"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

hıc bellı olmaz ben artık soranlara allah verıcekkı olcak dıyorum allahım bılıyor zamanını hıc umudunu kaybetme sakınopuyorumnanaktan

evet canım yok asla kaybetmem..Allahtan umut kesilir mi hiç...hiçbirimiz karamsar olmamalıyız Allah onun gününü belirlemiştir..beklicez artık...elimizden geleni yaparak tabiii.

kımsede yok bgn derınım sansımızdan ha söyle bıtanem sız verıyosunuz bana kuvvetı 11.ayım bıttı 12.ayımdayım gerıye bakıyorumda herseyım sızle gecmıs ıyıkı varsınız

kımsede yok bgn derınım sansımızdan ha söyle bıtanem sız verıyosunuz bana kuvvetı 11.ayım bıttı 12.ayımdayım gerıye bakıyorumda herseyım sızle gecmıs ıyıkı varsınız

canım benim sen de iyiki varsınŞenizöyle valla kaç ayım geçti burada acısıyla tatlısıyla..ne günlerimiz oldu dimi canım yaaa...Allahım bize hamilelik topicinde buluşmayı da nasip etsin..bebişlerimizi konuşalım uzun uzun tabi vakit bulursak:))

off topic yine boş bugün baya yoruldum güzeller ama değdi anneciğim güzel moral oldu..
biraz dolanıyorum topicleri gelirim yine

slm kızlar nasılsınız ben çok kötüyüm teyzem 3gündür yoğun bakımda yatıyordu aniden beyin kanaması geçirmiş ve şuru kapanmış doktorlar 3damar patlamış ve kan içerde kalmış demiş ve bugün teyzeciğimin beyin ölümü gerçekleşmiş mafoldumben allahım sabahtan beri ağlıyorum ya daha çok genç 3çocuğu var daha allahım bize ve evlatlarına sabır ver çocukları eşi perişan en küçüğü daha 11yaşına yeni girdi henüz doktorlar fişini çekmemiş ne olur dua edin bir mucize olsunda rabbim onu çocuklarına bağışlasın mafoldumben mafoldumben

slm kızlar nasılsınız ben çok kötüyüm teyzem 3gündür yoğun bakımda yatıyordu aniden beyin kanaması geçirmiş ve şuru kapanmış doktorlar 3damar patlamış ve kan içerde kalmış demiş ve bugün teyzeciğimin beyin ölümü gerçekleşmiş mafoldumben allahım sabahtan beri ağlıyorum ya daha çok genç 3çocuğu var daha allahım bize ve evlatlarına sabır ver çocukları eşi perişan en küçüğü daha 11yaşına yeni girdi henüz doktorlar fişini çekmemiş ne olur dua edin bir mucize olsunda rabbim onu çocuklarına bağışlasın mafoldumben mafoldumben

canım Rabbim teyzeciğine acil şifalar versin onu evlatlarına ailesine bağışlasın inşallah..inan çok üzüldüm unutma ne gelirse Allahtan o herşeyin en hayırlısını bilir.inşallah dualarınızı kabul eder:teselli:

prensesım cok gecmıs olsun cnm allah aılesıne ve sana sabır versın acıl sıfalar versın cnm dualarımız senle allah büyüktür:Saruboceq:

off topic yine boş bugün baya yoruldum güzeller ama değdi anneciğim güzel moral oldu..
biraz dolanıyorum topicleri gelirim yine
canımm neden yoruldun kii...yaa niye bana cevap vermedin(kızdın dimi((

ay canım prensesim yaaa çok çok geçmiş olsunn..beyin ölümü gerçekleşti demek((çok üzüldüm canım inanki..Allahım evlatlarına bagışlasın..rabbim mucizeleri vermeyi sever..hiçbi zaman ümit kesilmez ondan..inşallah kendine gelirrr:çok üzgünüm:

derincim saol cnm ya geçmişi okudumda öyle geldim iyiym cnm ya aynen devam hiçbi değişiklik yok sen naptın cnm
prenses Allahım acil şifalar versin buarada teyzene mucizeler olur inşallah oda kurtulur ne diyelim

derincim saol cnm ya geçmişi okudumda öyle geldim iyiym cnm ya aynen devam hiçbi değişiklik yok sen naptın cnm
prenses Allahım acil şifalar versin buarada teyzene mucizeler olur inşallah oda kurtulur ne diyelim

Allah iyilik versin be canım..görüyosun işte hayat zor..prensesimin teyzesine çok üzüldüm..insan onun yerine koyuyor hemen kendini..dayanması zor...Allah sabır versin...
bende öyle yatıyordum...bugün çok üşüme var üzerimde...bide cuma bugün denmez belki ama başım çatlıyodu şimdi iyi biraz..kalktım kocişi kaldırdım biraz bakıcam dedim.
yarında adet günüm ama ben hiç günümde olmam...yine gecikip sıkacak kesin..15-20 gün hemde.

derincim bakınayım sen yazana kadar dedim çıkmışsın cnm inan bende çok üzüldüm işin başı sağlık hiçbişeyi kafamıza takmıcaz herşey oluruna. umarım adetin gelir ki inşallah bebiş gelir seni sıkmadan üzmeden öpt cnm

sagol canım inşallah..yok çıkmadım daha sen yazmayınca gittin sandım.ama yatarım birazdan.
off benim adetler çok gecikir bildigin gibi degil yani..2 ayda olurum..sogan kürüyle aza indirdim gerçi..artık o derece gecikmiyor..pko var daboshayallersmile

selam hanımlar ben geldimm .biraz geç oldu ama evde değildim yeni geldik .hepiniz iyisinizdir umarım..
derinim burdamısn cano?geçmiş olsun başın ağrıyomuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…