hıc bellı olmaz ben artık soranlara allah verıcekkı olcak dıyorum allahım bılıyor zamanını hıc umudunu kaybetme sakınopuyorumnanaktan
neyse riçim sen oku bitanem bende çorba yapayım bari..pilav var bide yeter sanırım bu günlük de böyle olsun...
kımsede yok bgn derınım sansımızdan ha söyle bıtanem sız verıyosunuz bana kuvvetı 11.ayım bıttı 12.ayımdayım gerıye bakıyorumda herseyım sızle gecmıs ıyıkı varsınız
canım Rabbim teyzeciğine acil şifalar versin onu evlatlarına ailesine bağışlasın inşallah..inan çok üzüldüm unutma ne gelirse Allahtan o herşeyin en hayırlısını bilir.inşallah dualarınızı kabul eder:teselli:slm kızlar nasılsınız ben çok kötüyüm teyzem 3gündür yoğun bakımda yatıyordu aniden beyin kanaması geçirmiş ve şuru kapanmış doktorlar 3damar patlamış ve kan içerde kalmış demiş ve bugün teyzeciğimin beyin ölümü gerçekleşmiş mafoldumben allahım sabahtan beri ağlıyorum ya daha çok genç 3çocuğu var daha allahım bize ve evlatlarına sabır ver çocukları eşi perişan en küçüğü daha 11yaşına yeni girdi henüz doktorlar fişini çekmemiş ne olur dua edin bir mucize olsunda rabbim onu çocuklarına bağışlasın mafoldumben mafoldumben
canımm neden yoruldun kii...yaa niye bana cevap vermedinoff topic yine boş bugün baya yoruldum güzeller ama değdi anneciğim güzel moral oldu..
biraz dolanıyorum topicleri gelirim yine
slm kızlar nasılsınız ben çok kötüyüm teyzem 3gündür yoğun bakımda yatıyordu aniden beyin kanaması geçirmiş ve şuru kapanmış doktorlar 3damar patlamış ve kan içerde kalmış demiş ve bugün teyzeciğimin beyin ölümü gerçekleşmiş mafoldumben allahım sabahtan beri ağlıyorum ya daha çok genç 3çocuğu var daha allahım bize ve evlatlarına sabır ver çocukları eşi perişan en küçüğü daha 11yaşına yeni girdi henüz doktorlar fişini çekmemiş ne olur dua edin bir mucize olsunda rabbim onu çocuklarına bağışlasın mafoldumben mafoldumben
derincim saol cnm ya geçmişi okudumda öyle geldim iyiym cnm ya aynen devam hiçbi değişiklik yok sen naptın cnm
prenses Allahım acil şifalar versin buarada teyzene mucizeler olur inşallah oda kurtulur ne diyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?