"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

makbercim nasılsın.
canım görmemişim yazdığını kusuruma bakma..iyiyim ben çok şükür sende iyisindir umarımopuyorumnanaktan
oyy bersumda gelmişşş kız yinemi kaptın şifayı geçmiş olsun bitanemmm Allah acil şifalar versin sana..ama psikolojik olarak iyi olmana sevindim hep iyi ol canım benimŞeniz
canım yeni tarihini ekliyorum listeye fazla çalışma olmadı demişsin belli olmaz belki tutmuştur

datlumm özledim seni biran önce yapılır pc inşallah .yokluğun çok belli bitanem.buarada aşure yapıcakmışsın geliyorum bende opuyorumnanaktan
bersum hoşgeldin canım.geçmiş olsun yaa .bünyen zayıf tabi ondan sık sık hasta oluyosun .dikkat et kendine canım.moralin iyiymiş çok sevindim.
canım msnden kaç sefer yazdım sana ama nedendir bilmem iletilemedi diye geri geliyo .karşılaşamadıkda .özledim canom seni.kendine iyi bak arada iyi olduğunu bildir.öptümm şeker..
zeynom olsun yaa kaçırmış olabilirsin çok normal.hala gelen giden yok .sıkıldım artık aslında takmıyorumda niye gelmedi anlamadım yaa .
iyi olmana sevindim biran öncede minişin boşluğu dolar inşallah .öpüyorum seni tatlışkom..

canım inşallah olmazsın minişin seninledir .bu iş çok çalışmaya bakmıyo tek bir sperm ve yumurta yetiyo .:kedi:
umarım tez zamanda minişin göbüşünde olur..

makbuşum niye yorgun hissediyosun kendini canım.aldınmı kaysıyı inşallah şifa olur sana..

nurcum hadi hayırlısı yaa inşallah şifa olur tatlım.
doktorun içine sinmiyosa gitme tabi doktoru sevmek çok önemli ..

kızlar iyi geceler kimseler kaç saatir kociş pc ile ugraşıyo ama halen sorun nerde anlamadık yeniden format attı biraz düzelir gibi oldu ama genede kapanıp duruyo neyse
herkese iyi geceler tatlı rüyalarrr

canım yaa bizde seni çok özledik ama kendini toparlaman en güzeli arada haberdar edersen bizde senle mutlu oluruz ayrıca geçmiş olsun canım kendine iyi bak hayırlı haberle gel inş canım opuyorumnanaktan

ebroşum sagol canım ya gelemedim hem işlerim vardı hemde malum pc olmuyo sinir oldum artık yaa neyse ayy kızz gelsen ne güzel olurdu aslında kk da herkes gelse birlikte aşure yesek kısmet belki bi gün toplaşırız inşş
neyse hadi bende kaçtım topigide kilitledim:)

canım yaa ben zaten çok sık giremiyorum eskisi gibi...
inşallah takibin yolunda gider..senin iş de tam bizlik yani:)bebiş düşünmeyim desende olmaz hep gözünün önünde bebişler:))Allahım sanada nasip etsin inşallah:Saruboceq:
derincim haklisin canim gurbetlik bazen cok agir geliyor inan ama napalim hayat iste bir öyle bir böyle geciyor :çok üzgünüm:
evet zeynim..olsun rabbim saglık versin de gerisi boş canım benimŞeniz
evet riçim gezdik..yoruldum ama olsun iyi de oldu...
adetim de herzamanki gibi be canım..belirti de arar oldum bikaç gündür:))bakalım hayırlısı..en olma dedigimiz anlarda geliverir belli mi olur..inşallahhhh :Saruboceq:
sen nasılsın fıstıgım?
canım yaa bekleme tabiki git..tedavi ne gerekiyorsa yaptır..ben varya o boşa geçirdigim saçma sapan düşündügüm günlere öyle acıyorum ki..tedavimi kesmiştim bi ara da((
3 ay bekleme boşver git doktoruna.hakkında hayırlısı tatlımŞeniz
canım ebrarım evet oylladım ecemimimafoldumbençok agladım ama bi görsen..o benim dayımın kızı degil kardeşim gibidir..canım benim yaa((
akvaryumu ben görmedim..giriş de ücretliymiş müsait degildik:kedi:1 kişi 18 tl miş:1shok:
ama çok güzel yapmışlar canım yaa...tavsiye ederim gel valla...
tamam bitanem içmiyom zaten merak etme..bikaç gün daha geçsin saglık ocagında kan testi yaptırırım belki.yada normal test yaparım duruma göre içerim..yada adet oldugumda başlarım garanti olsun dimi amasositososito
bendeeeeeeeeeeeeeeeee:çok üzgünüm:karşılaşamıyoruz hiç off yaaa...
valla kafamda kızıyo bazen işyerinde.bırak gel derin diyorum..ama sonra boşverr diyorum rahat mı batıyo:)))evde olsam yakalıcam sizi de olmuyo işte canım benim(
oyyy canım bersum hoşgelmişsinŞeniz
kaç günlerdir özledim diye aglıyom buralarda:)))iyiki ugramışsın merak etmeye başlamıştım iyice valla...ama iyi gelmesine sevindim...ammaaaaaaaaaaaaaaa 15 tatlide yakanı bırakmayız ona görealsanaalsanasmileŞenizbu arada çokkk geçmiş olsun bitanemŞeniz
iyi geceler mutluluklarla dolu sabahlar sekerelerim opuyorumnanaktan

iyi geceler bitoş ablacımmmmmŞeniz

sevalimmm napıyon canım benim..senide çok özledim yaaa(((

guldem sende ugramışsın canım yaa üzdün beni nedir neoldu bilmiyorum ama sanırım eşinle sorunların var.Allah yardımcın olsun...durum herneyse inşallahhh düzelir hemencik:Saruboceq:

herkese günaydın
canalrım nasılsınız
bersum canım bende çok özldeim geçmiş olsun canım kendini özletiyon ya nasıl mutlu olacaksan öğle yap canım arada böyle gel bunada şükür alaalha emanet ol kb canım
loçkammmmmmm bende seni çok özledim ya nasılsın her şey yolunda umarım adetin gelmez miniğin sana süpriz yapar canım seni çok seviyom öptüm
gökçoşum saen nasılssın pc yapılır inşaalh sende sık ısk aramıza gelirsin
ebrşum canım sen ansıslın
nurcum sende pek girimrrmişsin iysin umarım
yelovcum selammmmm

herkeslere günaydınnn kahvaltıdan önce bi bakınıyım dedim..dilerim harika bir gün geçirirsiniz..

herkese günaydın hanımlar güzel bir gün diliyorum.
işlerim çok selam veriyim dedim .görüşmek üzere...

slm kızlar malesef teyzemi kaybettik bu sabah çok kötüyüm çocuklarının haberi yok daha ya bende gidemedim adet olmadım belki bişey vardır okadar yolu çekme bişey olursa tedavin boşa gider dediler bende gidemedim mafoldumben mafoldumben mafoldumben

canım başınız sağolsun çok üzüldüm :teselli:Rabbim mekanını cennet eylesin inşallah...sende adet olmamışsın hala inşallah meleğin seninledir bu zor zamanlarınızda size teselli olur Şeniz

makberim sen nasılsın canım
prensescim başınız sağolsun alllh rahmet eğlesin rabim sabırlar versin mekanı cennet olsun sende inşlaalah regil olmaszın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…