"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

derınım oh negüzel gezmıssın cnm ya buarada 4günde gecmıs adetın oh:dance::dance::teytey:
ıcme o cayınıda bebiş vardır belkı ınsallah... bı zararı olmasın sakın haklava:öptüm senı fıstık:asigim:

cokk iyiyim derinim saol canım benimmm bu arada bende regl oldum geçen dr.a gittiğimde 3 ay bekle demişti ama hiç bekleyesim yok yine gitmeyi düşünüyorum 1,5 yıldır bekliyorum olsa olurdu şimdiyee napıcaksa yapsın artık cok sıkıldım beklemekten

canım benim belirtilerr hamile olduğunu gösteriyor ama sen en iyisi bi test yap canımm ay ne sabırlısınızzz kızlar ya benim 2 gün geçse hemn test yapardım hatta test aldım cekmecemde duruyo ama bi türlü kullanamıyorumm inşlahh hamilesindirde canım bunca kötü hbrin yanında sevinirsinizzzzz(teyzene acil şifalar diliyorum canımm):Saruboceq:

canımm hayırlısı olsunn üzülmemekle en doğrusun yapıosun geçi insan alışıyor zamnla ben önceden her adet olduğumda ağlardım şimdi ise paşa paşa günümü bekliyorum. bende relgli oldum hemde beş gün önce oldum acaba ameliyatın bi etkisimi oldu diyorum bilemiyorummbilmiyorumkismile

ohh ohhh canom ne güzel gezmişsinnn kaydirigubbakcemile5gideni yolcu etmek cok zor oluyo bende 2 gün önce kardeşimi uğurladım ama zawallımı gezdiremedim bilee bana bakmak zorunda kaldıı:sinifsinif:
bence testi yapta ondan sonra kullan canım inşlahta kullanmana gerek kalmazzz hamişsindirrr:CüvCüv:

ben vardım ama hıh benı görmemısohaoldumsmilesaka bıyana bende kacr kmsede yok zaten kahvaltı yapcam öptüm sızlerı

oyy canım yaa hepimizde zaman zaman oluyo geçici bir durumdur inşallah.bide yurt dışında olmak ayrı birsıkıntı allahım kolaylık versin canım.
canım ohh negüzel gezmişsin değişiklik olmuş .kuzeninde gitmiş allah kavuştursun bitanem.alışınca zor oluyo yaa.bende görümcemler gelip gidince öyle oluyorum .
buarada bizde çok merak ediyoruz .hatta eşim geçen dedi gidelim bide akvaryum varya onuda görmeyi istiyoruz .enkısa zamanda bizde oralara gidicez inşallah.
buarada çay almışsın şimdi içme sakın testi yap ondan sonra ttlım..opuyorumnanaktan

masalcım olurmu yaa üzülme buara topic zaten çok ıssız ondan kaynaklanıyo galiba.inşallah yumoşlar büyümüştür tatlım.öptümmm

sevalim saol canım iyiyim temizliğe başlamadan bakıyım dedim.sen nasılsın?
richim afiyet olsun bende biryndan kahvaltı yapıyorum..öptümmm

sevalim öyle yaa inanki ilk başta üzülüyorumda sonra geçiyo napalım alıştık 9 yıldır tek çizgiye.
ama bugün kkda okuduğum şey beni çok kötü yaptı .5.lerine hamileyken hepsini kaybetmiş allah kimseye yaşatmasın çok acı gerçekten .ağlıyarak okudum yaa..

selam güzeller nihayet gelebildim kociş gittikten sonra uyuyorum genelde sonrada kalkıp ortalığı topla ufaklığı hazırla zaman geçiyor işte..
derinim gece geç geldin heralde maşallah ne güzel gezmişsiniz öyle..valla ben istanbulda oturuyor olsam 1 gün evde durmam heralde :))) 15 tatilde niyetim var o tarafa gelmeye furum istanbulu bende merak ediyorum nasip işte...

ebroşum riçim sevalim sizlerde iyisiniz inşallah..bugün anneme gidicem orda markete falan çıkarız havada yağmurlu ama mecburen kayısı falan alıcam kendime malum sebep yüzünden..

oturuyom canım valahi doktor dedi gebelik ouşıur inşallah dedi oluşmasa adetin 2 3 günü gidecem tahil yapacak yine takip yaptıracak

makbuşum saol canım bende iyiyim temizlik yapıcam hava burdada yağmurlu insanın buhavada temizlik filan canı istemiyoda mecbur yarın akşama misafirim var.
sende kaysıyı al bitanem inşallah şifa olur sana..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…