"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

ayy kıyamam sana bitanem bilirim o sancıyı meret madem gelicek zamanında gelsinde çektirmesin bu kadar değilmi..inşallah pc yapılır tez zamanda da gelirsin hemencik..a.s.

sevalim müsadenizi istiyim canım bende kociş gelir şimdi hazırlanıyım öptüm seni çok görüşürüzbayanssulusmile

mrb kızlar....nasılsınız umarım hepiniz çok iisinizdir...
ben artık kulube giremiyorum maalesef...
hayatım altust olduğu için olsa gerek ...keşke zamanı geri alabilsem...
nys kızlar canınızı sıktım
hepiniz çok mtlu olun inş....

gülde her neye canını sıkıyosan lütfen sıkma

herşey yoluna girecek allahın izni ile......

herşey gönlünce olsunn.............

desteğiniz için çok sağolun ama o kadar guç konuşmak...anlatmak...
çocuk için yanıp tutuşan ben çocuğu2. 3. belkide 4. plana attım bile...
ah arkadaşlar şu dünya nedir ya...şu imanım olmasa yaşamak bile istemiyorum

selam nazarım,richim ,güldem .nasılsınız?
boncuğum nasıl gidiyor herşey yolunda inşallah .
güldecim hayırdır niye canın sıkkın?

oyy canım kıyamam yaa hayırdır inşallah üzüldüm şimdi .anlatmak istersen dinleriz tatlım..

güldem anlatta rahatla cnm hıcbısıy senden önemlı degıl bunu bıl

nazarım bende ıyıyım cnm senın hamıs oldugunu ögrendık ınana cok sevındık allah analı babalı büyütsün cnm tekrar
ebrarım hosgeldın cnm

canını sıkan herneyse veya herkimse takma tatlım .gerçi böyle diyorum ama elde değil farkındayım ama sen güçlü bir insansın ve imtihandayız bunu bil canım.inşallah enkısa zamanda atlatırsın..

hoşuldum richim işleri hallettim sayılır bi bakıyım dedim ama güldeye sıkıldım biraz..mafoldumben

zaten burası yeri değil adminler kızarlar...çok sağolun arkadaşlar...
bana öğüt vermek düşmez ama genç yaşımda o kadar çok şey öğrendim ki...bu öğrendiklerimden
kendime de insanlara da çok şey çıkardım...
saf olmamalıymış insan,kimseye guvenmemelıymış ve de herşeye gogus gerebilecek kooooocaaaaammmannn bir kalbı ve aklı olmalıymış....
inşallah hepiniizin minik minik bebekleri olur ve eşlerinizle birlikte öyle mutlu olursunuz ki uzuntu keder dert nedir bilmezsiniz...

güldem hersey düzelır herneyse sorun sen güçlü ol cnm yeter
ebrarım sen geldın ben kacıyorum kusurabakma olurmu bu saate kadr tembel tembel oturdum benımkı gelmeden evı toparlım yoksa mırmır eder cnm eyvahedigeldismile
görüşürüz kızlar kendınıze ıyı bakın

canım yaa gaiba hayalkırıklığı yaşamışsın .ama lütfen üzme kendini .düzelir inşallah herneyse sorunun .değmez canım bukadar sıkma canını.herşey güzel gönlünce olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…