"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

hee kızz cidden genelde hemen kalıyolar da..bunun yumurtlama sorunu var aşılama oldu:)))
yok okumadım canım bakarım şimdi:))

derinim şimdi çıkalımda gece toplaşırız olurmu canom .yoksa gece gelemiycem pcnin ışığı iyice ağrıtıyo biraz uzanıyım..öptüm seni datlum..

derinim şimdi çıkalımda gece toplaşırız olurmu canom .yoksa gece gelemiycem pcnin ışığı iyice ağrıtıyo biraz uzanıyım..öptüm seni datlum..

tamam bitanem ne demek git dinlen sen..bende çıkarım şimdi.makbuş geldi de :))öptüm inşallah hemen geçer başın:Saruboceq:

amin inşallah burası hamişlerle dolu olur ben bu akşam tevriciyeye başlıyorum isteyen tüm arkadaşlar dualarımdasınız:Saruboceq:

iyi aksamlar kizlaropuyorumnanaktan
iyi akşamlar ablacımmmopuyorumnanaktan
amin inşallah burası hamişlerle dolu olur ben bu akşam tevriciyeye başlıyorum isteyen tüm arkadaşlar dualarımdasınız:Saruboceq:

canım Allah kabul etsin..sagol duaların için..inşallah sende en yakın zamanda kavuşursun melegineŞeniz

kıslarrr çok belirtilerim var benim yaa:)))saymak istedim bi andakaydirigubbakcemile3
memiklere dokunamıyom bilem:kedi:
idrarım kokulu ıyy midenizi kaldırdıysam özür dilerim:sinifsinif:
sarı akıntım oluyor çok...
adetim 8 gün geçti.(bunu belirtiden saymayabilirsiniz hep geçiyo)
midem bulanıyor kaç gündür.
sol kasıgıma kramplar giriyor arada.
veeeeee deli gibi sürekli bişeyler yemek istiyorum kaydirigubbakcemile3

nurcum iyiyim güzelim seninde iyi olmana sevindim
oo olmamı tatlım geçti birazda olsa yani dahada rahatım sağol düşündüğün için
ayy gökçeme geçmişler olsun ama dediğin gibi tedavisi mümkün.hayırlısı olsun
makbuş karusuuu naaptın kıss.aramadın bugün sevgiliniiiiiiiiiiiiiiiii:umursamaz:
oyy küsmüşmü banaaa anam bugün kafam baya dalgındı yaa yoksam arardım neden aramıyımopuyorumnanaktan

slm kızlar ya derin belirtilerin bebek gibi cnm ya inşallah bebek gelmiştir güzel haberler alalım inşallahh

canım derincim çok sevindim belirti olması bile güzel.boşver bunun tadını çıkar.darısıda bizim başımıza.

canım derincim çok sevindim belirti olması bile güzel.boşver bunun tadını çıkar.darısıda bizim başımıza.

evet canım öyle valla...benim adetde hep geçer böyle iki ayda bile oluyorum çogu zaman pko var bende o yüzden geçer hep...bakalım yarayı dondurduktan sonra nedense daha bi umutluyum.heran olacak gibi geliyor..inşallah boşa çıkmaz.
sen neler yaptın canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…