"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

aaa ne oluş böyle kimsecikler yok ayyy çok özledim topiği ben bi geçmişe bakayım...

iyiyim sağol sevalcim sen nasılsın öylesine bakayım dedim sizzde ne var ne yok minnişler nasıl büyüyorlarmı hadi hayırlısı...
makber sen nasılsın beben nasıl umarım ikinizde iyisinizdir..
richi hayırlısı be canım ne yapalım dua edecez bol bol RAbbimde tez zamanda anne edecek bizlere..
ebrar gün derin sizler nasılsınız...
ya ben bu alşam rüyamda ğolan bebeği doğuruyordum ayyy çok temiz pembe beyez bi bebekti ama nasıl doğmuş anlayamadım hiç farkında değilmişim bide emziriyordu ayyy iki göğsümdende süt emziriyordum bide ara ara uyuyordu burnunu sıkarask kaldırıyordum ALLAHIM kısa zamanda gerçeğini nasip etsin inşallah rüyalarımızın gerçeğinide yaşayalım...

nurcum en son gitiğimde yumoşlar büüyyodu doktor çatlayacak ded ibeklioyz
nurcum ay çok güze lr üya görmşsün en kısa zamanda ence sen hamiş kalcan emzirmek itidir valalh nurucm inşlalh gerçek olacak rüyan

kız hadi hayırlısı be valla senin adına çok seviniyom ...
ya ben kafamdan tam çıkarıyom diyom ama rüyamda görüyom nasıl hevesleniyom anlatamam valla içim sevinçle doldu ama rüya bu inşallah gerçekleşir ben çıkmak zorundayım canım yarın yine misafirim var tarif araştırıyorum kendinize iyi bakın ALLAHA emanet olun...

canım sağol sen,nde yakındır meleğin geelck sana valalhi ben inanıyom nurucm kız yinemi imsafir haydi sende kb aeo gel özletme kendini öptüm

slm kızlar kimse yok tabi derincim ve ebrarcım akşam netim koptu cnm ondan cvp yazamadım herkes ii sanırım öptüm ama girin arada topiğe lütfen ne güseldi burası yaa

zorcum asılsın
valahi bende çok üzülüyomtopiçin bu haline
bersucummmmmmmmmm kız nerelerdesin yerin çok beli iyisin ,nşallah

selam hanımlar ben geldim kimse yok yine..
SEMOŞUM maşallah minişlere canım büyümüşler allahım zamanı geldiğinde kucağına almayı nasip etsin.inşallah iğneye filan gerek olmaz tatlım.allaha emanet ol..
NURUN rüyan hayır olsun canım çok güzel bir rüya sen buara hayırlı işler yaptın galiba.süt ona yorumlanıyor.umarım gerçek hayattada minişini doyurursun..
SEVALıM sen nasılsın tatlım?öptüm senide..
MAKBUŞŞ gelişme varmı .geçtimi kabızlık cano?
ZORR anladım zaten netten düştüğünü olsun tatlım sorun değil.buarada gerçekten topic fena bir halde..

buarada arkadaşlar GÖKCEMıN pc bozulmuş .komşunun pcden girmiş msnden not bırakmış bana .hepinize selamı var giremiyor.bugün genetik sonuçları çıkmış .malesef ondada pıhtılaşma problemi varmış .kankimle pıhtıdaş olduk malesef.hayırlısı inşallah çok üzüldüm ama tedavisi mümkün olan bişey sonuçta .inşallah oda bizde yakında kavuşucaz meleklerimize..

Son düzenleme:
semoşşş hoşgelmişsin canom..demek agırlaştın iyice .Allahım saglıklı bi dogum nasip etsin inşallah canım benim.Şeniz
valla işimden memnunum semoş çok rahatım ama annesi akşamları yanımda oldugunda 5 dk bile olsa geç kapamaya çalışıyo moralim bozuluyo..7:30 u geçtimi çıldırıyom evede geç kalıyom öyle işte bitanem...çok öptüm seni canım benim.
ahh loçkammm inşallah kızzz..inşallah sadece ben degil sen de hepiniz biran önce hamiş kalırsınız..işler iyidir umarım tatlım öptüm seniŞeniz
sagol nurcum iyiyim cnm ne olsun...
ya rüyan çok güzel canım..bebek emzirdigini görüp arkasından hamile haberini alan çok okudum rüya topicinde..inşallah ondan görmüşsündür canım...:Saruboceq:
slm kızlar kimse yok tabi derincim ve ebrarcım akşam netim koptu cnm ondan cvp yazamadım herkes ii sanırım öptüm ama girin arada topiğe lütfen ne güseldi burası yaa
selam zorcum olsun canım anladık biz bişey oldugunu öptüm seniŞeniz

ah canım yaa demek pıhtılaşma varmış..olsun Allah daha zorlarından korusun..dedigin gibi ilacı var en azından..
gökçemm canım benim üzülme sakın..çok öptüm seni Şeniz

kıslar işten geldim yeni oturdum yaa..geldigim gibi çamaşırı at bilmemne derkenn anca oturdum..sevalimin dedigi gibi hem çalışıp hem eve bakmaz zor gerçektende..şimdi dizimi izliyorum sonra görüşürüz zaten kimsecikler yok...üzüldüm girince anca iki sayfa ilerlemiş((

oo ben yazana kadar sen gelmişin canom hoşbulduk sende hoşgeldin ...iyi nolsun işten geldim anca oturdum yaa...senin günün nasıl geçti canım?

iyi geçti cano yaa .biraz başım ağrıyo bugün bende dedim bibakıyım seni görünce girdim.ama işin var galiba hadi hallet sen gece görüşürüz inşallah..
sen nasılsın buarada ağrın filan varmı?

oyy canım benim..minoset iç bari varsa...
yok kız işim diziye bakıyom bi yandan..asıl senin varsa ben tutmayım canom...
ya sorma bugün iki kere daha oldu ebrarım..bi acaip ya..inşallah iyiye işarettir:Saruboceq:bide çok akıntım var:sinifsinif:

ya melekler korusun dizisinde karı yeni aşılama oldu geçen bölümde..bu bölümde de sık sık idrara çıkıyo bide diyo ki sevgilisine bu iyiye işaret ilk hamilelik belirtisikaydirigubbakcemile3giderken bi test alıyım bari diyokaydirigubbakcemile3ulen dün bir bugün iki hemen nasıl çıkacaksa:roflol:

canım minoset varda kesmiyoki malesef .neyse uyuyunca geçer.
derinim hayır olur inşallah yaa valla var sende bişeyler umarım herşey güzel olucak.
hayret aşılama olan ilk defa dizilerde kendiliğinden hamile kalmıyan gördüm.hepsi maşallah direk hamiş oluyorda kaydirigubbakcemile3
okudunmu derinim konu açmışlar dizilerdeki hamiş kalmayla ilgili.herkesin gıcığına gidiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…