canım ay yakalayamadım senimakbuş kız seni arıyorum hee bişey sorcam ama yoksun
güldecim hayırdır tatlım çok sıkıntılı gördüm seni eğer anlatmak istersen seve seve dinleriz yeterki sen rahat olopuyorumnanaktandesteğiniz için çok sağolun ama o kadar guç konuşmak...anlatmak...
çocuk için yanıp tutuşan ben çocuğu2. 3. belkide 4. plana attım bile...
ah arkadaşlar şu dünya nedir ya...şu imanım olmasa yaşamak bile istemiyorum
canım test yaptım negatif malesef.neysealıştık biz yaa.
sen nasılsın tatlım?herşey yolunda inşallah..opuyorumnanaktan
sevalim öyle yaa inanki ilk başta üzülüyorumda sonra geçiyo napalım alıştık 9 yıldır tek çizgiye.
ama bugün kkda okuduğum şey beni çok kötü yaptı .5.lerine hamileyken hepsini kaybetmiş allah kimseye yaşatmasın çok acı gerçekten .ağlıyarak okudum yaa..
selam kk nın tatlı hatunları ....
beni soraarsanız iyiyim ama psikolojik olarak ...fiziken yine hasta oldum burnum akıyo ,boğazım yanıyo,öksürüyorum ama çok şükür ayakta atlatıyorum şu 15 tatil bi gelseydi bende bol bol dinlenseydim neyseki çok az kaldı
olumunekankayizsmilesizleri çok özlüyorum kızlarr kk yı açmasamda msnyi arada açıyorum belki karşılaşırız diye ama maalesef olmuyor....ama kk dan uzak kalmak iyi oldu eskiden saatlerimi pc başında geçiiridim yok ocak anneleri yok göbişleri yok bebeklerin cicileri diye bakar bakar hüzünlenirdim:umursamaz:....eşimde bu durumdan mutlu oturup muhabbet ediyoruz.
ebroşum ,derinim,gökçem,sevalim,makberim,riçim ve adını sayamadığım tüm kızlar hepinizi çok seviyorum kocamannnn öpücükler gönderiyorummmmmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?