştın bu konuyu hiç takmıyordun...Allah büyük yolladı sana melegini..çok dikkat et kendine canım benim yine gelŞeniz

kızlarrrr ayyy bu akşam noolduuu:))))
bi karı koca geldi...kızın dogumuna 1.5 ay kalmış...
Allahım bi alışverişşş bi hevess resmen içim gitt. Allahım bu güzel duyugları tüm arkadaslarıma ve banada yaşat dedim içimden..öyle tatlılardı ki karı-koca:)))
gerçi hergün geliniyo öyle bebe alışverişine ama ne biliyim bu akşam bi tuhaf oldum...
bide dün biri geldi...ne görürse alıyo...dedim cinsiyeti belli mi ne kadarlık?
yok dedi 1 aylık dahakaydirigubbakcemile3heveslenmişş naapsın dedim içimden...inşallah sag salim kucagına alır o da yavrum ne bulursa aldı heevesinden..ama çok erken aldı yafff dimibilmiyorumkismile

boncukumm çok sevindim yaa Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah

nazarıııııııııımmmm..........hamile misin canım?ay çok sevindim yaaaaaaa....hayırlı olsun birtanem.......
ya derinim o zaman yarınki ruh halime bakayım bi ben ona göre hareket ederim...

HEPıMıZE UĞURLU GELıR ıNŞALLLAAAHHHH

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّحِيم

OCAK AYI LıSTEMıZZZ......

zehsel.....................1 ocak
bersuuu..................4 ocak
Derinsu...................9 ocak
GokceRana23........9 ocak
kerem34gul............9 ocak
özçeliksena...........11 ocak
zorxx......................16 ocak
nurunayn...............26 ocak
sevalemre..............27 ocak
ceylan83................?
ebrar_53.................?
tüliny......................?
gundogmadan......?
aysen_34................?

ŞUBAT AYI LıSTEMıZZZ......

richberry...............8 şubat

HAMıŞLERıMıZZZ....

nazarboncugum....

MAKBER..................

rapunzel_82............

betty0.....................

semafatih...............

sevilim...................

aglama...................

ummahan_d............

butterflydsd...........

caneylom..............

cssa........................

halidedip...............

eylul......................

ynlz........................

Son düzenleme:
makbuşum benim 13 ocak adet tarihim ama sen 11 yaz pazartesi test tabi yarın yaptırmazsam..

aaa kimsecik gelmemiş yaaaaabilmiyorumkismile

senamm öyle yap o zaman canım...dayanamıyosun biliyorum ama sabret cnm tam test gününde yap..hayırlısı inşallah canım benim.Şeniz

slm kızlar ya ben bugun cok usudum yumurtlamamda erken oldu karnım hala agrıo arar ara sırtım agrıo akıntım var ama daha cok erken yumurtlama zamanıma cok vardı

slm kızlar ya ben bugun cok usudum yumurtlamamda erken oldu karnım hala agrıo arar ara sırtım agrıo akıntım var ama daha cok erken yumurtlama zamanıma cok vardı

alemsin be mızmızım .nerden biliyosun yumurtladığını ?testmi kullanıyosun canım?eğer öyleyse bol bol çalış tatlım..inşallah minişin gelir..

canım tekrardan tebrikler gerçekten diyolarda inanmıyoruz biraz rahat bıraksak olucak galiba .bak enbüyük örneği sensin.canım sağlıkla bebişini kucağına alırsın inşallah .öptüm seni..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…