"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

makbuşum hoşgeldin canım nasılsın bitanem oh iyi olur açlırsın hamişlik nasıl gidiyo
ebrarım amin canım allah kimseye yaşatmasın

GÖKCEMıDE özledim delünün pc yapılsada dönse aramıza.
BERSUMUDA çok özledim yokluğu çok belli yaa..

hoşbuldum sevalim iyiyim bitanem çok şükür tek sorunum kabızlık başka bir problemim yok sadece canım sıkılıyor evde oturmaktanboshayallersmile

iyiyim ebroşummm yaa bu saat oldumu kapı çalıp duruyor sürekli sinir oluyorum bende :))) sen nasılsın keyfin nasıl

iyi be makboşum ya inşşallah hep sorıunsuz geçerhamişiğin kapıyı kim çalıyo
hayrola canınniye sıkılıyo

Allah iyilik versin canım evet yaa saat 11 dedimmi başlıyor kapı çalmaya gıcık oluyorum bende :)))

iyi be makboşum ya inşşallah hep sorıunsuz geçerhamişiğin kapıyı kim çalıyo
hayrola canınniye sıkılıyo
canım kaynanam gelip duruyor sürekli apartmanda bizimkiyle 3 çocuk gidiyorlar okula her gün biri götürüyor..bugün kociş gelicek beni almaya o sıra ben bırakıcam 3ünüde okula onun planını yapıyor kaynanamda..
canımda evde durmaktan sıkılıyor gezip dolaşıcak ortam yok ondan yani

bence sen valah hiç götürme keyfine bak kaynnananın inadına
seninde can belki hastasın müsait değilsin ne anlayışsız neyse send annene git

kızlar ben kaçıyorum yaa .işler beni bekliyo .daha sonra görüşürüz .öpüyorum sizi..

derdi neyki hayret bişey yaa.belki uyuyosun .aklinialirimsmile
hele delüye bak :)))) uyuyorum zati başka ne edemkii
hadi kolay gelsin sana bitanem fazla yorma kendini öptüm çok
bence sen valah hiç götürme keyfine bak kaynnananın inadına
seninde can belki hastasın müsait değilsin ne anlayışsız neyse send annene git
sevalim normalde ben götürmüyorum zaten kaynanamda kim götürücekse onun planını yapıyor kendince ya kayınpeder arabayla götürüyor yada karşı komşum..ama bugün kociş gelicek arabayla beni almaya o nedenle dedim biz bırakırız diye..
aslında biraz daha toparlasam kendimi bende çıkıcam artık en azından yürüyüş olur banada

anladım makbşoum iy o zaman dediğin gibi havada alırsın sen takma herkers yaptığını görür

iyi günler kızlar nasılsınız inşallah iyisinizdir sizi çok özledim..
ama benim bilgisayar dahan yapılmadı bu arada ben çok fenayım ya kasıklarım resmen patlıyacak sancım var eee kolaymı kaç gündür olamadım bu ayda böyle geçiyo napalım sağlık olsun hepinize hayırlı günler..

nurum hoşgeldin nasılsın canım regil olmuşsun canın sıka inşlalh bir dahak i aya olacak zaten sende yumurta taakibin başlıyacan demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…