iyiyim canım benim sağol sende iyisindir inşallah..şimdi çıkıyorum müsadenle banyo yapıcam gelirim yinemakboşum sen nasılsın canım görüşmeyeli
slm kızlar malesef teyzemi kaybettik bu sabah çok kötüyüm çocuklarının haberi yok daha ya bende gidemedim adet olmadım belki bişey vardır okadar yolu çekme bişey olursa tedavin boşa gider dediler bende gidemedim mafoldumben mafoldumben mafoldumben
iyiyim sevalim ne olsun işte..evden işe işten eve...sende iyisin umarım.çok öptüm seni loçkam hayırlı satışlarŞenizherkese günaydın
canalrım nasılsınız
bersum canım bende çok özldeim geçmiş olsun canım kendini özletiyon ya nasıl mutlu olacaksan öğle yap canım arada böyle gel bunada şükür alaalha emanet ol kb canım
loçkammmmmmm bende seni çok özledim ya nasılsın her şey yolunda umarım adetin gelmez miniğin sana süpriz yapar canım seni çok seviyom öptüm
gökçoşum saen nasılssın pc yapılır inşaalh sende sık ısk aramıza gelirsin
ebrşum canım sen ansıslın
nurcum sende pek girimrrmişsin iysin umarım
yelovcum selammmmm
canım benim yaaa:çok üzgünüm:çok üzüldüm inan ki..bugün makbuş telde söyledi..Allahım rahmet eylesin..hepimiz geldik gidecegiz bi şekilde..Allahım geride kalanlara sabır versin.mekanı cennetin en güzel yerinde olsun inşallah...bol sabır diliyorum.teyze anne yarısıdır offf off...:çok üzgünüm:slm kızlar malesef teyzemi kaybettik bu sabah çok kötüyüm çocuklarının haberi yok daha ya bende gidemedim adet olmadım belki bişey vardır okadar yolu çekme bişey olursa tedavin boşa gider dediler bende gidemedim mafoldumben mafoldumben mafoldumben
canım evet bazen uzak olmak iyi olur..ama çok uzatmayın arayı yaa..öptüm seni de nurumŞenizkızlar hepinize iyi günler nasılsınız bende işte öylesine biraz kafamı dağıtıyom işte kkya giremiyom sizi özledim ama buraya girer girmez hep hamileyim topiğine bakıyorum ve üzülüyorum belkide bilgisayarın bozulması azcık uzaklamama vesile oldu ne bileyim belkide ben öyle düşünüyorum kendinize iyi bakın ALLAH emanet olun...
ha bu arada aysen ebrar richi siz adet oldunuzmu merk ettim inş bu gecikmenin sonunda siz hamile kalmış olursunuz....
merhaba kizlar kaynanamdayim uzun uzadiya kalamayacagim, maillerime bakip cevplamam gerekenleri de var cunku. sayfalar cok ilerlememis sanirim.
iyiyim ben internetsiz olunca cok cok daha iyi oldguma karar verdim internet olunca tabiiki de sadece buraya degil bircok seyle internette cok oylaniyordum ve genelde de bebek konularinda kafami karistiriyordum.
asilama da yapmamaya karar verdim bizde zaten olucaksa asilama ya da normal pek bir fark yok.
alti ay daha bekleyip tup bebege gecmek daha mantikli geldi bana.
artik bebek pesinden kosamayacagim tuhaf ama icimden bile gelmiyor.
asilama vs icin biraz motivasyon istek lazim.
bir sorun cikarsa yumurtlamada ya da spermde tabii denerim ama madem ikisi de iyiymis ne farki olucakki, gereksiz heyacanlardan yoruldum. simdi dogumuma 3 hafta kalmisti ben hala yok yumurtladim yok asilama diyorum, Allah vermiyorsa vermiyor iste, yirtinsak da vermiyorsa vermiyor. isyan etmiyorum, Allah korusun isyanlardan ama hayirlisi degil demekki, niye bu kadar inat etmeliyimki, hayirlisi olsa olurdu. hamile kalinca da gorduk ne oldu!!!
hayatimi yumurtlama gunleri ve regle gunleri arasinda sIKISTIMAKTAN biktim.
siz simdi beni umutsuz ve uzgun bunalimda sanabilirsiniz ama aksine hamileyken bile bu kadar iyi olmamistim. gercekler gercektir ne yapsaniz degismez. spermde var yumurtada Rabbim vericekse hayirlisiysa verir zaten.
hepinizi opuyorum hafta sonu kaynanam sehir disina gidecekmis.
haftaya ugrarim.
kendinize cok iyi bakin.
slm arkadaşlar size bi şey sorucam aranızda rahim filmi çektirdikten sonra hamile kalanınız varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?