makbuşum benim 13 ocak adet tarihim ama sen 11 yaz pazartesi test tabi yarın yaptırmazsam..
canım adetin gelmedi mi daha bide neden şeker yüklemesi yapıyorlar sana canım hayırdır inşkıslar doktordan geldim regl gecikmesini pek dikkate almadı doktor yani öndeden çok düzensizdi şimdi bir hafta geçmiş kafana takma stres yaşamışsın bu ay ondan olmuştur dedi
yarın şeker yüklemesi yapacaklar ondan sonra ilaç verecek yumurta büyütmek için
ama eşinin bu test sonuçlarına göre şansımız az dedi
aşılam olacak herhalde ama bakalım önümüzde daha ne engeller var
vardır bi hayır demekten başka bişe glemiyo elimizden
moralmen diplerdeyim kendimi toplamay çalışıyorum:gitme:
ayy canım çok geçmiş olsun şuanda iyimişsin inş bidaha yaşamazsın böyle bişey kib canım--------------------------------------------------------------------------------
kızlar iyi akşamlarrrrr
10 gün kadar önce hafif hafif sol kasığımda ağrı ve mideme giren şiddetli krampla gece 2 de hastaneye gittim kücük bi muayeneden sonra apandisttimin patlamak üzere olduğu anlaşıldı hemen ameliyata aldılar normali 30 dakika süren apandisit ameliyatı benim apandisitimin iltihaplanması sonucu 1,5 saat sürmüşş.1 hafta hastanede yattım 4 gündürde evimdeyim cok şükürr iyiyim sizler nasılsınız ben girmeyeli bi gelişme varmı habrler nasıll hamişler arttımı bakalım geçmişe vaktim olduğu bi zamnda bakınıcamm
geldim delümmmmmmmyaa bu gökce nerelerde delü karuu .alsanaalsanasmile
umudunuzu kaybetmeyin hepinizde ama üstüne düşmeyin sadece
büyük rabbim öyle yüceki
eşimin spemlerde ölü sayısı fazlaydı tedavi olacaktı sigarayı bırakacaktı olmadı yapmadı
tekrar 2ay sonra test yaptırdığında hepsi normale hatta çok iyiye dönmüştü
ama biz bebek düşünmüyorduk zaten kritik bi dönem atlatıyoruz düşünecek halde de değilken hiç
beklenmedik bi anda şuan hamile olduğumu öğrendim hala şoktayızz
canım tekrardan hayırlı olsun çokkkk sevindim saglıkla kucakla inş minigini inşşşş
kızlarrrr ayyy bu akşam noolduuu:))))
bi karı koca geldi...kızın dogumuna 1.5 ay kalmış...
Allahım bi alışverişşş bi hevess resmen içim gitt. Allahım bu güzel duyugları tüm arkadaslarıma ve banada yaşat dedim içimden..öyle tatlılardı ki karı-koca:)))
gerçi hergün geliniyo öyle bebe alışverişine ama ne biliyim bu akşam bi tuhaf oldum...
bide dün biri geldi...ne görürse alıyo...dedim cinsiyeti belli mi ne kadarlık?
yok dedi 1 aylık dahakaydirigubbakcemile3heveslenmişş naapsın dedim içimden...inşallah sag salim kucagına alır o da yavrum ne bulursa aldı heevesinden..ama çok erken aldı yafff dimibilmiyorumkismile
alemsin be mızmızım .nerden biliyosun yumurtladığını ?testmi kullanıyosun canım?eğer öyleyse bol bol çalış tatlım..inşallah minişin gelir..
kız delü raziş sende kanki sayılıyon bizlen delümmmmmm opuyorumnanaktan gelirim msn yee
ebroşum geldim datluş yaa bugün komşum biyopsi yaptırdı rahimden parça aldırdı kocasıda yoktu yanındaydım hep yarım saat oldu eve geleli ondan giremedim sen napıon kuşum
mızmız mrb canım nasılsın
eee kıvamlı akıntı galıdıgınde yumurtlama olmuyormu
aaa neden acaba mızmızcımm agrın var hayrolsun..
valla canım öyle oluyormuş ama ben geçen ay 1 ay boyunca o akıntıyı gördüm yani kesilmedi anlıyamıyorum ozaman hep yumurtladımmı ?neyse sen yinede çalış boş geçirme tatlım..
gecen ay guzel yumurtladım ama bana kalırsa yumurtam catlamadı boshayallersmile
inş adet olmazsın mızmız sagol bende iyiyim evde işte vakit geçiriyoz karıkoca :)
mızmızcım bak gerçekten biraz ara ver hem sen yıpranırsın hem eşin evlilikten bişey anlamazsın stresten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?