canım bende 14 ocakta baktırdım yumurta 16mm olmuş.pazara kadar gün aşırı dedi doktor.dünde ovulasyon testinde pozitif çıktı ama akşam değerlendiremedik gündüz işte çok yoruldum akşam sızıp kalmışım kaydirigubbakcemile3 bakalım hakkımızda hayırlısı.bu ayda olmazsa dr klomen başlayacak
kızlarrrrr günaydınlarrr.bende yeni kalktım.nöbetten çıkınca böyle oluyor.bu arada bu ay ilk defa yumurtlama günümde acayip sancı hissettim normalde hiç bilmezdim hayırdır bakalım neyse herkese iyi hafta sonları
canım inşallah yaa.bende senden bekliyorum inşallah yumoşlar iyi haberler verirzemuszemustamam canım sorun değil ben nöbette olunca uyku yok tabiki.sen geç kalma işe.ama güzel haberlerini bekliyorum.bende öptüm çok seniii opuyorumnanaktan
oyy iyi etmişsin canom yaa uyu valla keşke bende uyusamselam hanımlar nasılsınız?güzel birhaftasonu diliyorum .
ben bugün çok uyudum ohh dinlenmişim valla..
gece gelemedim uyuyup kalmışım .derinim gelicem dedim ama başım fenaydı .çok şükür geçti.
makbuşum sevindim canım rahatlamana.
derinim kız varya inşallah bebiştendir yaa .belirtiler baya çok .ay acayip heyecanlanıyorum.hadi hayırlısı canom..
aa yine kimseler yok( neyse haber vermek için girdim dün akşam anneme gidemedik o nedenle bu akşam gidicez geç gelebilirim öptüm sizi..
bu arada derinim seni aradım ama cevap vermedin bişey konuşacaktım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?