ohh hoşgeldiniz kızlar sizi gördüm uykum açıldı:)))
ebrarım evet yaa kötüydüm bide kocişle atıştık bagırdım ona sofrada...ben bagırınca o da bagırdı(yattım sinirlendim çok..başım çok agrıdı..bişeyde içmek istemedim ne olur ne olmaz diye..ama iyim şimdi..
riçimm çıkmıştın gerü geldin delümm..aman tkama kafana be canım..şak diye kalamasakta elbet birgün kalıcaz.
slm kızlar nasılsınız ben çok kötüyüm teyzem 3gündür yoğun bakımda yatıyordu aniden beyin kanaması geçirmiş ve şuru kapanmış doktorlar 3damar patlamış ve kan içerde kalmış demiş ve bugün teyzeciğimin beyin ölümü gerçekleşmiş mafoldumben allahım sabahtan beri ağlıyorum ya daha çok genç 3çocuğu var daha allahım bize ve evlatlarına sabır ver çocukları eşi perişan en küçüğü daha 11yaşına yeni girdi henüz doktorlar fişini çekmemiş ne olur dua edin bir mucize olsunda rabbim onu çocuklarına bağışlasın mafoldumben mafoldumben
ahh canım yaa çok geçmiş olsun rabbim şifa versin inşallah sağlığına kavuşur .evlatlarına ve sizlere bağışlar rabbim .allahım sabır versin çok zor..mafoldumbenmafoldumben
ohh hoşgeldiniz kızlar sizi gördüm uykum açıldı:)))
ebrarım evet yaa kötüydüm bide kocişle atıştık bagırdım ona sofrada...ben bagırınca o da bagırdı(yattım sinirlendim çok..başım çok agrıdı..bişeyde içmek istemedim ne olur ne olmaz diye..ama iyim şimdi..
riçimm çıkmıştın gerü geldin delümm..aman tkama kafana be canım..şak diye kalamasakta elbet birgün kalıcaz.
hee sinirlenmiyom hemen ama konu da neyyy...benim en sinir oldugum şeylerden biri..eşim de tv ye daldı mı çok yapar..bi lafı üç beş kere tekrarlatıyo dinlemiyo bazen..sonra kızıncada ney ney bebişimm söyleee duymadım diyo..yok bişey diyom söyleeee diye ısrar ediyo bu defa daha sinirleniyom...bende hevesim gitti boşver ddim kızdım...
delüü:))aşeremem daha varsa bişey yeni döllenmiştirkaydirigubbakcemile3ay iki dakikada dölledim çocugu hayal işte:)))
amann anlattıgım gibi işte fıstıkımm sonra yanına çagırıyo gelemem dedim ortada buluşalımaklinialirimsmilesonrada elimden çekti barıştık herzamanki gibi:))