"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

richim naber fıstığım ?gelmiş kırmızılar üzüldüm yaa ama hayırlısı diyelim .inşallah enkısa zamanda minişinde gelir..

ohh hoşgeldiniz kızlar sizi gördüm uykum açıldı:)))
ebrarım evet yaa kötüydüm bide kocişle atıştık bagırdım ona sofrada...ben bagırınca o da bagırdı(yattım sinirlendim çok..başım çok agrıdı..bişeyde içmek istemedim ne olur ne olmaz diye..ama iyim şimdi..
riçimm çıkmıştın gerü geldin delümm..aman tkama kafana be canım..şak diye kalamasakta elbet birgün kalıcaz.

ahh canım yaa çok geçmiş olsun rabbim şifa versin inşallah sağlığına kavuşur .evlatlarına ve sizlere bağışlar rabbim .allahım sabır versin çok zor..mafoldumbenmafoldumben

ooo nurun da gelmiş hoşgeldin kısss gelmedi dimi senin kırmızılıklar:)aman gelmesin bebiş geliyo bebişşş:))

oyy canım kıyamam hayırdır yaa .sen kolay kolay sinirlenmezsin .neyse her evde olur .barıştınızmı bari?

kızlarr canım hep tatlı bişeyler istiyo..tatlı yeyip yeyip de midemi bulandırıyommbilmiyorumkismile

derınım neden atıstın kız onlardan baska kımımız var sıkma canını üzme arada olur ama cabuk düzelır aralar

yaa benim kırmızılar gelicek heralde sancım var .gelsede gitsem doktora bide söktürücü içmesem..

oyy canım kıyamam hayırdır yaa .sen kolay kolay sinirlenmezsin .neyse her evde olur .barıştınızmı bari?

hee sinirlenmiyom hemen ama konu da neyyy...benim en sinir oldugum şeylerden biri..eşim de tv ye daldı mı çok yapar..bi lafı üç beş kere tekrarlatıyo dinlemiyo bazen..sonra kızıncada ney ney bebişimm söyleee duymadım diyo..yok bişey diyom söyleeee diye ısrar ediyo bu defa daha sinirleniyom...bende hevesim gitti boşver ddim kızdım...

ebroşum ben gıttım doktora bunun ıcın gelınırmı dıye benı payladı delü karualsanaalsanasmilekaydirigubbakcemile3

derınım benımkıde öyle ınsan nasıl bozuluyo özellıkle kurtlar vadısını ızlerken resmen baska dünyada gıbı

derin aş eriyoooooozemuszemuszemuszemuszemuszemus

derınım neden atıstın kız onlardan baska kımımız var sıkma canını üzme arada olur ama cabuk düzelır aralar
delüü:))aşeremem daha varsa bişey yeni döllenmiştirkaydirigubbakcemile3ay iki dakikada dölledim çocugu hayal işte:)))
amann anlattıgım gibi işte fıstıkımm sonra yanına çagırıyo gelemem dedim ortada buluşalımaklinialirimsmilesonrada elimden çekti barıştık herzamanki gibi:))
yaa benim kırmızılar gelicek heralde sancım var .gelsede gitsem doktora bide söktürücü içmesem..

anamm inşallah bebişten oluyodur sancılar be canımmm:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…