"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

kızlar hepinize iyi günler nasılsınız bende işte öylesine biraz kafamı dağıtıyom işte kkya giremiyom sizi özledim ama buraya girer girmez hep hamileyim topiğine bakıyorum ve üzülüyorum belkide bilgisayarın bozulması azcık uzaklamama vesile oldu ne bileyim belkide ben öyle düşünüyorum kendinize iyi bakın ALLAH emanet olun...
ha bu arada aysen ebrar richi siz adet oldunuzmu merk ettim inş bu gecikmenin sonunda siz hamile kalmış olursunuz....

canim basiniz sagolsun cok uzuldum. mekani cennet olsun, Allah kalanlara uzun omur ve bol sabir versin.
evet lutfen sen gitme muhtemelen hamilesin cunku.
Allah bir yandan acilar verirken bir yandan buyuk bir mutluluk verdi Insallah sana.
lutfen hemen testini yaptir ve hamileysen ona gore davran.
tekrardan basiniz sagolsun inan cok cok uzuldum.

merhaba kizlar kaynanamdayim uzun uzadiya kalamayacagim, maillerime bakip cevplamam gerekenleri de var cunku. sayfalar cok ilerlememis sanirim.
iyiyim ben internetsiz olunca cok cok daha iyi oldguma karar verdim internet olunca tabiiki de sadece buraya degil bircok seyle internette cok oylaniyordum ve genelde de bebek konularinda kafami karistiriyordum.
asilama da yapmamaya karar verdim bizde zaten olucaksa asilama ya da normal pek bir fark yok.
alti ay daha bekleyip tup bebege gecmek daha mantikli geldi bana.
artik bebek pesinden kosamayacagim tuhaf ama icimden bile gelmiyor.
asilama vs icin biraz motivasyon istek lazim.
bir sorun cikarsa yumurtlamada ya da spermde tabii denerim ama madem ikisi de iyiymis ne farki olucakki, gereksiz heyacanlardan yoruldum. simdi dogumuma 3 hafta kalmisti ben hala yok yumurtladim yok asilama diyorum, Allah vermiyorsa vermiyor iste, yirtinsak da vermiyorsa vermiyor. isyan etmiyorum, Allah korusun isyanlardan ama hayirlisi degil demekki, niye bu kadar inat etmeliyimki, hayirlisi olsa olurdu. hamile kalinca da gorduk ne oldu!!!
hayatimi yumurtlama gunleri ve regle gunleri arasinda sIKISTIMAKTAN biktim.
siz simdi beni umutsuz ve uzgun bunalimda sanabilirsiniz ama aksine hamileyken bile bu kadar iyi olmamistim. gercekler gercektir ne yapsaniz degismez. spermde var yumurtada Rabbim vericekse hayirlisiysa verir zaten.
hepinizi opuyorum hafta sonu kaynanam sehir disina gidecekmis.
haftaya ugrarim.
kendinize cok iyi bakin.

seval yok cicim ya karamsar değilimde bende güne katılıyorum nasip hem kkdan ayrılmış değilim bilgisayarım gelince aranıza katılacağım bu arada bebek düşüncesi kafamdan çıksın biraz istedim...
hoş kafadan nasıl çıkacaksa hayırlısı hadiiii...

prensesım basın sagolsun bıtanem allah gerıde kalanlara sabır versın ınsallah melegın senledır cnm :Saruboceq:
günüm herseyın hayırlısı cnm ya yoruldun evet ama buda bızım sınavımızmıs neyapalım kendıne ıyı bak cnm benım:1hug:

