"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

teşekkürler kendimi çok yalnız çaresiz hissettiğim en zor zamanımda buraya üye oldum biraz acemiyim inanın çok mutluyum yalnız değilmişim burdaki herkes çok candan tşkler arkadaşlar

teşekkürler kendimi çok yalnız çaresiz hissettiğim en zor zamanımda buraya üye oldum biraz acemiyim inanın çok mutluyum yalnız değilmişim burdaki herkes çok candan tşkler arkadaşlar

canım çok iyi yapmışsın hepimiz aynı durumdayız .sende bebiş bekleyenlerdenmisin?

ebuşummm canım biraz okudum ama çamaşır topladım ondan yazamadım kuşumm
iimm sen nasılsın hayatım
yarın dktra gidiyorum bakalım ne dicek
ne dicekde canım sıkılcak bu sefer :umursamaz:

isterseniz kısaca kendimi tanıtayım 25 yaşında evliyim el sanatları uzm.aynı zamanda güz.uzm eğitimim ve icraatım oldu şimdilerde çalışmıyorum ev hanımı modunda bebek yapma eylemlerindeyim ama olmuyoooooooooomafoldumben burada tedavi konusunda benden çok tecrübeli olanlar var umarım banada bi yol gösterirsiniz

tuğbacım bizde çok acemilik çektik ilk başta zamanla alışırsın .sormak istediğin bişey olursa sorabilirsin canım...

evet bekliyorum ama gelmiyoo allahım hayırlısını nasip etsin hepimize evliliğimi sarsmadan gelsin artık bebişim

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz ben kaçıyorum tmm kendinize ii bakın herşey gönlünüzce olsun dualarınıza bizleride katmayı unutmayın.......

dualarımdasınızzzzzz

ben sordum tugba ama sen yanıtlamışsın bile hakkında hayırlısı olsun canım dra gittiniz mi bi sorun varmı ..
ayşencim hoşgeldin canım inş bi sorun çıkmaz yeniden bende dün gittim dr aslında hiç içimden gelmiyodu dr a gitmek kocişede dedim gitmek istemiyom die tabi gittim kırk tane sorun çıktı gene biri bitmeden yenisi eklendi

ebuşummm canım biraz okudum ama çamaşır topladım ondan yazamadım kuşumm
iimm sen nasılsın hayatım
yarın dktra gidiyorum bakalım ne dicek
ne dicekde canım sıkılcak bu sefer :umursamaz:
oy datlum bende iyiyim saol aynı işte.yazdığımı oku mutlaka .
ya karamsar olma iyi şeyler diycek inşallah..

canım maşallah daha çok gençsin ve negüzel birmesleğin var .ama galiba engüzel meslek annelik .umarım tez zamanda olursun.nezamandır istiyosun bbiş?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…