semoşşş hoşgelmişsin canom..demek agırlaştın iyice .Allahım saglıklı bi dogum nasip etsin inşallah canım benim.Şenizprensesim başın sağolsun canım allah rahmet eylesin
derinim ver patronunun adını gelip dövüyim kıyamam yaa geç saate kadar seni rehin alıyoo
rich hayırlısı olsn ümidini yitirme kırmızılar bir gün gelmicek inşşş
ebroşumm sen nasılsın canımmm
makbuş hiç görüşemez olduk heee güzel hamişşşimmmmmm
gökçemmm pc ye kafayı yedirdin sonunda delü karııııııııııııı seni sefiyom özledimmm
senacım herşey çok güzel olucakkkk ben inanıyom
günüm seni gidi kaçakk hatcıı kaçak hattadevammmm seni bizden hiç bi güç ayıramazz 6 ay bekleme kararı güzel bencede meleğin kendiliğinden gelicek inşşşş
bersummm iyi olmana sevindim canım daha da iyi olucak herşeyyy
sevalim senden naber hemşehrimmm
kızlar aklıma geldikçe dua ediyom sizlere sabah namazlarında özellikle rabbim herşeyin hayırlısını versinnn ümitvar olunnn
ben pek giremiyom iyice ağırlaştım oturamıyo fazla yerimden kalkarken dahi zorlanıyomm herşeye razıyım yeterki meleklerim zamanında sağlıklı şekilde gelsinler dünya yaa bi ara yine gelirim inşş sohbeti çok özledim yaaa
boncuğum az kalsın seni unutuyodum sen nasılsın canımmherşey yolundadır inşşşş
ahh loçkammm inşallah kızzz..inşallah sadece ben degil sen de hepiniz biran önce hamiş kalırsınız..işler iyidir umarım tatlım öptüm seniŞenizkızlar günaydın hayırlı cumalar
derinim oçkam inşşalah bu sefer hamişsindir canım hamiş olursunda inşallah daha test yapmayı unutusun inşşalah loçkammmmmm hem dükkan he m ev çok zor oluyo ya sen içok iiy anlıyom bende eve gidr gitmez yemek ymek yapıyom çmaşır at makineye ütü varsa ütü yap evi temizle alalh kıolaylık versin san öptmü
ebroşunm sannada koaly gelsin canım evet giremiyom valalhi cano öptüm senide
gökçoşda uğrmamaış aşure yapmışsın paıym ı isterim laallh kabul etsin gönlğnsdeki murdaı versi
sagol nurcum iyiyim cnm ne olsun...iyiyim sağol sevalcim sen nasılsın öylesine bakayım dedim sizzde ne var ne yok minnişler nasıl büyüyorlarmı hadi hayırlısı...
makber sen nasılsın beben nasıl umarım ikinizde iyisinizdir..
richi hayırlısı be canım ne yapalım dua edecez bol bol RAbbimde tez zamanda anne edecek bizlere..
ebrar gün derin sizler nasılsınız...
ya ben bu alşam rüyamda ğolan bebeği doğuruyordum ayyy çok temiz pembe beyez bi bebekti ama nasıl doğmuş anlayamadım hiç farkında değilmişim bide emziriyordu ayyy iki göğsümdende süt emziriyordum bide ara ara uyuyordu burnunu sıkarask kaldırıyordum ALLAHIM kısa zamanda gerçeğini nasip etsin inşallah rüyalarımızın gerçeğinide yaşayalım...
selam zorcum olsun canım anladık biz bişey oldugunu öptüm seniŞenizslm kızlar kimse yok tabi derincim ve ebrarcım akşam netim koptu cnm ondan cvp yazamadım herkes ii sanırım öptüm ama girin arada topiğe lütfen ne güseldi burası yaa
buarada arkadaşlar GÖKCEMİN pc bozulmuş .komşunun msnden yazmış bana .hepinize selamı var giremiyor.bugün genetik sonuçları çıkmış .malesef ondada pıhtılaşma problemi varmış .onunla pıhtıdaş olduk.hayırlısı yaa üzüldüm ama tedavisi mümkün olan bişey sonuçta .inşallah oda bizde yakında kavuşucaz meleklerimize..
iyi geçti cano yaa .biraz başım ağrıyo bugün bende dedim bibakıyım seni görünce girdim.ama işin var galiba hadi hallet sen gece görüşürüz inşallah..
sen nasılsın buarada ağrın filan varmı?
oyy canım benim..minoset iç bari varsa...
yok kız işim diziye bakıyom bi yandan..asıl senin varsa ben tutmayım canom...
ya sorma bugün iki kere daha oldu ebrarım..bi acaip ya..inşallah iyiye işarettir:Saruboceq:bide çok akıntım var:sinifsinif:
ya melekler korusun dizisinde karı yeni aşılama oldu geçen bölümde..bu bölümde de sık sık idrara çıkıyo bide diyo ki sevgilisine bu iyiye işaret ilk hamilelik belirtisikaydirigubbakcemile3giderken bi test alıyım bari diyokaydirigubbakcemile3ulen dün bir bugün iki hemen nasıl çıkacaksa:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?