"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

canım bende 14 ocakta baktırdım yumurta 16mm olmuş.pazara kadar gün aşırı dedi doktor.dünde ovulasyon testinde pozitif çıktı ama akşam değerlendiremedik gündüz işte çok yoruldum akşam sızıp kalmışım kaydirigubbakcemile3 bakalım hakkımızda hayırlısı.bu ayda olmazsa dr klomen başlayacak

tühhh kaçırdın günü desene:)))
olsun diger günleri degerlendirirsiniz artık:jeyyar:
Allahım hayırlısını versin inşallah canım...

tatlım kusura bakmazsan ben kaçayım..az bi bakayım demiştim geç oldu işe gecikiyorum sonra:))çok istiyom aslında kalmak ama...:çok üzgünüm:neyse çok öptüm seni iyi bak kendine canım.Şeniz

tamam canım sorun değil ben nöbette olunca uyku yok tabiki.sen geç kalma işe.ama güzel haberlerini bekliyorum.bende öptüm çok seniii opuyorumnanaktan

günaydın kızalrrr
gökçoşum hemşom canın sıkma tedaviyle gçer inşlaalh çok geçmiş olsun inşlaallh tez zamanda hamiş kalacam öptüm a.e. o

selam hanımlar nasılsınız?güzel birhaftasonu diliyorum .
ben bugün çok uyudum ohh dinlenmişim valla..
gece gelemedim uyuyup kalmışım .derinim gelicem dedim ama başım fenaydı .çok şükür geçti.
makbuşum sevindim canım rahatlamana.
derinim kız varya inşallah bebiştendir yaa .belirtiler baya çok .ay acayip heyecanlanıyorum.hadi hayırlısı canom..

kızlarrrrr günaydınlarrr.bende yeni kalktım.nöbetten çıkınca böyle oluyor.bu arada bu ay ilk defa yumurtlama günümde acayip sancı hissettim normalde hiç bilmezdim hayırdır bakalım neyse herkese iyi hafta sonları

canım hadi hayırlısı inşallah yumoşlar çatlamak üzere heralde .buay güzel haberi alman dileğiyle..opuyorumnanaktan

iyiyim canım sen nasılsınn ....miskin miskin oturuyorum sıkıldım bi kk ya bakayım dedim iyi de etmişim seni buldum özledimmm valla

bersum valla öyle yaa topic çok ıssız kimsecikler gelmiyo .bende çok sıkıldım iyki geldin bitanem..

ben kaçtım hepinize iyi akşamlar .buakşam arkadaşa gidicez gelemiycem .daha sonra görüşürüz hanımlar..

aa yine kimseler yok ( neyse haber vermek için girdim dün akşam anneme gidemedik o nedenle bu akşam gidicez geç gelebilirim öptüm sizi..
bu arada derinim seni aradım ama cevap vermedin bişey konuşacaktım..

tamam canım sorun değil ben nöbette olunca uyku yok tabiki.sen geç kalma işe.ama güzel haberlerini bekliyorum.bende öptüm çok seniii opuyorumnanaktan
canım inşallah yaa.bende senden bekliyorum inşallah yumoşlar iyi haberler verirzemuszemus
oyy iyi etmişsin canom yaa uyu valla keşke bende uyusam(
hayırlısı be ebrarım inşallah belirtiler gerçektir bu sefer:Saruboceq:
aa yine kimseler yok ( neyse haber vermek için girdim dün akşam anneme gidemedik o nedenle bu akşam gidicez geç gelebilirim öptüm sizi..
bu arada derinim seni aradım ama cevap vermedin bişey konuşacaktım..

ayy aşkımm annemdeydik bizde yeni geldik.annemden çıkarken baktım telime 4 kere aramışsın merak ettim şimdi yaaaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…