"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

ay kızlar geçmişi okudum nevar ne yok die iyiyim kızlar ya napayım aynı şeyler geziorum habire kafam dağılsın die ama ne mümkün heryerde bebk çıkıo karşıma.sizlerden nbr

ebroşum eşim istedi doktor dedi 2ay bekliyelim eşim hemen hap istedi hemen olcak ya sanki tövbe tövbe
inanın artık doktora gidesim yok gitmesemmi

valla erkeklere çok kolay geliyo .kadınların neçektiğini bilmezlerki .şimdi kullanıcaksın yani.
yaa canım doktora git kontrol altında olmak iyidir hatta klomenden önce rahim filmini çektir .nebiliyim yaa normalde hamile kalınmıyosa haptan önce filmi çekerler sonra tedaviye geçilir.hayırlısı canım endoğru kararı siz verirsiniz..

ay kızlar geçmişi okudum nevar ne yok die iyiyim kızlar ya napayım aynı şeyler geziorum habire kafam dağılsın die ama ne mümkün heryerde bebk çıkıo karşıma.sizlerden nbr

hoşgeldin canım evet heryerde bebe var .napalım buda bizim imtihanımız .
ben okuduğun gibiyim moralim bozuk kafamdan atmaya çalışıyorum ..

günücm doktr eşiminde spermin istedi ondan bakliyelim idyo tedavi görüyo ya eşimde ondan hapistedk yoksa doktor bekliyecekti iki ay eşim ban sordu bende başalylıam deidm ne diym kırmadım
ya çok para alıyolar ya valalhi ayda 2 defa gidersem 300 ytl

ebroşum senin adın yazacağıma günmü yazdım kılzar bir aklım vardı herald onuda yitridim boshayallersmile

nurr cevap vermedi bana küstü galiba .valla enson istiyeceğim şeydir birini kırmak ...

canım niye okadar pahalı yaa .yumurta takibi için bikere ücret veriyosun bidaha vermiyosun .nebiçim iş yaa .millet kolay para kazanır olmuş resmen.dene bakalım yaa ama doktorunla konuş ben böyle sürekli gelirsem bukadar veremem dee .herkesde böyle takipde para almazlar yaa..
ebroşum senin adın yazacağıma günmü yazdım kılzar bir aklım vardı herald onuda yitridim boshayallersmile

ahh canım bizdede kalmadı merak etme.
aslında inanki kafamı dağıtmak için burdayım moralim sıfır yani..

ne olduki ebroşum kaçırım ya niye küsün ki

canım biz dün akşam bişeyler konuştuk ama ne burayla ilgili nede önemli bir konu .sonra silme gereği hissettik .nurda sormuştu nekonuştunuz merak ettim diye .bende meraklı karu yazdım önemli bişey değil dedim .galiba yanlış anladı .ya biz burda çok samimi olduk alınıcağını düşünmedim inşallah öyle değildir..

ah ebroşum canım benim vallhi doktor 15 günde bir 100 yt lqalıoy öel muyahnesine gidiyom
çok niceliyo onadnmı

ebrar hı analdım evet oalbilr konuşabilrsiniz canım alınmamaıştır ya bence ebroşum

selam ebuşum selam gün selam nurunayn selam seval
selam zorxx immmmmm

eşim dün sperm testi vermişti dün akşam sonuçları aldı tabidoktora göstermeden
sevinmek istemedik
ve sabah doktora gösterdi %96 sı hareketsz olan sprem sayısı % 50 ye düşmüş
21 milyon olan sperm sayısı 41 milyona çıkmış :teytey::teytey::teytey::teytey:

doktor bile şaşırmış amlyt szö konusu değil artık yediklerini yemeye devam ve çalışmalarada devam demiş :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

artı

benimde şeker yüklememde çok şkür bi sorun çıkmadı herşey normal :teytey:

bir aydır ilk defa ii haberler aldık yüüzmüz güldü kıslar
hemde aynı günde iki haber

allahımmmmmm sana şükürler olsun :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…