"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

aynen canım yaa ben mümkün olduğunca girmeye çalışıyorum ama dediğin gibi kimseler olmuyor

evet makbuşum biliyorum ya enazından gelip merak etmeyin diyorsun .nebiliyim bukadarı yapılmalı başkaları tarafındanda.neyse kimseye karışamayız .ben sadece eski muhabbetleri çok özledim gerçekten..

ben bugün cok daraliyorum nedenini bilmiyorum sanki bütün dünya yikilmis ben altinda kalmisim yarim saattir pencereden disariya bakiyorum öyle bos bos heryerde kar var icimden bir ses diyorki git o karlarin icine uzan gözlerini havaya dik saatlerce öyle kal birde sigara yak aslinda kullanmam nerden aklima geldiyse bilmiyorum

demin msnmi actim coktandir acmiyordum kkdan dogumgünü mesaji gelmis öyle güzel yazmislarki icim bir tuhaf oldu bazen gurbetlik cok koyuyor türkiyemi cok özlüyorum

ayy kıyamam sana neden böyle oldunki zeynim.aslında öyle bir havada bende muhtemelen aynı şeyleri hissederdim..

ah canım yaa hayır olur inşallah niye öyle oldunki ?adetin yakınmı odönemlerde oluyo insanda .aslında dediğini yapmayı bende isterim karların üstnde yuvarlanmak nekeyifli olur.biz henüz göremedik kar .sıkma tatlı canını geçer inşallah..

ah canim bende bilmiyorum adet dönemimde degilim aslinda sorun biraz esimle iyi bir insan ama beni anlamiyor onunla konusmayi özlüyorum o cok sessizdir gereksiz yerlerde parlamalari oluyor aramizda paylasacak birseyimiz yok gibi artik bir tat almiyorum evlilikten

canım yaa anlıyorum seni erkekler farklılar yaa .anlamazlar kadın kalbinden .anlaşılan sen monotonluktan sıkılmışsın.değişik bişeyler yapmayı dene .yoksa dahada çekilmez olur hayat..

ben kaçtım hanımlar eşim geliyomuş .yemek hazırlıycam.öpüyorum sizi .gelmeye çalışıcam..

sizlerdede oluyormu böyle seyler benim evliligim 15 sene oldu artik hersey monotonlasiyor kururu robot gibi hersey ayni burda biz hic gezmeye gitmeyiz komsularimla bulusmak icin bile randevulasiriz yani cat kapi kimseye gidemessin aksam sekizden sonra acik bir dükkan bulamassin hayat ölür pazar günü heryer kapali ne bir cay bahcesi ne bir park bulabilirsin burda aksamlari daraldiginda gidip gezicek biryer bulamassin evde hep kapali kalinca adama yükleniyorum ondan birseyler bekliyorum oda sagolsun fazlaorali olmuyor sonrasi hep sikinti stres

neyse güzeller muhabbetinize doyum olmaz ama ben kaçıyorum artık öptüm sizi çok iyi geceler

kızlar ben geldım toplasalım demıstınız ama yoksunuz benmı gec kaldım acep

bızım topıgın halını hıc begenmıyorum yahu sessız kasaba gıbı neyse bende kacım barı ıyıgeceler hepınıze

selamm canlarım benimmboshayallersmile
ayy geçmişi zor okudum çok az olmasına ragmen...uyku akıyo gözlerimde.çok yorgunum kıslar...mirmirmirmirkociş sızdı bende gidiyom yanına birazdan...
ebuşum evet canım gittik eminönüne ama yorgunluk oldu bayaa..malum arabasız olunca otobüslerde telef oluyo insan..midem bulandı hep başım tuttu..gezdim iyi oldu ama..balık ekmek yemedim:))canım istemedi başka şeyler yedim bende:))dayımın kızını gezdirdik işte..sonra bayrampaşa forum istanbulu gezdik..kocişin kardeşi orada çalışıyor onu ziyaret ettik akmerkez halt etmiş yanında kocişini al gidin bigün ebrarım çok güzel yapmışlar valla...öyle yani oradan da anneanneme gittik.ordan kardeşime geçtik hastaymış göreyim dedim ecemi bıraktık hem sabah gidiyo da..:çok üzgünüm:çok alışmıştım ayrılırken çok agladım demin sustum desem yeri:gitme:yaaani çok yorucu bi gün geçirdim...

nurcum adetin gelmiş...hayırlısı be canım..sıkma canını...:teselli:
özloşunda tüp tutmamış çok üzüldüm:çok üzgünüm:
makbuşum bitanem vakit bulamıyom canom yaa yoksa sizi çok özlüyorumŞeniz
riçimmm son anda gittin kaçırdım seni fıstıgım çok öptümŞeniz
sevalim cnm benim ya iyice okudum sanırım ama kaçırdım mı bilmiyorum çatlama igneni oldun mu bitanem?hayırlısı olsun inşallah...:Saruboceq:
off ben bersumu da çok özlüyommmmm:çok üzgünüm:umarım iyisindir canım benim...
gökçemm oc bozuk demek ay sinir oluyo insan yaa.inşallah tamamen olur yapılır...senide çok öpüyom canım benimŞeniz
zeyncim sıkıntılı gördüm seni..canım benim gurbette oldugun için öyle oluyosundur...Allah başka dert vermesin..o monotonluk hepimizde oluyo takma kafana..birde kış mevsimi olmasının da çok etkisi var..depresyon en çok kış mevsiminde oluşuyor..

kızlar mısır çarşısında bi aktara girdim de..civanperçemli çay dikkatimi çekti..birsürü bitki karışımı var içinde..bayanların regl dönemlerini düzenleyici etkisi varmış içindeki çogu bitkinin ve özellikle civanperçeminin..ben bunu geçen yıl alacaktım da bi türlü kısmet olmadı..burada bulmuşken alayım dedim...daha adet de olmadım bugün4 gün geçmiş oldu...sol kasıgım hep acıyor...belim de agrıyor..yaklaştı sanırım...
bu çayı da aldım ama bi yandan da korkuyorum içmeye..ne olur ne olmaz diye ...napsam ki acaba yarın bi test yapıp (haybeyekaydirigubbakcemile3)öyle mi başlasam acaba?boshayallersmile

neyse ben kaçayım artık..sabah kalkamıcam yoksa..öptüm hepinizi çok uzun yazdım kusura bakmayın olur mu...birikti yazacaklarım napayım:)))

hoşçakalın ALLAHA EMANET OLUN...:a015:

günaydın kızlar.tabiki ben yine nöbetten çıkıyorum.sabah yine yumurta kontrolüm var bakalım kaç mm olmuş.offf şimdiden gerildim bile.bu arada benim yazdıklarıma kimse yorum yapmıyor ama olsun ben genede yazıyorum yerimseniben ben sık giremiyorum biliyorsunuz nöbetli çalışıyorum ve günde 12 saat çalışıyorum.neyse sabah sabah başınızı ağrıtmayayım.öptüm hepinizi Şeniz

derincim haklisin canim gurbetlik bazen cok agir geliyor inan ama napalim hayat iste bir öyle bir böyle geciyor :çok üzgünüm:

masalcıgım olurmu senın gözünden kacıyodr nöbetteydınde nıye gelmedın gece kız kendı kendıme konusup cıktımkaydirigubbakcemile3saka bı yana umarım büyümüştür yumosların da buay gelır minişin kibopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…