canım benim iyi etmişsin herkesin bilmesi şart degil..bende manyak gibi önüme gelene söylüyorum:)kızlar ben geldim pc im yapıldı kociş anca kalktı başından ama kimsler yok
güzel dilekleriniz için sagolun allah razı olsun geçen komşuma gitim yanında kk yı açamadımögrenmesin die o yüzden ebroşa yazdım bide bu pıhtılaşma çıktı sonum hayır olsun diyorum rabbim dermansız dertler vermesin inşş hayırlıssı ile anne olmak naip olsun inş ilaç verdi dr iki ay sonra tekrar gel dedi bakalım neler yapıcak tedavi ile ilgli .
derinim bayagı belirtilerin varmış hadi inş sende hamişsindir canım rabbim yüzünü güldürsünn inşşşşşş
semoşum delüm bende seni özledim bende seni çok sefiyommm
iyi geceler kizlar opuyorumnanaktan
kıslarrr çok belirtilerim var benim yaa:)))saymak istedim bi andakaydirigubbakcemile3
memiklere dokunamıyom bilem:kedi:
idrarım kokulu ıyy midenizi kaldırdıysam özür dilerim:sinifsinif:
sarı akıntım oluyor çok...
adetim 8 gün geçti.(bunu belirtiden saymayabilirsiniz hep geçiyo)
midem bulanıyor kaç gündür.
sol kasıgıma kramplar giriyor arada.
veeeeee deli gibi sürekli bişeyler yemek istiyorum kaydirigubbakcemile3
canim insallah bize mutlu haberi verirsin bir test alda yapsana simdi aklim hep sende kalicak fazla bekletme bizi hadi hadi hadiolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileopuyorumnanaktan
datlumm ohh yaa sonunda yapıldı pc .özledim seni delümmm .hadi gelde azcık kaynatalım..öptümmkızlar ben geldim pc im yapıldı kociş anca kalktı başından ama kimsler yok
güzel dilekleriniz için sagolun allah razı olsun geçen komşuma gitim yanında kk yı açamadımögrenmesin die o yüzden ebroşa yazdım bide bu pıhtılaşma çıktı sonum hayır olsun diyorum rabbim dermansız dertler vermesin inşş hayırlıssı ile anne olmak naip olsun inş ilaç verdi dr iki ay sonra tekrar gel dedi bakalım neler yapıcak tedavi ile ilgli .
derinim bayagı belirtilerin varmış hadi inş sende hamişsindir canım rabbim yüzünü güldürsünn inşşşşşş
semoşum delüm bende seni özledim bende seni çok sefiyommm
Herkese günaydınnnnnnnnopuyorumnanaktan
hepinize güzelliklerle dolu süper bir gün diliyorum kızlar.
keşke bari 1 kişi olsaydı işe gitmeden konuşsaydım azıcık:çok üzgünüm:ama yokkk.
makbuş beni ara bitanem merak ettim ne konusacagını.dün telefonum potmantonun içinde cebimde kalmış bakmak aklıma gelmedi hiç kısma tamam mı.
ebroşşş uyuyonmu hayyylaaaa kısss:)))
dün bersum da gelmişş çok özledim onu yafff canım bersumŞeniz
kızlar bakın birazdan gidiyorum döndügümde sayfalar ilerlemiş olmazsaaaaaalmaz:kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile
bu arada sabah kalktım kocişin gömlegini ütüledim bi daha uzandım o giyinenen kadar..neyse kalkayım dedim gitmeden anammmmm sol kasıgıma bi bıçakkk:çok üzgünüm:dogrulamadım yerimden iki büklüm geziyom şimdi.otururkende batıyo offf..hastalanacaksam olayım artıkın yaffff bu sefer agrılı mı olcam nedir..kociş de diyo beibş yapmasınbilmiyorumkismile
bugün de amcamın kızının nişanı var..işten izin alıp oraya gidicem 2 gibi...kaytarmış olcam azıcıkkaydirigubbakcemile3
ebroşum elektrik gitmişti kusura bakma canom yaa yazımı okuda kaçıyım ben selim arkadaşına gidicek bende anneme evde oturmucam artık
Herkese günaydınnnnnnnnopuyorumnanaktan
hepinize güzelliklerle dolu süper bir gün diliyorum kızlar.
keşke bari 1 kişi olsaydı işe gitmeden konuşsaydım azıcık:çok üzgünüm:ama yokkk.
makbuş beni ara bitanem merak ettim ne konusacagını.dün telefonum potmantonun içinde cebimde kalmış bakmak aklıma gelmedi hiç kısma tamam mı.
ebroşşş uyuyonmu hayyylaaaa kısss:)))
dün bersum da gelmişş çok özledim onu yafff canım bersumŞeniz
kızlar bakın birazdan gidiyorum döndügümde sayfalar ilerlemiş olmazsaaaaaalmaz:kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile
bu arada sabah kalktım kocişin gömlegini ütüledim bi daha uzandım o giyinenen kadar..neyse kalkayım dedim gitmeden anammmmm sol kasıgıma bi bıçakkk:çok üzgünüm:dogrulamadım yerimden iki büklüm geziyom şimdi.otururkende batıyo offf..hastalanacaksam olayım artıkın yaffff bu sefer agrılı mı olcam nedir..kociş de diyo beibş yapmasınbilmiyorumkismile
bugün de amcamın kızının nişanı var..işten izin alıp oraya gidicem 2 gibi...kaytarmış olcam azıcıkkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?