iyiyim sevalim ne olsun işte..evden işe işten eve...sende iyisin umarım.çok öptüm seni loçkam hayırlı satışlarŞeniz
canım benim yaaa:çok üzgünüm:çok üzüldüm inan ki..bugün makbuş telde söyledi..Allahım rahmet eylesin..hepimiz geldik gidecegiz bi şekilde..Allahım geride kalanlara sabır versin.mekanı cennetin en güzel yerinde olsun inşallah...bol sabır diliyorum.teyze anne yarısıdır offf off...:çok üzgünüm:
canım ayrıyetten inşallah hamilesindir tatlım benim.bende yine geciktim herzamanki gibi..ama umudum var inşallah bende de bişeyler oluşmuştur zayıf bi ihtimal olsada benim için yinede umud etmesi güzel.
canım evet bazen uzak olmak iyi olur..ama çok uzatmayın arayı yaa..öptüm seni de nurumŞeniz

bitanem günümmmŞenizmerak etmiştim bende iyi olmana çok sevindim canım..hele ki böyle kafanı rahatlatmış olmana inan ki gönülden sevindim..dedigin gibi sperm var yumurta var.Rabbim ne zaman ol derse olcak..üst üste rahmi yormanın bi manası yok...kendiliginden olacagına çok inanıyorum bitanem..eskiyi düşünüpte üzme lütfen kendini...çok öptüm seniŞeniz

kıslarr işten 8 de geldim..bugün de uzattı biraz kapama işini..sabah geç açtıgım için ses çıkarmadım hadi dedim oyalanayım biraz ceza verdim kendime.halbuki bilmiyor geç açtıgımı ama insan yüregi işte.geldim yemekleri koydum..şimdid de aşkı memnuyu bekliyorum...özeti veriyor..çamaşır falan attım aradaa öyyyleee yani kıslar...
he bide adetim gelmedi yine offf gelsede rahatlasam..yada gelmesede bebiş olsaboshayallersmile

slm arkadaşlar size bi şey sorucam aranızda rahim filmi çektirdikten sonra hamile kalanınız varmı

selam canım...yok ben daha çekilmedim ama filmden sonra hamile kalan çok duydum..rahim uyarıldıgı için ve ufak da olsa tıkanıklık varsa filmde açıldıgı için hemen kalma ihtimali çok yüksek..inşallah senin de öyle olur canım.

neyse kimsecik gelmedi bende çıkam barim.midem felaket bulanıyor yanıyo hatta..üşüttüm sanırım offfffffffffffffff.

selam hanımlar bugün çok yoğun ve yorucu birgün geçirdim .sonunda misafiri yolcu ettik.bende hemen pcmin başına geçtim.hepiniz iyisinizdir inşallah..
PRENSESıM başınız saolsun tatlım .allahım sabır versin geride kalanlara hayırlı ömürler versin.sende olmamışsın inşallah acını hafifleticek minişin seninledir tatlım..
GÜNÜM uğramışsın karşılaşamadık özledim seni delüm .iyi olmana sevindim tatlım gerçekten işe yarıyorsa bizdemi uzaklaşsak yaa .benim aklım hep burda nasıl beceririm bilmiyorum..kendine iyi bak datlum.umarım tez zamanda müjdeyle dönersin aramıza..
NURCUM sende iyisin değilmi.ben adet olmadım henüz derdi neyse bukadar gecikti.gerçi herzamanki halim.kendine iyi bak tatlım..
SEVALıM sen nasılsın canım?seninde anneciğin var pek takılamıyosun buralara neyse iyi olunda gerisi önemli değil.senide öptüm canım..
MAKBUŞUM tatlım nasıl oldun kaysı işe yaramaya başlamıştır umarım.öpüyorum senide..
DERıNıMM kız sende var bişeyler miden bulanıyo filan ay hadi inşallah .sen test yapmadınmı ?gerçi yapsan söylerdinde merakla bekliyorum canım.ayrıca ümitli olmanda acayip hoşuma gidiyo.
GÖKCEMM yaptınmı datlum aşureyi .ohh mis gibi olmuştur.misafir gelmese yemeye gelicektimde bırakamadım cano.allah kabul etsin.özledim seni..
RıCHH canım nasılsın?herşey yolunda inşallah.öptümmm
topicin diğer güzelleri hepinizi öpüyorum .umarım ben buralardayken birileri gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…