canım minoset varda kesmiyoki malesef .neyse uyuyunca geçer.
derinim hayır olur inşallah yaa valla var sende bişeyler umarım herşey güzel olucak.
hayret aşılama olan ilk defa dizilerde kendiliğinden hamile kalmıyan gördüm.hepsi maşallah direk hamiş oluyorda kaydirigubbakcemile3
okudunmu derinim konu açmışlar dizilerdeki hamiş kalmayla ilgili.herkesin gıcığına gidiyor.
derinim şimdi çıkalımda gece toplaşırız olurmu canom .yoksa gece gelemiycem pcnin ışığı iyice ağrıtıyo biraz uzanıyım..öptüm seni datlum..
iyi akşamlar ablacımmmopuyorumnanaktaniyi aksamlar kizlaropuyorumnanaktan
amin inşallah burası hamişlerle dolu olur ben bu akşam tevriciyeye başlıyorum isteyen tüm arkadaşlar dualarımdasınız:Saruboceq:
nurcum iyiyim güzelim seninde iyi olmana sevindimiyiyim sağol sevalcim sen nasılsın öylesine bakayım dedim sizzde ne var ne yok minnişler nasıl büyüyorlarmı hadi hayırlısı...
makber sen nasılsın beben nasıl umarım ikinizde iyisinizdir..
richi hayırlısı be canım ne yapalım dua edecez bol bol RAbbimde tez zamanda anne edecek bizlere..
ebrar gün derin sizler nasılsınız...
ya ben bu alşam rüyamda ğolan bebeği doğuruyordum ayyy çok temiz pembe beyez bi bebekti ama nasıl doğmuş anlayamadım hiç farkında değilmişim bide emziriyordu ayyy iki göğsümdende süt emziriyordum bide ara ara uyuyordu burnunu sıkarask kaldırıyordum ALLAHIM kısa zamanda gerçeğini nasip etsin inşallah rüyalarımızın gerçeğinide yaşayalım...
oo olmamı tatlım geçti birazda olsa yani dahada rahatım sağol düşündüğün içinselam hanımlar ben geldim kimse yok yine..
SEMOŞUM maşallah minişlere canım büyümüşler allahım zamanı geldiğinde kucağına almayı nasip etsin.inşallah iğneye filan gerek olmaz tatlım.allaha emanet ol..
NURUN rüyan hayır olsun canım çok güzel bir rüya sen buara hayırlı işler yaptın galiba.süt ona yorumlanıyor.umarım gerçek hayattada minişini doyurursun..
SEVALİM sen nasılsın tatlım?öptüm senide..
MAKBUŞŞ gelişme varmı .geçtimi kabızlık cano?
ZORR anladım zaten netten düştüğünü olsun tatlım sorun değil.buarada gerçekten topic fena bir halde..
ayy gökçeme geçmişler olsun ama dediğin gibi tedavisi mümkün.hayırlısı olsunbuarada arkadaşlar GÖKCEMİN pc bozulmuş .komşunun pcden girmiş msnden not bırakmış bana .hepinize selamı var giremiyor.bugün genetik sonuçları çıkmış .malesef ondada pıhtılaşma problemi varmış .kankimle pıhtıdaş olduk malesef.hayırlısı inşallah çok üzüldüm ama tedavisi mümkün olan bişey sonuçta .inşallah oda bizde yakında kavuşucaz meleklerimize..
oyy küsmüşmü banaaa anam bugün kafam baya dalgındı yaa yoksam arardım neden aramıyımopuyorumnanaktanmakbuş karusuuu naaptın kıss.aramadın bugün sevgiliniiiiiiiiiiiiiiiii:umursamaz:
nan delü telefonla konuşuyodum alsanaalsanasmileaaa hemende tripleniyonnan makbuşşş gel hadi yaaa.anam sanki bin sayfa geçmiş var bi türlü gelemedin.
slm kızlar ya derin belirtilerin bebek gibi cnm ya inşallah bebek gelmiştir güzel haberler alalım inşallahh
canım derincim çok sevindim belirti olması bile güzel.boşver bunun tadını çıkar.darısıda bizim başımıza.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?