canım benim yapmadım test...daha bekliyim diyorum.ay sonuna kadar falanboshayallersmilebiliyosun hep gecikiyo...ya bide ebrarım valla belirti aramaktan degil kuşum ama iki oldu sol kasıgıma garip bişey oluyor..kramp girmesi gibi derinnn bi acı bi acaip yani..öyle oldukça acaba diyorum içimden hep:)Kocişe bile dedim inşallah bu kramplar iyiye işarettir diye:Saruboceq:inan bak üç oldu şimdi de girdi yaaaa acıyo çok...adet olacaksamda inşallah hemen olurum test manyagı olmadankaydirigubbakcemile3selam hanımlar bugün çok yoğun ve yorucu birgün geçirdim .sonunda misafiri yolcu ettik.bende hemen pcmin başına geçtim.hepiniz iyisinizdir inşallah..
PRENSESİM başınız saolsun tatlım .allahım sabır versin geride kalanlara hayırlı ömürler versin.sende olmamışsın inşallah acını hafifleticek minişin seninledir tatlım..
GÜNÜM uğramışsın karşılaşamadık özledim seni delüm .iyi olmana sevindim tatlım gerçekten işe yarıyorsa bizdemi uzaklaşsak yaa .benim aklım hep burda nasıl beceririm bilmiyorum..kendine iyi bak datlum.umarım tez zamanda müjdeyle dönersin aramıza..
NURCUM sende iyisin değilmi.ben adet olmadım henüz derdi neyse bukadar gecikti.gerçi herzamanki halim.kendine iyi bak tatlım..
SEVALİM sen nasılsın canım?seninde anneciğin var pek takılamıyosun buralara neyse iyi olunda gerisi önemli değil.senide öptüm canım..
MAKBUŞUM tatlım nasıl oldun kaysı işe yaramaya başlamıştır umarım.öpüyorum senide..
DERİNİMM kız sende var bişeyler miden bulanıyo filan ay hadi inşallah .sen test yapmadınmı ?gerçi yapsan söylerdinde merakla bekliyorum canım.ayrıca ümitli olmanda acayip hoşuma gidiyo.
GÖKCEMM yaptınmı datlum aşureyi .ohh mis gibi olmuştur.misafir gelmese yemeye gelicektimde bırakamadım cano.allah kabul etsin.özledim seni..
RİCHH canım nasılsın?herşey yolunda inşallah.öptümmm
topicin diğer güzelleri hepinizi öpüyorum .umarım ben buralardayken birileri gelir.
slm ebrarcım nbr?
canım yaa inşallah hakkında hayırlısı neyse o olsun .dediğin doğru bebiş yoksada hemen gelir inşllah bu sıkıntı insanı mahvediyo.
cano msn gelsene azcık konuşalım yaa..
amin ebrarım..işte bende bi ümit diyorum..ama adet agrısıdır ya..belim de agrıyo çünki..hayırlısı rabbimden.canom varya o kramplar benide çok ümitlendirdi buay ama malesef ortada bişey yok.umarım seninki minişindendir .allahım mübarek gecenin yüzü suyu hürmetine hepimize hayırlı evlatlar versin..
slm hatunlar uyumadan bakım dedım benımkı kuzular vadısıne bakıyodakaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?