"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

kız ebroşum gitinmi canooooo valah imsan kopamıyo demi
amnin güldecim cümlemizin bzmasın

bağımlılık yapıyor burası....1 senedir bu kulube uyeyım her gırdığımde elim hıç varmamıştır çıkmaya...

kızlar ben kaçtım annemlere geçicem .öpüyorum sizi.
güldem sıkma otatlı canını herşey dilediğince olur inşallah.

iyi akşamlar kızlar nasılsınız sevalcim nasılsın ne var ne yok yumurta takibine ne zaman başlanıyo bide sen özeldemi devlet hastanesinemi gidiyon ben bu kadınıı bırakacam galiba bu gidişle neyse bakalım bu arada ben bu gün bal tarçın çörekotuna başladım hayırlısı rabbimden...

seval ben bi bakınayım cevabını okurum bide alttan muayenemi yoksa karındanmı yapılıyo ilaç veriliyormu....

kızlar mrb nasılsınız bende bugün geç uyandım herzamanki gibi yemek temizlik derken akşam oldu yarında aşure yapıcam o yüzden akşamdan ahzırlıgımı yapıcam gece gelebilirsem tabi ki pc i izin verir kapanmazsa inş ya halen pc im olmuyo durmadan kapanıyo kapandan yazıyım dedim hepinizi çok öpüyorum

ya güldecim sanki sen bi aralar size bişey anlatıcam ama zamanı gelince demiştin diger topikte bi ara anlatırmısın bide hiç üzme kendini rabbim büyük herşey güzel olucak inş
ebroşum cano sevoşum datlum gelemiyorum yaa kusura bakmayın pc i çat die kapanıyo sanki elektrik kesilir de gider ya öyle oluyo o yüzden açamıyom sennasılsın sevalim işler nasıl gidiyo
derinim datluş senide özledim şimdi naslsın belin agrıyomuş canom

makbuş kız seni arıyorum hee bişey sorcam ama yoksun
canım ay yakalayamadım seni ( bebişle ilgili sorucaktın muhtemelen.neyse nasılsa msnde karşılaşırız.olumunekankayizsmile
güldecim hayırdır tatlım çok sıkıntılı gördüm seni eğer anlatmak istersen seve seve dinleriz yeterki sen rahat olopuyorumnanaktan

kızlar ben geldim eve nedense çok yorgun hissediyorum kendimi neyse acık dolanıyım gelirim yine

selam kk nın tatlı hatunları ....
beni soraarsanız iyiyim ama psikolojik olarak ...fiziken yine hasta oldum burnum akıyo ,boğazım yanıyo,öksürüyorum ama çok şükür ayakta atlatıyorum şu 15 tatil bi gelseydi bende bol bol dinlenseydim neyseki çok az kaldı
olumunekankayizsmilesizleri çok özlüyorum kızlarr kk yı açmasamda msnyi arada açıyorum belki karşılaşırız diye ama maalesef olmuyor....ama kk dan uzak kalmak iyi oldu eskiden saatlerimi pc başında geçiiridim yok ocak anneleri yok göbişleri yok bebeklerin cicileri diye bakar bakar hüzünlenirdim:umursamaz:....eşimde bu durumdan mutlu oturup muhabbet ediyoruz.
ebroşum ,derinim,gökçem,sevalim,makberim,riçim ve adını sayamadığım tüm kızlar hepinizi çok seviyorum kocamannnn öpücükler gönderiyorummmmmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

bersum gecmıs olsun cnm ya mutlu olmana cok sevındım sen ıyı ol yeter bızım ıcın kendıne ıyı bak olurmu öptüm cokopuyorumnanaktan

canım test yaptım negatif malesef.neysealıştık biz yaa.
sen nasılsın tatlım?herşey yolunda inşallah..opuyorumnanaktan

oyy kusura bakma ttalım ya kaçırmışım heraldee ama halaa regli olmadın heralde öyleyse biran önce gelsin kırmızılarrrr.hayatımda herşey cok güzel bitek eksiğimiz var oda sevgili sıpamız oda gelse dünyalar benim olacakkkkk.opuyorumnanaktan

ooo cok kötüüü canım ya allah kolaylık versinn 5 i birden off yaaa
ebrarcımm 9 yıldır senin sorunun neydi canım noluyo bize ya ilk başta hamile kalıyoruz sonra kalamıyoruzzzz dr. gidicem reglim bitsinde bi 3 ay daha bekleyemem napılacaksa yapılsınnn

h.g canımm cokk geçmiş olsunnnn
bende kk ya girmediim zaman bebişi daha az düşünüyorum ama buraya girmedende yapamıyorumm.okadar cok şey öğrendimki buradan dr.lardan öğrenemeyeceğim şeyleri kimselere anlatamadığım dertlerimi anlattım buradaki arkadaşlaraaa öyle rahatlıyorum kiiii konuşuncaa sanki ailemden birileri oldunuzzz olumunekankayizsmile

benım de reglı gunum 20 ocak kızlar ... Bu ay 3 kere oldu calısma pek umıdım yok 9uncu 12ıncı ve 18ıncı gunlerde esımde bırazcık sayı azlıgı var ama hareketlılık ıyı duzeyde beklıyoruz ıste reglı olursam alıstım napalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…