"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

canım benim yapmadım test...daha bekliyim diyorum.ay sonuna kadar falanboshayallersmilebiliyosun hep gecikiyo...ya bide ebrarım valla belirti aramaktan degil kuşum ama iki oldu sol kasıgıma garip bişey oluyor..kramp girmesi gibi derinnn bi acı bi acaip yani..öyle oldukça acaba diyorum içimden hep:)Kocişe bile dedim inşallah bu kramplar iyiye işarettir diye:Saruboceq:inan bak üç oldu şimdi de girdi yaaaa acıyo çok...adet olacaksamda inşallah hemen olurum test manyagı olmadankaydirigubbakcemile3
slm ebrarcım nbr?

zorx selam nasılsın tatlım?

hiç işte bitanem nolsun.kramplarla ugraşıyom.bide soda içiyorum bi yandan.elmalı soda manyagıyımdır sodasız duramıyorum.midemi anca o bastırıyo.

canım yaa inşallah hakkında hayırlısı neyse o olsun .dediğin doğru bebiş yoksada hemen gelir inşllah bu sıkıntı insanı mahvediyo.
cano msn gelsene azcık konuşalım yaa..

canom varya o kramplar benide çok ümitlendirdi buay ama malesef ortada bişey yok.umarım seninki minişindendir .allahım mübarek gecenin yüzü suyu hürmetine hepimize hayırlı evlatlar versin..

slm hatunlar uyumadan bakım dedım benımkı kuzular vadısıne bakıyodakaydirigubbakcemile3

canom varya o kramplar benide çok ümitlendirdi buay ama malesef ortada bişey yok.umarım seninki minişindendir .allahım mübarek gecenin yüzü suyu hürmetine hepimize hayırlı evlatlar versin..
amin ebrarım..işte bende bi ümit diyorum..ama adet agrısıdır ya..belim de agrıyo çünki..hayırlısı rabbimden.
senin de glemedi daha hayırlısı inşallah ya.
slm hatunlar uyumadan bakım dedım benımkı kuzular vadısıne bakıyodakaydirigubbakcemile3

oyy fıstıkım gelmişş hoşgeldin taklımmmmm msn e gel kıssŞeniz

günaydınnnnnnnnnnnnn.
kapanış bendendi açılışıda ben yapayım dedim hepinize güzel birgün diliyorum.bugün uğruyamam işlerim var .öptüm hepinizi akşama görüşmek üzere..

hayırlı cumalar kızlarrrrrrrr dr gitttm bebekler 28.haftayı doldurdu herşey yolundaymış ama dr uyardı erken doğum riskine karşı tedirgin oldum allah büyük erken olmaz inşşş şimdi geçmişi okumaya gidiyom kimseciklerde yok zatenn

prensesim başın sağolsun canım allah rahmet eylesin
derinim ver patronunun adını gelip dövüyim kıyamam yaa geç saate kadar seni rehin alıyoo
rich hayırlısı olsn ümidini yitirme kırmızılar bir gün gelmicek inşşş
ebroşumm sen nasılsın canımmm
makbuş hiç görüşemez olduk heee güzel hamişşşimmmmmm
gökçemmm pc ye kafayı yedirdin sonunda delü karııııııııııııı seni sefiyom özledimmm
senacım herşey çok güzel olucakkkk ben inanıyom
günüm seni gidi kaçakk hatcıı kaçak hattadevammmm seni bizden hiç bi güç ayıramazz 6 ay bekleme kararı güzel bencede meleğin kendiliğinden gelicek inşşşş
bersummm iyi olmana sevindim canım daha da iyi olucak herşeyyy
sevalim senden naber hemşehrimmm
kızlar aklıma geldikçe dua ediyom sizlere sabah namazlarında özellikle rabbim herşeyin hayırlısını versinnn ümitvar olunnn
ben pek giremiyom iyice ağırlaştım oturamıyo fazla yerimden kalkarken dahi zorlanıyomm herşeye razıyım yeterki meleklerim zamanında sağlıklı şekilde gelsinler dünya yaa bi ara yine gelirim inşş sohbeti çok özledim yaaa
boncuğum az kalsın seni unutuyodum sen nasılsın canımmherşey yolundadır inşşşş

kızlar günaydın hayırlı cumalar
derinim oçkam inşşalah bu sefer hamişsindir canım hamiş olursunda inşallah daha test yapmayı unutusun inşşalah loçkammmmmm hem dükkan he m ev çok zor oluyo ya sen içok iiy anlıyom bende eve gidr gitmez yemek ymek yapıyom çmaşır at makineye ütü varsa ütü yap evi temizle alalh kıolaylık versin san öptmü
ebroşunm sannada koaly gelsin canım evet giremiyom valalhi cano öptüm senide
gökçoşda uğrmamaış aşure yapmışsın paıym ı isterim laallh kabul etsin gönlğnsdeki murdaı versi

swmoşummmm caanım hemşerim sen nasılsın oh maşaaşalh inşlaallh hep böyle gider az kaldı doğumuna demi sağlıkla rabim kucağına lamayı nasip etsin canım benmim çok özaledim sen ikb llaalha emanaet olun

günaydın güzeller hepimizin cuması mübarek olsun Rabbim gönlünüzden geçen herşeyi kabul etsin inşallahhh..
semoşum bebişlerin sağlıklıymış maşallah inşallah zamanında gelicek minişler..bende çok özledim seni
sevalimm sende iyisindir inşallah
şimdilik çıkıyorum gelirim inşallah yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…